peki kızın evlenme ümidin de olduğuna ayrılsa yıkılacağına emin misin ?tesekkur ederim beni anladıgınız icin..
oyle bi cıkmazdayım ki bi tarafım bırak kufur mu ediyor fantagzı mi yapıyor ne yaparlarsa yapsınlar diyor..sonra sokaga cıkıyorum insanları goruyorum ama ben newyork ta yasamıyorum..sokaktaki amcalar teyzeler genci yaslısı gayet Turk..hic burda yazıldıgı gibi degil ki hayat..o kardesimin kafasını kırasım geliyor ne dicem koca adama..kıza bir dost diye msj mı atayım mektup mu yazayım mı ki diye aklımdan neler gecti kovaladım butun dusunceleri..
ben 29 yasındayım o kızın yasındayken evlendim ben 24 yasında kız ama ben eski sevgilimden ayrıldıgımda ne kadar agladım uzuldum aylarca.hayal kırıklıgı nedir onu yasadim..simdi o kız daha agırını yasicak diye uzuluyorum da elimden bisey gelmiyor
ya da kardeşinin kızla evlenmeyeceğine emin misin ? ben takıldım bu kızla onca zaman sevgiliydik deyip evlenmez mi gerçekten sevmiyor mu yıllardır beraber olduğu kızı. hadi evlenin deseniz ne der mesela?