Kardeşimin Sevgilisinden Hoşlanmıyorum

Cok saygisiz bir kiz gercekten okurken sinirlendim, bence tepkiniz dogru ve mesafeyi aynen koruyun simdilik. Ileride resmiyete binerse iliskileri o zaman bakarsiniz durumlara. Su an samimiyete gerek yok zaten.

Ama belirtmiş ya onu babamlar zor ikna oldu kötü bi'süreçti yakın arkadaşlarım bile gelemedi diye üç beş akraba gelmiş orda kardeşin sevgilisinin ne işi var?

Şahsen ben de zor bi'süreç sonucunda nişanlansam sadece en yakınlar olsun isterim. Emreder gibi ben istemeden özel günüme gelirse yaptığının ayıp olduğunu yüzüne illa ki vururum çocuk değil çünkü kazık kadar insan ayıbı vs bilecek yaşta. Hadi orda, hadi hatadır dedim üstüne yine nikah günümü rezil mi etti ozaman koşarak uzaklaşsın kardeş mardeş dinlemem çünkü

Kardeşimin sevgilisiyse onun hayatına burnunu soksun istediği kadar ama benim özel alanıma giremez zira hakkı yok. Bakalım ben düğünümde onu istiyo muyum:44:

Emrivakilerden nefret ederim hele böyle iki katı saygısız davranılıyosa yandı. Benim erkek kardeşim yok ama kız kardeşlerimin sevgilisi de yapsa cevaplar aynı olurdu. Oyüzden senin konun pek görümceliğe girmiyo

Bence çok haklısın kiz harbi çok sirsil yaaaa ben bile okurken sinir oldum kıza.
Amaaa kardesinizin istiyosa yapicak bisiy yok malesef.
Eğer ilerde aileye girecekse aranizi fazladqa bozmayın kardesinizi sogutur sizden ...

Bence olay kardesinizde bitiyor
Kardeşiniz henüz ilişki sorumluluğu alacak ergenlikte değil yaşı 25 te olsa. Olgunluk sevgilisi ile sorunları size yansitmamasidir.
Konuşup ikna etmesi gerekiyordu. Ailenizin içinde resmi bir adı yok henüz, ne diye geliyor faizin nisaniniza nikahiniza. Ve kim oluyor ki ablasının nikahina gitmesine karisiyor. Bu ne yuzsuzluktur ki birde olaya tepki gösteriyor.
Bence kardeşinizi biraz aydinlatin bu konuda.

Yani bacim normalde pozitif insanimdir da soylemeden edemeyecegim. Suc senin kardesinde. Anlattigin tum olaylarda cidden suc kardesinde. Sen / siz kizi cok ciddiye aliyorsunuz, kardesinle ne sozlu ne nisanli ne ciddi birsey. Bildigin sevgilisi sadece. Ve belli ki simarik, bencil bir kiz. Ama sizle hicbir resmi bagi yok, resmiyi gec, sozlu filan bile degiller. Boyle binlerce kiz var, daha yasi genc oldugu icin olgunlasmamis simariklik eden. Yasina gore nispeten normal bisey, ha sucsuz demiyorum ama yasina gore normal. Psikolojik sorunlari da varsa beklenir oyle simariklik yapmasi. Kizi hicbir sifati olmadigi halde fazla ciddiye aliyosun bu bir, asil onemlisi de, elin simarik kizini suclamadan once kendi kardesinizin sucu oldugunu idrak edin once.
Kiz ne kadar simarik olursa olsun insan ablasinin nisaninda nikahinda odaya kapanip ilgilenmezlik eder mi ne kadar ayip bir sey? Tamam kiz rahat birakmadi diyorsunuz da kardsiniz madem zaten ayrilma niyetinde, kapativerseymis telefonu, tavrini koysaymis. Cok ayip.
Siradan bi gun olsa yine neyse. Ablamin nikahi olucak da ben cidfi bile olmadigim bi kiz icin ablami ihmal edicem..
Net birsey soyliyim size. Kardesinizde problem. Yarin oburgun bu kiz gider baska kiz gelir. Butun kizlar triplidir, cogu kiz simariktir.
Hani esek olana semer vuran cok olur misali alinmayin kotu niyetle yazmiyorum.. Baska bi kiz olsa da kardesiniz bu kafada oldugu surece daha cok kullanilir sizi daha cok ihmal eder.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısınız kızlar kardeşimde büyük suç. Valla ben bi bu kadar kıymetli olamadım diyorum bazen. Eşime ters bir şey söylesem ve rahatsız etsem anında telefonu kapatır ve hiç muhattab olmaz. Bu çocuk ablasının nikahında elde telefon geziyor, kimseyi sallamıyor, sonra da bana bozuk atıyor bunlar ne biçim aile beni kaale almıyorlar, benimle konuşmuyorlar diye...

