Kardeşimin evine gidemiyoruz

Sanki kimsenin hiç bir çıkarı yokmuş da silah dayatarak orada kaliyorlarmis gibi
Yani bu nasil bir öngörüdür ki konu sahibi haksiz çıksın diye neler denilmiş. İsterse bir çıkar uğruna orada kalsinlar ya da her neyse. Yeni doğum yapmış kiza annesi de, kardesi de ya da kimse artık gelip tabii ki de yardım edecek de kalacak da. Damat bey 1 2 ay rahatsız olacak yapacak bir sey yok.

Evlenmeyecek o zaman demek benden izin almadan kimse evlenemez demek değil. Böyle düşünüyorsa evlenip kimseye zorluk çıkarmaması gerek demek. Aslında çok temel Türkçeyle anlaşılabilecek bir şey söylemişim ama bu cümleye karşılık “Hmmm ok sana sorsunlar bundan sonra :s “ tadında cevabınız neticesinde muhakeme yeteneğiniz olmadığını gördüm ve üzülerek varsa nikah akdiniz veya yoksa herhalde evlilik salahiyetiniz hakkında hiç iç açıcı olmayan bir kanıya vardım :KK43: üzülmemeniz açısından sizinle paylaşmıyorum şimdilik.
Tamam

Yani bu nasil bir öngörüdür ki konu sahibi haksiz çıksın diye neler denilmiş. İsterse bir çıkar uğruna orada kalsinlar ya da her neyse. Yeni doğum yapmış kiza annesi de, kardesi de ya da kimse artık gelip tabii ki de yardım edecek de kalacak da. Damat bey 1 2 ay rahatsız olacak yapacak bir sey yok.
Herkes aile apartmanında adam sürekli ailesini görüyor diye gereksiz ve saçma bir vurgu yaptıkları için gerçek durumu belirttim evet.

Aile apartmani denilen şeyin ne olduğunu herkes biliyor ama ne hikmetse sadece kadın için negatif bir şeymiş adam şanslıymis ya da kadını zorlamış yazılmış.

Herkes bilir ki kadın kira ödemek istemediği için kabul etti. Böyle durumlarda ben ailelere de üzülüyorum. Keşke evi vermek yerine kiraya verselerdi de kazanç elde etselerdi, aptallık etmiş oldular bilmeden, bir de üstüne sanki silah zoruyla insanlar kalıyor gibi bir muamele görünüyor. İstemeyen gider.

Ortada ablanın asla bir yorumu dönmüyor veya araya girmiyor bu arada. Tek suçlu adam mı cidden? Bir zahmet ağzını açıp da sizin dediklerinizi o söyleseymis eğer buna katiliyorsa. Demiyorsa demek ki içten içe o da rahatsız bazi şeylerden. Ortalıkta ekonomik kriz de var denip duruyor ekstra 2 boğaza daha bu durumd 1 ay bakmak çok mu kolay Herkes için?

Çocuğa bakmaya gitmesinler demiyorum ben tabii ki. Ancak " ölçülü ve saygılı olmak" diye bir gerçek var bu hayatta. Artık hem maddi olarak hem insanların alanı olarak. Bu çerçevede abartmadan gidilebilir.

Size ne arkadasim? Baskalarinin seks hayatini merak edecek kadar sönük mü sizin seks yaşantınız? Ha, bir de Türkce yazmayi ögrenin.
Evet çok sönük,burdan fikir alıcaktım
Ama sizinki bizimkindende betermiş size sormaktan vazgeçtim 😂😂
biz en azından farklı odalar deniyoruz. Mutfak sandalyesini tavsiye ederim 😅
Ha bu arada Türkiyede yaşamiyorum ama Türkçe ç
Arkadaşım da ş ile yazılıyor diye biliyordum.
Öğrenin bence

Son düzenleme:
Ben kadınınkini de normal bulmuyorum. Neymiş odadan bez almış. Histeri krizi gibi. Buldumcuk olmak gibi geliyor. Böyle yatak odama girdiler, kutsalıma saldırdılar diye kendini duvara çarpan saç baş yolan bi tip canlanıyor gözümde. Bilmiyorum bana garip geliyor.
Banada normal gelmiyor
Ama burda çokça okuyoruz ve ayyyy odana nasıl girer beeen şok ben olsam ağzını burnunu kırardım tarzı yorumlar çok oluyor malum.
Alttarafı yatak odası
Buna kutsal diyen baba evinde çekyatda falan yatıyorlardı herhalde kendilerine ait odaları olmadiğini düşünüyorum.

