• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimin igrenc mesajları..

tesekkur ederim beni anladıgınız icin..
oyle bi cıkmazdayım ki bi tarafım bırak kufur mu ediyor fantagzı mi yapıyor ne yaparlarsa yapsınlar diyor..sonra sokaga cıkıyorum insanları goruyorum ama ben newyork ta yasamıyorum..sokaktaki amcalar teyzeler genci yaslısı gayet Turk..hic burda yazıldıgı gibi degil ki hayat..o kardesimin kafasını kırasım geliyor ne dicem koca adama..kıza bir dost diye msj mı atayım mektup mu yazayım mı ki diye aklımdan neler gecti kovaladım butun dusunceleri..
ben 29 yasındayım o kızın yasındayken evlendim ben 24 yasında kız ama ben eski sevgilimden ayrıldıgımda ne kadar agladım uzuldum aylarca.hayal kırıklıgı nedir onu yasadim..simdi o kız daha agırını yasicak diye uzuluyorum da elimden bisey gelmiyor:KK43:
peki kızın evlenme ümidin de olduğuna ayrılsa yıkılacağına emin misin ?
ya da kardeşinin kızla evlenmeyeceğine emin misin ? ben takıldım bu kızla onca zaman sevgiliydik deyip evlenmez mi gerçekten sevmiyor mu yıllardır beraber olduğu kızı. hadi evlenin deseniz ne der mesela?

Yav hep kadın kadının kurdu diye hayıflanırız. Görümcelere hemcinsleri gelinlere yaptıkları için kızarız.
Nihayet karşımızda erkek kardeşinin sevgilisini önemseyen, erkek kardeşininin sırtını sıvazlayıp "Sen erkeksin yürü koçum" demeyen bir abla var karşımızda ve aldığı tepkilere bak!

Ben de size katılıyorum.

Burdaki ablayı da tebrik ediyorum
Kardeşim hödük demiş, elinin kiridir yeaa demiyor, oturmuş başka bir kadının üzülme durumunu tartmış biçmiş.

Konu sahibesi hele bir durun, ayrılırlarsa o zaman araya girin bence.

Bence öyle değil. Kardeşi konu sahibinin sıkıştırmalarını sürekli geçiştirmiş. Belli ki özel hayatı hakkında konuşmak istememiş. Evlenmeyi düşünmüyor musunuz sorusuna, belki ilerde çocuk isteyince olabilir demiş. Kızı seviyor musun deyince e yani demiş. Evlenmeyeceğim, sevmiyorum amacım sadece cinsellik dememiş ki. Ya da bakire kız arıyorum, bakire olmazsa evlenmem de dememiş. Sadece ablasına net şeyler söylememiş bu konu hakkında, burdan hareketle kardeşinin kızı kullandığına varmış konu sahibi.

Kızın aşağılandığını söylemiş ama muhtemelen aşağılama değil bir tür fantazi paylaşıyorlar. Aşağılama falan yok ortada, konu sahibi yok yere üzülüyor.
Başlarda da söyledim tekrar söyleyeyim, içinde bulunduğumuz, yetiştiğimiz çevre kişiliklerimiz üzerinde bir yere kadar etkili olur. Sonrası bizim kararımızdır. Muhafazakar bir aileden ya da çevreden muhafazakar olmayan gençler yetişebilir. Kız için bekaretin ne kadar önemli olduğunu bilmiyoruz. Konu sahibi de bilmiyor muhtemelen. Sadece kendini kızın yerine koyuyor.

surekli bi sıkıstırma soz konusu degil zaten beni iskillendiren durum kızı bizimkilerden hep kacırıyor olması..6 yılda aileyle tanıstırılmaz mı sevgili..
kızı kullanmıyor belki ama kızın dunyasında nasıl derin izler bıraktıgının farkında degil..bu kadar ileri yasıyorsa iliskisini en azından bu benim evlenecegim kız diye gelir tanıstırır bizimle..yok..asla ve asla tanıstırmıyor..soz takalım adı olsun diyorum o da yok..
insallah mutlu sonlanır iliskileri de bende rahat nefes alırım..

