kardeşimle maceralarımız :))

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
146
39
ben almanyada büyüdüm kız kardeşimle aynı okula gidiyodum. O benden 2 sınıf alttaydı. Yani ben 10. sınıftayken o 8. sınıftaydı. Neyse okulum bitti. Mezuniyet balosuna annem kız kardeşini de götür dedi akannehir Çaresiz mecbur kabul ettim. İlk içkiyi kızkardeşimin sayesinde içtim. Ben 16 o 14 yaşında. Ben wc ye gidince fantamın içine karıştırmış :mymeka: millete tanımadığı yapar bana salak kardeşim yapmıştı...

Neyse... gelelim asıl konuya. Benim okul bitti başka bi okulda okuyorum artık. Arkadaşımın kız kardeşi mezun olacak... Tutturdu siz de gelin diye. Birsürü arkadaş ta var osınıftan. Nerdeyse hepsi türk. Annemi zar zor ikna ettik. Bu arada kuzenim de arkadaşın kardeşiyle aynı sınıfta. Annem tamam dedi 12 de evde olacaksınız. Eniştem almaya geldiğinde saat 22:45 biz mekanı bulana kadar 23:15 olmuştu. 45 dakika yetermi??? Yetmeeeez :) ben içerde dans ederken kız kardeşim dışarda organizasyonu kurmuş. Gece 3 de geliriz diyodu eve giderken. Neden bahsediyosun annem hayatta salmaz dedim. Bana güven dedi Neyse eve geldik. Annem sordu nasıldı diye bizde iyiydi ama kısaydı dedik. Okula gitceniz yatın artık dedi. 4 kardeş aynı oda da ranzalarda yatıyoruz. Tamam dedi kardeşim alkisalkisalkis Neyse aradan 2 saat falan geçti. Kardeşim çaktırmadan kapıyı kilitledi. Napıyon dedim. Camdan kaçcaz dedi. Salak nasıl geri çıkcaz dedim ( 1 katta oturuyoruz. Zemine yakın 1,5 metre falan yükseklikte cam) Ben seni çıkarırım sonra kendim çıkarım dedi akannehir. Gitmesem kendi gidecek... Mecbur uydum. O gün çok eğlendik. 30 kişi falan vardık herhalde. uyuyanlara makyaj yaptık, şarkı söledik vs. Saat sabah 6 oldu. Bizi eve bırakacaklardı izin vermedik. Camdan gircez ya :roflol: Pencereye geldik
kardeşim beni omzuna aldı camı itiyorum açılmıyo. Yine itiyorumaçılmıyo. Anam içeri bi baktıım kapı da açık. Giderken kilitlemiştik ama CADIARZU.... Kardeşim inanmadı bide kendi baktı... Çaresiz kapıya yöneldik. Tam zile bascaz komşu işe gidiyomuş dış kapı açıldı. İçeri girdik. Evin kapısını tıklıyoruz açan yok yine tıklıyoruz açan yok. Yandık dedim. Annem eve almıcak. Bodrum kata indik. Komşuların yatan baçe sandalyelerinde uyumuşuz -tatlicadiarzu- Telefon sesine uyandım. Annem... Nerdesiniz siz diyor. Bende bodrum katında uyuyoruz dedim. Yazık kadın anlamamış bile çıktığımızı. Kardeşim hemen kıvırdı. Bizim çamaşır makinaları bodrum katta olurdu. Haliyle çamaşır askısıda. Kazak almaya çıktım ablamla ( bodruma kendi inemezdi korkudan) kapı kanadı rüzgarla bir dedi. Baya bi çaldık ama açan olmadı dedi. Yzık anacım kusura bakmayın kızım duymamışım demişti. Meğer küçük kardeşlerimden biri tuvalete kalkmış geri döndüğünde üşüdüğünü farkedip camı kapamış delikafadulden Zaten bu olaydan sonra bidaha böle bişi yapmadık. Daha doğrusu korkudan yapamadık :roflol: biraz uzun oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…