Besbekar kadınım ama benim de bir yatak odam var. :KK53: Şu an oradan yazıyorum sizlere.
Yani bazen dağınık oluyor, bazı çamaşırlarım vs. ortada oluyor. O durumda girilsin istemem, donumu falan millet görsün istemem. :KK53:
Namus, mahrem vs. değil mevzu. Sadece dağınıklığımdan utanıyorum, bir de donum görünmesin. Olay bu. Hoppa

tamam hoşlanmayabilir ama babama söyleyene kadar kartdeşime söyle olmadı mı bana söyle olmadı mı anneme söyle, babaya söylemek ne demek ya hadsiz. erkekler bu konuyu her yere çeker namus meselesi haline getirir nitekim öyle de oldu. babamı da tanıyor babam böyle bir şeyi sineye çekecek adam değil
Bana da bu konuda esas mesele bu gibi geldi. Damat haklı/haksız herkese göre değişir. Hatta sizi dinleyince size, damadı dinlesek ona hak vereceğiz belki de kim bilir.

Hepsi bir yana: damat evvelinde eşini uyarmış dahi olsa, küçük kardeşiniz orada kalırken kayınpederini arayıp bunları söylemesi saçmalığın daniskası. Evdeyken eşini kenara çekip söyleyebilir, duyulur diye çekindiyse mesaj atıp söyleyebilir, evde olmadığı bir anda eşini arayıp söyleyebilir. Bin tane yolu var. Babanızı arayacak kadar ne olmuş sanki. Babanız da kardeşiniz de (19 yaşında olan) bu durumu ne kadar gurur meselesi yapsa, o adamın evine girmek istemese hakkı.

Damat, böyle bi haltı yedin ve diyelim kötü niyetle yapmadın (nasıl olacaksa artık o) kayınpederin darıldığını anladığında git konuş, babacım yanlış anladınız, de. Eşinin ailesiyle görüşmemesinden hiç rahatsız olmuyor adam. Bence ailenizle görüşmemek için sallamış da sallamış. Mesele gerçekten sadece yatak odasına girmek vs. olsaydı şu anki küslükten o da huzursuz olurdu.

Ben bu yatak odasi durumlarina bazen hak verebiliyorum ama o da şöyle durumlarda: şeytan gibi kv, görümce,teyze vb yani kadin bir geliyor her yeri karıştırıyor, çekmecelere bakıyor, her seye yorum yapıyor. İşte bu tarz kişilerin evet girmemesi hatta onlar gelince kilitlenmesi lazim. Ama normalde ne biliyim çocuğunu emzirecekse, namaz kılacaksa vb durumlarda yatak odasında yapılır yani ne olacak diye düşünüyorum.
Ayrıca bu konudaki baldız zaten ablasina yardima gelmiş tabii ki de yatak odasina da girip bir seyler almak durumunda kalmıştır, çok normal.
Bir de kendi de girmiyor ki ablası bez istemiş de girmiş kızcağız da. O zaman kadın eşinin huyunu biliyorsa: bebeği kardeşine tutturacak, kendi gidip bezi alıp gelecek.

Burada kardeşin ne suçu var. Neden gidip kayınpeder aranıyor. Damat haklı/haksız bi yana damat nerede ne yapacağını bilen biri değil.

Bu konuda rahatsızlığını git eşine söyle. İnsanları neden huzursuz ettin boş yere.

Oğlum ilk doğduğunda normal doğum olmasına rağmen dikişim çoktu. Annem bizdeydi. Eşim salonda yattı. Annem bebek ben yatak odasında yattık. KK şok, KK iptal. Evet evet. Doğru duydunuz. Annem kondomların olduğu çekmecenin yanında çift kişilik yatağımızda yattı. Bir ara gece uyandım, baktım kondomları şişirmiş, balon niyetine oynuyor. Anne yat uyu onlar kutsalım karıştırma çekmecelerimi dedim de duruldu Allahtan.
Bana da doğum sonrası eşin salonda, kadının ve annesinin bebekle yatak odasında yatması tuhaf geliyor. Çocuk sanki iki kadının gibi. Ama bana tuhaf gelmesinin bir önemi yok çünkü bu sizin hayatınız sizin bebeğiniz. Konuda da adam yatak odasını kutsal buluyorsa ona da saygı duymak zorundayız. Bence de yatak odasına önem atfetmem ama enişte atfediyor demek ki. Saygı duymak yerine neden dalga geçiyorsunuz ki?