peki kızın evlenme ümidin de olduğuna ayrılsa yıkılacağına emin misin ?
ya da kardeşinin kızla evlenmeyeceğine emin misin ? ben takıldım bu kızla onca zaman sevgiliydik deyip evlenmez mi gerçekten sevmiyor mu yıllardır beraber olduğu kızı. hadi evlenin deseniz ne der mesela?

sanırım kız bırakmak istemez..kardesim askere gitti bekledi yurtdısına staja gitti bekledi..hep bekledi..kardesim defalarca ayrılmak istedi ama kız bırakmadı
2 yıldır yeri geldikce hem bizimkilere hem kendisine diyorum..evlenin yardımcı olurum diye..bizimkilerde tık yok..onlara da oyle kızgınım ki..bence annemle babamın rahat tavırları da onu gevsetiyor.
belki evlenirler,en erken 2 sene diyor kardesim..nasip insallah kız yarı yolda kalıp hayal kırıklıgına ugramaz..cok uzulurm cok:KK43: kız cinsellik yasadı bekareti gitti diye degil uzuntum..nasıl atlatır onca seneyi bide artık isin icine fanzati filan girmis,odun kardesim resmen kızın ruhuna bedenine kafasına kazımıs kendini..o kız nasıl bunları ustunden atar:KK43:

Son düzenleme:
surekli bi sıkıstırma soz konusu degil zaten beni iskillendiren durum kızı bizimkilerden hep kacırıyor olması..6 yılda aileyle tanıstırılmaz mı sevgili..
kızı kullanmıyor belki ama kızın dunyasında nasıl derin izler bıraktıgının farkında degil..bu kadar ileri yasıyorsa iliskisini en azından bu benim evlenecegim kız diye gelir tanıstırır bizimle..yok..asla ve asla tanıstırmıyor..soz takalım adı olsun diyorum o da yok..
insallah mutlu sonlanır iliskileri de bende rahat nefes alırım..

Tanıştırılmayabilir... Belki uzun süre aileyle sıkı fıkı olmak ya da iletişimde olmak yerine evlenmeye yakın bu tip durumlara girmek istiyorlardır. Belki vardır bir bildikleri, düşünceleri, bekledikleri şeyler. Unutmayın ki siz bu ilişkinin tarafı değilsiniz, ne düşündüklerini, birbirlerini ne kadar sevdiklerini bilemezsiniz..

Bir de ben bu konuda biraz katıyım sanırım. Bir erkeğin evlenme vaadine kanıp da birlikte olan bir kızın üzülmesi, yıkılması çok umurumda olmaz. Kendi hazır olmadan, sırf sevgilisi istiyor diye ya da onu elde tutmak için cinselliğini kullanıyorsa başına gelen veya gelecek olan her şeyi hak ediyor demektir. Normal şartlarda, istediği için cinsellik yaşayan biri de sevgilisinden ayrıldı diye yıkılmaz, depresyona girmez. Çünkü her türlü olasılığı göze alarak girmiştir o işe.

