• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kardeşimin nişanında gelinimize ne alayım kızlaaar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kardeşim 1 sonra nişanlanacak kızlar.görümce olarak ne almam lazım.farklı şehirlerde oturuyoruz.altın alamıycam şimdi,düğünde inşallah.onun dışında ne alınır.lütfen fikir veriiiin

kardeşim 1 sonra nişanlanacak kızlar.görümce olarak ne almam lazım.farklı şehirlerde oturuyoruz.altın alamıycam şimdi,düğünde inşallah.onun dışında ne alınır.lütfen fikir veriiiin

gidemıyceksen annenlere para gönder taksınlar yada çeyrek nişanda başka birşey alınmaz ne alınacakki.

Bence altın almaktan başka bi seçenek yok bence gitmemende çok ayıp olur tabi bnim fikrim sen bilirsin...

çok teşekkür ederim cevaplarınız için.gitmez olur muyum hiiiiiççç.Alllah kısmet ederse gideceğim tabiki de.ben de altın almak istiyorum ama sanırım imkansız.düğünde alacağım onu.kız arkadaşını 10 yıldır tanıyorum çok da seviyorum.böyle kabak gibi gidilmez biliyorum.başka alternatifler düşünüyorum bulamıyorum.neyse Allah büyük buluruz bir çare inşallah.teşekkürler size de..

Son düzenleme:
Onların elinde resimler varsa güzel bir albüm yarat veya kısa film yapabilirsin bilgisayarda nisanda veya oncesinde izlettirebilecegin, sirin bir nisan sepeti yapabilirsin.Bence bazı hediyeler altından daha kıymetli. 10 senedir taniyorsan seni anlayışla karşılayacaktir.

Güzel, süslü bir ani defteri hazırlarsın. İlk yazısını sen yazarsın Nisanda da bütün konuklara yazdırırsın ve ömürleri boyunca saklayabilecekleri güzel bir hediye. Gorumcem bunu yapsa ağlarım sevinçten :)

Onların elinde resimler varsa güzel bir albüm yarat veya kısa film yapabilirsin bilgisayarda nisanda veya oncesinde izlettirebilecegin, sirin bir nisan sepeti yapabilirsin.Bence bazı hediyeler altından daha kıymetli. 10 senedir taniyorsan seni anlayışla karşılayacaktir.

Güzel, süslü bir ani defteri hazırlarsın. İlk yazısını sen yazarsın Nisanda da bütün konuklara yazdırırsın ve ömürleri boyunca saklayabilecekleri güzel bir hediye. Gorumcem bunu yapsa ağlarım sevinçten :)

aaaay çok güzeell:42:çok teşekkür ederim evet düşünecem bunu.inşalllah görümcen de sana yapar:46:bi deniyim bakim becerebilecek miyim

aaaay çok güzeell:42:çok teşekkür ederim evet düşünecem bunu.inşalllah görümcen de sana yapar:46:bi deniyim bakim becerebilecek miyim

İnşallah yapar cnm cok mutlu olurum. Yapabilirsin kalın cizgisiz bir defteri once ince sungerle kaplayip, üstüne saten kumaş ve fiyonklar yapistirabilirsin. Hazırları da davetiyecilerde 35 tl civarı, albümün maliyeti dahi yok. Ama o Nisan telaşında çiftin aklına bile gelmiyor :)

Yaparsan eğer sonucunu güzel haberlerini bekliyorum :).

Back