Konu sahibi siz de adamın huyunu bile bile gittikçe gitmişsiniz. Adamın huyu belli. Zaten aynı şehirde yatılı kalmaya ne gerek var? Kardeşiniz annenizi kardeşinizi yardım için ne kadar süreli çağırdıysa (çağırmadan gittiklerini düşünemiyorum) o kadar kalmalılardı. Fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor. Bu saatten sonra da kafaya takmayın. Belli ki kardeşiniz şikayetçi değil, siz de damadın gül cemaline hasret değilsiniz. Bu şekilde görüşürsünüz.

Bir de kendi de girmiyor ki ablası bez istemiş de girmiş kızcağız da. O zaman kadın eşinin huyunu biliyorsa: bebeği kardeşine tutturacak, kendi gidip bezi alıp gelecek.

Burada kardeşin ne suçu var. Neden gidip kayınpeder aranıyor. Damat haklı/haksız bi yana damat nerede ne yapacağını bilen biri değil.

Bu konuda rahatsızlığını git eşine söyle. İnsanları neden huzursuz ettin boş yere.
Konu sahibi arada bir yerde yazmış. Eşine söylemiş, eşi de geçiştirmiş. Asıl sorun kadın da zaten. Eşler kendi aileleri ile karşı tarafı yüz göz etmeden köprü görevi görmeliler. Burada konu sahibinin kardeşi aradan çekilmiş, damatla aile başbaşa kalmış.

Bana da doğum sonrası eşin salonda, kadının ve annesinin bebekle yatak odasında yatması tuhaf geliyor.
Eşim de doğum iznine ayrıldı. Gece annem, gündüz eşim bakıyordu. Gayet normal yani. Bence yatak odasına girdi diye sülaleyi birbirine katmaktan daha normal. Ama Bence işte.

Merhabalar. Kız kardeşim 3 yıllık evli. Eşi bizimle pek barışık değildi başından beri, konuşmayı sevmez etmez yanaşmaz onu öyle kabul ettik. Bir hareketimize gıcık oldu mu bittik, daha da yüzümüze bakmaz. öyle huyları var değişik.
Başımızdan şöyle bir olay geçti ve hala sürdürülüyor malesef,
3 kız kardeşiz. En küçük kardeşimle annem evli olan kardeşim yeni doğum yaptığında onda kaldılar ona yardımcı olmak için, burda zaten bizim damat gıcık olmuş yine onun sevmediği diziler izleniyor diye, onun yanında otursalar uzanamıyormuş rahat edemiyormuş, ayrı odaya geçip konuşsalar ondan gizli ne konuşuluyormuş diye söylenmiş. Bu hareketinden 1 ay sonra en küçük kardeşim 19 yaşındaydı o zaman yine böyle kalmaya gitti tek başına hem yeğenini görmek hem ablasına yardımcı olmak için 3-4 günlüğüne. 3. gününü telefon gelmiş bizim damattan babama. Ben rahatsızım ayrı odalarda oturuyorlar, covid vardı o zaman ortadan salatadan yemiyor ben ordan yiyorum diye tabağını ayırıyor benden demiş, bir de yatak odama giriyor bundan dolayı çok rahatsızım demiş. Babam şok olmuş tabi ne demek yatak odama giriyor sen varken mi giriyor demiş, yok demiş olmasam da girmesin ben bundan rahatsızım, babam da o zaman gelip alayım kızı demiş nasıl anlıyorsanız öyle anlayın demiş. Ayrıca annesiyle ablası da odama giriyorlar demiş ( biz de doğum öncesi temizliğe gitmiştik ben yatak odasını süpürürken odaya girdi bu ya da ev kalabalıksa kardeşinin nişanı vardı başka bir zaman odaya giyinmeye gitmiştik) yoksa bizim ne işimiz olur onun yatak odasında. Babam da annemi almış arabayla gitmişler kardeşimi almaya damat evde yok, kardeşlerim şok olmuş ne oldu aniden geldiniz diye,onların haberi zaten yokmuş arandıklarından, orda babam kardeşime sormuş odasına giriyormuşsun o varken mi girdin yok demiş ablam bebeği sallıyordu benden bezini getirmesini istedi ben de odaya bıraktım çıktım eniştem de kapıdan odaya giriyordu ben çıkarken demiş..
evlerine de o kadar çok gitmiyorduk zaten biz gidince damat evden işim var diye çıkıyordu biz kardeşimle oturuyorduk babam da olsa gidiyordu adam. tokum diyip sofraya oturmuyordu vs böyle hareketleri vardı.
hal böyle olunca babam da kardeşimi alıp gelmiş, bir daha da evinize gelmeyiz demiş. Aşağıda da kayınvalidesi demiş bir yere bu kadar çok gidilmez ki, siz kim bilir benim oğluma ne yaptınız da böyle davranıyor vs.
Benim nikahım oldu sonrasında damat bey gelmedi. Bir ay sonra annesi vefat etti ben gitmedim babamla annem gitti 2-3 saat annem durmuş babam başka yere uğramış son 1 saatte babam gelmiş oraya. Ki annem babamı zorla götürmüş babam orda işim yok demiş annem aman ayıp olur demiş, bu arada aile binasında oturuyor kardeşim. sonrasında babam suçlu oldu niye o kadar az durdu bizim cenazemiz vardı da herkes sordu demişler. babası babamı aramaz oldu asla bu durumdan dolayı kızmış, ama kimse niye gelmiyorsunuz etmiyorsunuz demiyordu öncesinde.
1 yıldır kardeşimin evine gitmiyoruz haliyle eşim de yatak odası muhabbeti yapan bacanağının yüzünü görmek istemiyor,babam da o damat evime gelmesin dedi, kardeşim annemlere gelir bebeğiyle , giderken babam bırakır kapısına kadar geri döner. böyle bir hale geldik.
Yeğenime çok düşkünüm görmeye gidemiyorum bile. o gelirse ayda bir ya da 2 ayda bir görüşüyoruz.
Bu durumun düzelme imkanı var mı? Biz nerde yanlış yaptık ne yapmamız gerekiyordu da yapmadık. Sizden görüş almak istiyorum.
bu arada istanbuldayız ayrı şehirlerde değiliz.
O kız kardeşin kuklamı kocasına niye ağzını açmıyor bu ne pasiflik
Evlenince tapusunu mu alıyor tabiki ailesiyle görüşmeli