Kızın bu sırsıllığı bir değil iki değil...Kuzenimin düğününde kardeşim fotoğrafları çekiyordu o zaman bile rahatsız etti ve gitmeni istemiyorum diyerek kavga çıkardı. Ne zaman bir düğüne gitsek "ben de geleyim" diye tutturuyormuş. Kardeşim arabayla annemi pazara götürse "nerede kaldın gel buluşalım" diye kavga çıkarıyor. Dayılara falan oturmaya gitsek o da gelmek istiyor. Öyle bir kız yani...

Valla ben affetmmeye karar verdim sonuçta karısı değil, nişanlısı değil. Kim ki zamanımı bunları düşünerek harcıyorum. Zamanında kardeşimin eve getirip ailemle tanıştırdığı ilk kız arkadaşı diye değer verdim, kardeşim getirtti İstanbul'dan buralara sahip çıkması lazım dedim bir şey demedim ama şimdi her şeyi düşünüyorum da çok gereksiz bir insanmış.

Kardeşiminki de bahane, yok intihara meyilliymiş, manyakmış, psikopatmış. Ben de zamanında psikopat birinden ayrıldım, yeri geldi tartaklandım, yeri geldi tehdit edildim, yeri geldi karşıma çıktı,kendimi öldürürüm dedi, evin önüne geldi ama stemediğim için hep defettim.

İleride evlenirler de kardeşim de benimle bu sebeple görüşmezse kendisi bilir, kendisi kaybeder. ben bu kişiyi gereksizlikleriyle tekrar hayatımıza sokmak istemiyorum muhtemelen ileride iş ciddiye binerse adım "GÖRÜMCE" olacak ama olsun ne yapayım, haklıyım.

Koalina okudum kıza cok sasırdım canım ya
Ortada söz yok nisan yok bu kız kendini ne zannediyor
Resmen kardesine hükmetmeye calısıyor
Her seye nane olmak istiyor
Haddini bilsin

Tamam bizler de sevgililierimizin aileleriyle tanisiyoruz, samimiyiz vs ama
Sevgilimin kuzeninin sünnetine gittim (davet edildim) cok huzursuz oldum ortada söz yok nişan yok benim ne işim var burada fotolarda gorunuyorum kamerada gorunuyorum diye

Sen kızı affetme geri adım atma sert ol derim
Geri adım atarsan kız daha cok sımaracak

aman allahım bu nasıl kız Allahım evlatlarımızı böyle olmaktan korusun :18:

Kesinlikle tavrınızdan ödün vermeyin zaten hataLAR yapmış affederseniz tekrar tekrar aynı şeyleri yapar. Ben olsa ben de düğünümde istemem ve olduğunca görüşmekten kaçınırım. Allah sabır versin size vallahi.

Kız çok terbiyesizmiş ya "ablanın nikahına gitmeyeceksin" demek nedir.Ama asıl hata kardeşinde,size karşı ciddiye almıyormuş gibi görünüp kıza yüz veriyor.Kız da kendini onun sahibi zannediyor.Bu konuda senin yapabileceğin pek fazla birşey yok muhatabını kes olsun bitsin

Kardesinin kiza ayni isteklerde bulunmadigi ne malum tek tarafli dusunmemek lazim.

Böyle konuları okudukça iki buçuk yıldır elini tuttuğum adam için bu adam beni çok sevmiyor diyorum valla.
Üçte birini yapsam hadi yoluna der bu kızlar nasıl hem bu kadar saygısız, şımarık ve bencil davranıp hem de bu kadar kıymetli oluyolar valla anlamadım

Kuzen düğününe gitmeyeceksin,ablanın nikahına gitmeyeceksin,annesi ile pazara gitse surat asan birisi,aile büyüklerinin yanına gidilirken yanlarında gitmek istemeler,daha şimdiden böyle ise ilerisi daha sorunlu olur.

Kardesinin kiza ayni isteklerde bulunmadigi ne malum tek tarafli dusunmemek lazim.

Tek taraflı düşünüyorum tabi ki, ben bana yapılana bakıyorum burada onun ailesi beni ilgilendirmez. SOnuçta mahvolan günler benim günüm, şu anda kardeşimin onu istemediğini, sevmediğini düşünen benim eşim, moral bozukluğu yaşayan da benim...

Aynen ben de böyle düşündüm
ben bu kadar şeyi yapıcam bir de bu kadar kıymetli olcam mümkün değil
Demek ki hakikaten böyleleri yaranıyor

umarim sizin gibi bir gorumceye sahip olmaz kizcagiz,kisa yildan dönse iyi. cekilmezsiniz siz ve anneniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…