konu sahibi arkadasin yazidklarini ve bazi yorumlari okuyunca gercekten okuduklarima inanamadim.
biz kk ailesi olarak hep cadi gorumca bosanmaya iten kv konularina alismisizki bu gorumce adayi gozumuze batti galiba.
hepimizinde bildigi gibi Turkiyede yasiyoruz belli toplumsal kurallarimiz var.
sozkonusu sevgili kiz gelse buraya sevgilimle cok faztezili bir cinsel hayatimiz vardi 6 yil herseyi yaptik simdi beni ortada birakti cok fenayim diye konu acsa, hepimiz once kiza sonra sevgilisine saydiririz, yapmasaydin aklin nerdeydi deriz ne serefsizmis sevgilinde seni kullanmis deriz.
simdi konuyu soz konusu gorumce adayi acinca ne ozel hayata mudehale kalmis ne sanane cinsel hayatlari demeler.
allah askina bi mantikli dusunun kardesi ve daha onemlisi o kiz icin endiselenmesi cok normal degilmi. benimde ayni yasta erkek kardesim var ebnde boyle biseyle karsilassam ayni tepkileri verirdim.
biz burda her zmn kadindan cok erkegin namusunu tartistik, kendi kiz akrdesine ablasina yapilmasini istemedikleri seyleri baskalarina yapan erkekleri elestirdik. simdi konu sahibi arkadasimiz kendi kardesinin nasil bu yola dustugunun derdine dusmus cozum ariyor. nedir bu madern insan tazirlari, asiri komiksiniz biraz empati yapin bence.
konu sahibi arkadasim sanirim yapabilecegin en guzel sey acikca kardesinle cokda utandirmadan konusmak. kondom buldum cok acik sekilde soruyorum boyle bir iliskin varmi, varsa ne dusunuyorsun. kendi ailenden bir ferde yakistiramadigin seyi lutfen baska birisinin kizina yapma, biraz empati yap otur bir dusun demen gerekiyor.
artik gerisi kendinin vicdanina kalmis. dahasini ne yazikki yapamazsin, kizi aramak isimsiz bile olsa mesaj atmak gereksiz olur, sen zarar gorebilirsin sonunda.
gercekten bu guzel ahlakindan dolayida seni kutluyorum zira etraf aslan kardesim yaman capkin oglum ne yapsan yeridir bu kizlara diyen insanlarla dolu.
ins cok gec olmadan akrdesinde bu yanlistan doner. yada kizla evlenir biran once, zira butun bunlarin ustune gidip temiz aile kizi bulup evlenmesi hic adil degil.

2 yıldır yeri geldikce hem bizimkilere hem kendisine diyorum..evlenin yardımcı olurum diye..bizimkilerde tık yok..onlara da oyle kızgınım ki..bence annemle babamın rahat tavırları da onu gevsetiyor.
belki evlenirler,en erken 2 sene diyor kardesim..nasip insallah kız yarı yolda kalıp hayal kırıklıgına ugramaz..cok uzulurm cok:KK43: kız cinsellik yasadı bekareti gitti diye degil uzuntum..nasıl atlatır onca seneyi bide artık isin icine fanzati filan girmis,odun kardesim resmen kızın ruhuna bedenine kafasına kazımıs kendini..o kız nasıl bunları ustunden atar:KK43:

çevremde uzun ilişki yaşayanlara bakıyorum genelde askerlik ve iş olduktan bir süre sonra evleniyorlar istisnalar hariç pek uzatan yok, sizin kardeşinizin bi düzeni var mı? iş konusunda

siz eşinizle bu iğrenç dediğiniz şeyleri yaşamadınız mı ?
neden iğrenç ?
kaç yaısnda insanlar.. ister girerler ilişkiye ister girmezler, ve ister evlenirler ister evlenmezler.neden bu kadar taktınız ?

sanırım kız bırakmak istemez..kardesim askere gitti bekledi yurtdısına staja gitti bekledi..hep bekledi..kardesim defalarca ayrılmak istedi ama kız bırakmadı

ya birşey dicem...o kızın da bir beyni vardır elbet...sizin kadar oda düşünmüştür herhalde bunları...izin vermesin ozaman bukadarına. Herşey o kızda biter bence.İzin veriyoki kardeşiniz yapıyo

Bence 6 yil az zaman degil, 24 yas da kucuk degil. Yani kizin kendi tercihi ortada suan uykulari kaciracak birsey yok. Kardesinize de yuklenmeyin, görmezden gelin. Ne zamanki ortada kizin bilmedigi durumlar olur, kardesinizin baska turlu bir yanlisi olur o zaman size belki birseyler yapmak duser. O da belki... siz 24 yasinda evlenmis olabilirsiniz,ama herkesin tercihleri benzer olmak zorunda degil.

Sonrasında pişman olup kızlık zarı diktirme ya da hamile miyim diye açılan konuları görünce konu sahibi endişelerinde pek de haksız sayılmaz...

Yanlis anlamadiysam kizla kardesiniz iliskilerinden gayet memnunlar ama siz simdiden kardesim kizi birakirsa diye dert ediyorsunuz. Belki kiz, kardesinizi birakacak? Her iliskinin kendi icinde farkliliklari vardir onlar hallerinden memnunken siz kendinize dert etmeyin.