Herif normal değil belliki psikolojik rahatsızlıgı var

Yada bilerek yapıyor ki kız ailesiyle tüm bağını koparsın ki bu da onun sağlıklı olduğunu göstermiyor

Gitmeyin kardeşiniz gelsin ama yakında o bu durumdan da rahatsız olur buna da bir sorun çıkarır çünkü bildigin ruh hastası.

Bana da doğum sonrası eşin salonda, kadının ve annesinin bebekle yatak odasında yatması tuhaf geliyor. Çocuk sanki iki kadının gibi. Ama bana tuhaf gelmesinin bir önemi yok çünkü bu sizin hayatınız sizin bebeğiniz. Konuda da adam yatak odasını kutsal buluyorsa ona da saygı duymak zorundayız. Bence de yatak odasına önem atfetmem
Aman ne yatak odasıymış kutsal mış da bilmem ne en nihayetinde birbirlerini şey ediyorlar mahrem tamamda kutsal ne demek ya yok artık özel duası falan varmı girişte

Ayrıca çocuk doğunca uyuyamayan erkek cinsi koltuğa kaçıyor hepsi değilse bile gece kaçı kalkıp eşine yardım ediyorki yüzde 20 falan diğer işi bahane edip ya salona yada başka bir odaya fıyıyor

Herif belliki düz ruh hastası başka odaya geçiyorlar diye rahatsız neden ya kıskanç yada beyninden senaryo yazıyor evlerden Irak

Örneğin benim eş titizdir etrafta dağınıklık tezgahta bulaşık istemez, bana da laf söyler
Eşiniz engellimi kalkıp rahatsız ise kendisi temizlesin 11 yıldır evliyim bir gün duymadım eşimden böyle saçma bir söz

Bende çalışıyorum eve gelip evde de iş yapıyorum o da çalışıyor o da evde iş yapıyor

Totolarını kaldırırsanız benim eşim hassas benim eşim sevmez benim eşim rahatsız olur diye işte herşeye çıkar o dil

