merhabalar arkadaşlar. ben size akıl danışmak istedim. ben bikaç ay önce evlendim, biraz olaylı oldu kendi ailemle çok çatıştım. özellikle annemle sürekli tartıştık, kendisi karşı aileyle anlamsız bir şekilde anlaşmak istemedi resmen, sürekli sorun çıkardı. isteme söz düğün sürekli tartıştık her şeyi savaşarak aldım diyebilirim. benim iyiliğimi düşündüğünü söyledi ama ben öyle algılamadım hiç, öyle gelmedi bana. istediği şeyleri bağırarak söyledi hep, sakince söylese belki kimse sorun etmeyecekti ama haklıyken haksız duruma düştü. neyse düğün sonrası bi baktık annem hastaymış meğerse. hastalığından dolayı bu kadar çok geriliyormuş. hastalığı ilerlemeye başladı, çok şükür kanser vs değil ama çare arıyoruz hala doktorları geziyorlar. kardeşim ilgileniyor daha çok bu süreçte. inanın bunları ağlayarak yazıyorum. annemle aramızı düzelttik çok şükür daha iyiyiz, eskisi gibi sohbet ediyoruz. ama annem dedi ki kardeşim annemin hastalığından beni sorumlu tutuyormuş, ben streslendirdiğim için hasta olmuş öyle diyormuş. ben de anneme söyledim benim ne ilgim var daha önceden varmış belli ki, hem ben de çok sorunlar yaşadım hala atlatmaya çalışıyorum dedim anneme. annem anlıyor ama kardeşin böyle diyor diyor. kardeşim altı aydır beni hiç aramıyor, ben mesaj atarsam yazıyor. sevgilisine hediye aldım ilettim bi kere teşekkür dahi etmedi aramadı. annemle konuyu konuştuk, ilk evlendiğinde onu bi süre aramadın o yüzdendiyor. hem de evlilik sürecindeki annemle olan tartışmalarımızda sindiremediği şeyler varmış. ben ne yapmalıyım, aramız önceden çok iyiydi, yüz yüze görüştüğümüzde de iyi ama böylr düşünmesi beni mahfediyor. ne önerirsiniz teşekkür ederim