Ha deseydiniz ki kardesim kizi tehdit ediyor, zorla birlikte oluyor falan, eyvallah, ama burda karşılıklı bir birliktelik sozkonusu. Bosa uzuluyorsunuz.

konu sahibi arkadasin yazidklarini ve bazi yorumlari okuyunca gercekten okuduklarima inanamadim.
biz kk ailesi olarak hep cadi gorumca bosanmaya iten kv konularina alismisizki bu gorumce adayi gozumuze batti galiba.
hepimizinde bildigi gibi Turkiyede yasiyoruz belli toplumsal kurallarimiz var.
sozkonusu sevgili kiz gelse buraya sevgilimle cok faztezili bir cinsel hayatimiz vardi 6 yil herseyi yaptik simdi beni ortada birakti cok fenayim diye konu acsa, hepimiz once kiza sonra sevgilisine saydiririz, yapmasaydin aklin nerdeydi deriz ne serefsizmis sevgilinde seni kullanmis deriz.
simdi konuyu soz konusu gorumce adayi acinca ne ozel hayata mudehale kalmis ne sanane cinsel hayatlari demeler.
allah askina bi mantikli dusunun kardesi ve daha onemlisi o kiz icin endiselenmesi cok normal degilmi. benimde ayni yasta erkek kardesim var ebnde boyle biseyle karsilassam ayni tepkileri verirdim.
biz burda her zmn kadindan cok erkegin namusunu tartistik, kendi kiz akrdesine ablasina yapilmasini istemedikleri seyleri baskalarina yapan erkekleri elestirdik. simdi konu sahibi arkadasimiz kendi kardesinin nasil bu yola dustugunun derdine dusmus cozum ariyor. nedir bu madern insan tazirlari, asiri komiksiniz biraz empati yapin bence.
konu sahibi arkadasim sanirim yapabilecegin en guzel sey acikca kardesinle cokda utandirmadan konusmak. kondom buldum cok acik sekilde soruyorum boyle bir iliskin varmi, varsa ne dusunuyorsun. kendi ailenden bir ferde yakistiramadigin seyi lutfen baska birisinin kizina yapma, biraz empati yap otur bir dusun demen gerekiyor.
artik gerisi kendinin vicdanina kalmis. dahasini ne yazikki yapamazsin, kizi aramak isimsiz bile olsa mesaj atmak gereksiz olur, sen zarar gorebilirsin sonunda.
gercekten bu guzel ahlakindan dolayida seni kutluyorum zira etraf aslan kardesim yaman capkin oglum ne yapsan yeridir bu kizlara diyen insanlarla dolu.
ins cok gec olmadan akrdesinde bu yanlistan doner. yada kizla evlenir biran once, zira butun bunlarin ustune gidip temiz aile kizi bulup evlenmesi hic adil degil.

dimi..bende kimseye anlatamadim burda isime yarayacak fikirler edinirim dedim ama cok suclandım..
konusmaya calıssam kardesimle uste cıkar adım gibi eminim,saman alevi gibi parlayıverir..
annem surekli soyler.kimsenin ahını alma canını yakma namusuna leke surme hakkımı helal etmem diye..o da hep iyi evlat hayırlı evlat havalarında tabi annecim ellerinden operim annecim diye yaglar yuzler annemi..
suan izlemede kalıcam..ayrılma durumları olursa ozaman ezmeye niyetliyim kafasını

canım sen niye bu kadar dert oldun yahu, relaxxx.....

sanırım kendi genclik deneyimlerim filan aklıma geldi,bende fantagzi filan yoktu ama :KK45: cok sevip umutlanıp hayal kırıklıgına ugramıstım..sanırım bu kızın onu yasamasını istemiyorum ondan..bide kızla burcumuz dogum gunumuz dahi aynı ama yıl hesabı kucuk tabi..benziyor da huylarımız..bian cok asırı empati yaptım sanırım:KK22:

siz eşinizle bu iğrenç dediğiniz şeyleri yaşamadınız mı ?
neden iğrenç ?
kaç yaısnda insanlar.. ister girerler ilişkiye ister girmezler, ve ister evlenirler ister evlenmezler.neden bu kadar taktınız ?