Merhabalar. Kız kardeşim 3 yıllık evli. Eşi bizimle pek barışık değildi başından beri, konuşmayı sevmez etmez yanaşmaz onu öyle kabul ettik. Bir hareketimize gıcık oldu mu bittik, daha da yüzümüze bakmaz. öyle huyları var değişik.
Başımızdan şöyle bir olay geçti ve hala sürdürülüyor malesef,
3 kız kardeşiz. En küçük kardeşimle annem evli olan kardeşim yeni doğum yaptığında onda kaldılar ona yardımcı olmak için, burda zaten bizim damat gıcık olmuş yine onun sevmediği diziler izleniyor diye, onun yanında otursalar uzanamıyormuş rahat edemiyormuş, ayrı odaya geçip konuşsalar ondan gizli ne konuşuluyormuş diye söylenmiş. Bu hareketinden 1 ay sonra en küçük kardeşim 19 yaşındaydı o zaman yine böyle kalmaya gitti tek başına hem yeğenini görmek hem ablasına yardımcı olmak için 3-4 günlüğüne. 3. gününü telefon gelmiş bizim damattan babama. Ben rahatsızım ayrı odalarda oturuyorlar, covid vardı o zaman ortadan salatadan yemiyor ben ordan yiyorum diye tabağını ayırıyor benden demiş, bir de yatak odama giriyor bundan dolayı çok rahatsızım demiş. Babam şok olmuş tabi ne demek yatak odama giriyor sen varken mi giriyor demiş, yok demiş olmasam da girmesin ben bundan rahatsızım, babam da o zaman gelip alayım kızı demiş nasıl anlıyorsanız öyle anlayın demiş. Ayrıca annesiyle ablası da odama giriyorlar demiş ( biz de doğum öncesi temizliğe gitmiştik ben yatak odasını süpürürken odaya girdi bu ya da ev kalabalıksa kardeşinin nişanı vardı başka bir zaman odaya giyinmeye gitmiştik) yoksa bizim ne işimiz olur onun yatak odasında. Babam da annemi almış arabayla gitmişler kardeşimi almaya damat evde yok, kardeşlerim şok olmuş ne oldu aniden geldiniz diye,onların haberi zaten yokmuş arandıklarından, orda babam kardeşime sormuş odasına giriyormuşsun o varken mi girdin yok demiş ablam bebeği sallıyordu benden bezini getirmesini istedi ben de odaya bıraktım çıktım eniştem de kapıdan odaya giriyordu ben çıkarken demiş..
evlerine de o kadar çok gitmiyorduk zaten biz gidince damat evden işim var diye çıkıyordu biz kardeşimle oturuyorduk babam da olsa gidiyordu adam. tokum diyip sofraya oturmuyordu vs böyle hareketleri vardı.
hal böyle olunca babam da kardeşimi alıp gelmiş, bir daha da evinize gelmeyiz demiş. Aşağıda da kayınvalidesi demiş bir yere bu kadar çok gidilmez ki, siz kim bilir benim oğluma ne yaptınız da böyle davranıyor vs.
Benim nikahım oldu sonrasında damat bey gelmedi. Bir ay sonra annesi vefat etti ben gitmedim babamla annem gitti 2-3 saat annem durmuş babam başka yere uğramış son 1 saatte babam gelmiş oraya. Ki annem babamı zorla götürmüş babam orda işim yok demiş annem aman ayıp olur demiş, bu arada aile binasında oturuyor kardeşim. sonrasında babam suçlu oldu niye o kadar az durdu bizim cenazemiz vardı da herkes sordu demişler. babası babamı aramaz oldu asla bu durumdan dolayı kızmış, ama kimse niye gelmiyorsunuz etmiyorsunuz demiyordu öncesinde.
1 yıldır kardeşimin evine gitmiyoruz haliyle eşim de yatak odası muhabbeti yapan bacanağının yüzünü görmek istemiyor,babam da o damat evime gelmesin dedi, kardeşim annemlere gelir bebeğiyle , giderken babam bırakır kapısına kadar geri döner. böyle bir hale geldik.
Yeğenime çok düşkünüm görmeye gidemiyorum bile. o gelirse ayda bir ya da 2 ayda bir görüşüyoruz.
Bu durumun düzelme imkanı var mı? Biz nerde yanlış yaptık ne yapmamız gerekiyordu da yapmadık. Sizden görüş almak istiyorum.
bu arada istanbuldayız ayrı şehirlerde değiliz.
Eşimi ve ailemi anlatmışsınız. Yalnız değilsiniz yani bilin istedim, inşallah düzelir...

Ya niye iki ayrı uç olmak zorunda ben anlamadım doğumdan sonra hem annem hem kayınvalidem doğal olarak odama girdi gardorabini acip eşyaları yerleştirdiler ama normal zamanda kimse girip çıkmıyor adı üstünde bana ait oda . Evde bir suru oda varken burada işleri olması tuhaf olurdu .
Bende ne annemin ne kayinvalidemin odasına girmiyorum durduk yere kutsallikla ne alakası var ki ?
Adamın haklı oldugu nokta şu ki eğer eşini uyarmissa girilmesin diye kadın bir zahmet millete söyleyecekti girmeyin odafa üstunuzu değiştirmeyin içerde giyinin diye . Çok saçma huyları olabiliyor insanların benim babamın da çakmağına kimse dokunmaz . Adam istemiyor kimseye de vermez . Kaybolursa çıldırır yani . Saçma mi saçma ama ona ait ve istemiyor . Bunu istemek zorundasın diye bir şey varmı ya 🤣 bu arada bence adam bu aileyle hiç görüşmek istemiyor ve kadın bunu problem etmiyor o yokken gelin diyor kk niye kavga etti adamla kadın gece sarılıp uyuyorlar yani

Aman ne yatak odasıymış kutsal mış da bilmem ne en nihayetinde birbirlerini şey ediyorlar mahrem tamamda kutsal ne demek ya yok artık özel duası falan varmı girişte

Ayrıca çocuk doğunca uyuyamayan erkek cinsi koltuğa kaçıyor hepsi değilse bile gece kaçı kalkıp eşine yardım ediyorki yüzde 20 falan diğer işi bahane edip ya salona yada başka bir odaya fıyıyor

Herif belliki düz ruh hastası başka odaya geçiyorlar diye rahatsız neden ya kıskanç yada beyninden senaryo yazıyor evlerden Irak
Adam ruh hastası veya normal, bu konu sahibinin sorunu değil. Kardeşi halinden memnun olmasa değiştirmeye çalışırdı, ailesiyle kocası arasında köprü olurdu. Aksine kadın aradan çekilip herkesi karşı karşıya bırakmış. Kimseye zorla yardım edilmemeli, iyilik yapılmamalı. Sonucu böyle oluyor.

Ben de diyorum ki bunu sadece ablanız yapabilir. Alacak hepinizi toplayacak bir araya. Sonra konuşulacak. Sular bulamadan durulmaz demişler. Kavga edilmeyecek şekilde herkes aynı barışma ve tatsızlıkları geride bırakma umuduyla bir araya gelip konuşursa ve anlaşılırsa sonra düzen gelir ferah gelir aileye. Ha bundan sonra da kim kimden neyinden rahatsız oluyorsa direk damat o kişiyle konuşur, o kişi damatla konuşur. Ne bir daha ablanız arada kalır ne de siz böyle üzülürsünüz. Damat bu konuşmadan sonra yine aynı hareketlere devam ederse geçimsizdir yani.
Bu talep ancak onlardan gelebilir hani oluyor ya barış yemeği gibi.ancak onlar isterse olur bize şu an geri durmaktan başka çare bırakmadılar. Zamanla kopmayız inşallah bilmiyorum, hiç düşünmezdik böyle olacağını. İnsan her şeyle karşılaşıyor işte ele karışınca yele karışıyor

O kız kardeşin kuklamı kocasına niye ağzını açmıyor bu ne pasiflik
Evlenince tapusunu mu alıyor tabiki ailesiyle görüşmeli

Herif normal değil belliki psikolojik rahatsızlıgı var

Yada bilerek yapıyor ki kız ailesiyle tüm bağını koparsın ki bu da onun sağlıklı olduğunu göstermiyor

Gitmeyin kardeşiniz gelsin ama yakında o bu durumdan da rahatsız olur buna da bir sorun çıkarır çünkü bildigin ruh hastası.
İnanın bundan çok korktuk göndermezse diye baştan sorun da etmiş zaten , neyse ki kardeşim dinlememiş gelmiş kavga ettiler vs sonra bir şey dememeye başladı

Yatak odasına sokmasın umurumuzda değil meraklısı değiliz, rahatsız olduğunu bilmeden bu konunun babama kadar gitmesi gel kızını al a getirmesi çok abartı değil mi biz mi anormal buluyoruz bir tek

X