ya siz yada ben anlama zorlugu cekiyoruz sanirim.
konu sahibinin derdi onlarin ne yasadigi degil. kardesinin etrafta namus abidesi diye dolasip annesinin aman oglum kimsenin hakkina girme demesinin ustune bunlari yapmasi. kendi kiz kardesine yapilmasini istemedigi seyi baskasina neden yapabiliyor diyor. ilerde kizi birakirsa yazik degilmi kiza diyor.
bir bakima cok marjinal gunumuz icin ama erkek kardesinin namusunu elestiriyor.

ya siz yada ben anlama zorlugu cekiyoruz sanirim.
konu sahibinin derdi onlarin ne yasadigi degil. kardesinin etrafta namus abidesi diye dolasip annesinin aman oglum kimsenin hakkina girme demesinin ustune bunlari yapmasi. kendi kiz kardesine yapilmasini istemedigi seyi baskasina neden yapabiliyor diyor. ilerde kizi birakirsa yazik degilmi kiza diyor.
bir bakima cok marjinal gunumuz icin ama erkek kardesinin namusunu elestiriyor.

fakat şimdiii kıza bu senle evlilik düşünmüyo hayallere kapılma desee olmaz, çocuğa mesajlarını okudum yapma yazma öyle şeyler dese olmaz ki evlen diye ısrarıda olmuş işe yaramamışşş...bu durumda olacak la öleceğe çare yok denmekten başka birşey kalmıyo..Konu sahibi artık bişey de yapamaz. kızda iş bitiyo kız istiyo çoçuk istiyo böyle bi ilişkiyi...

ya birşey dicem...o kızın da bir beyni vardır elbet...sizin kadar oda düşünmüştür herhalde bunları...izin vermesin ozaman bukadarına. Herşey o kızda biter bence.İzin veriyoki kardeşiniz yapıyo

ben bunu diyemem..izin veriyo da yapıyor diyemem buna vicdanım izin vermez....bende erkek evlat yetistiriyorum ama bir bayanım ve biliyorum ki ask kadının gozunu kor eder.
benim oglum da birine umut verip yuz ustu bırakacaksa bi kızı,o kızda anne babasının gulu degil miydi..pamuklara sarınarak buyutulmedi mi..ne kadar emek bi evlat yetistirmek..
insan asıksa gozu kor olur..yanlısları is isten gecince suratına duvar gibi carpar..
bilmiyorum anne misiniz ama evlat sahibi olunca anlarsınız..gereksiz bi koruma gudusu yası sizden kucuk olan herkesi korumak istiyor insan ama imkansız tabi..

dimi..bende kimseye anlatamadim burda isime yarayacak fikirler edinirim dedim ama cok suclandım..
konusmaya calıssam kardesimle uste cıkar adım gibi eminim,saman alevi gibi parlayıverir..
annem surekli soyler.kimsenin ahını alma canını yakma namusuna leke surme hakkımı helal etmem diye..o da hep iyi evlat hayırlı evlat havalarında tabi annecim ellerinden operim annecim diye yaglar yuzler annemi..
suan izlemede kalıcam..ayrılma durumları olursa ozaman ezmeye niyetliyim kafasını

evt ne yazikki yapacak biseyin kalmamis. ayrilirlarsada en fazla yapabilecegin sey kardesine hirslanmak olacak.
ins guzel bir sekile sonuclanir bu durum.
ayrica suda var gercekten cevrmde gordugum cok yanlis davranislar oluyor, kadinin oglu yada kardesi neyse sevgilisiyle yapiyo ediyo ama kadin onu gelin olarak almak istemiyo neymis evlenmeden once boyle seyler yapmismis namussuzmus. seninkiyle yapti ne yaptiysa be kadin diyesin gelir sinir olursun.
ins su namus sorunsalini erkeler ve erkek anneleride azcik dusunmeye baslar artik.

Back
X