- 3 Şubat 2018
- 6.630
- 25.376
- 548
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende can sikintisindan eşimin telefonunu kurcalarim 6 senedir. Hatta benimkinin şarjı biter eşimin teliyle WC ye giderim. Hatta bazen kendi telefonumdan biraz eşimin galerisine face ne instagramima bakarım. Araştırmak için değil. Gerçekten canm sikildigi için. Zaten adamın face e Instagram girdiği yok doğru düzgün araştırmak için girmiyorum yaniCan sıkıntısından eşimin telefonunu kurcaladım demek nasıl bir yalandır? Eşine güvenmeyen, kadın mesajı yakalama umuduyla telefon karıştıranlar da evlenmesin bir zahmet.
meselenin üzerine gittikçe babamla iyice geriliyorlar bu seferde engelliyor hepimiziKesinlikle kumar var diyebilirim.Telefon alıp satma ve herkese borçlanma işi genellikle kumar oynayanlarda oluyor malesef.Uçan kuşa borçlanırlar hiç çekinip sıkılmadan.Bir de üste çıkmaya çalışırlar.Sakın borçlarını ödemeyin, uzmanlarin söylediği asla kumar oynayan yakınınızın borcunu ödemeyin diyorlar.Bu onlara iyilik değil kötülük.Nasilsa borcumu birileri ödüyor diyerek daha fazla batıyorlar.Meselenin üstüne gidin yoksa çok başınız ağrır ilerde.
ben de eşime bu yüzden kızdım tehdit mi ed,yo bir açığını mı yakaladı falan ama kardeşim de yalvarıyo maaşta öderim falan çok zor durumdayım lütfen faalan diye eşim de asla geri isteyebilen biri olmadığı içinbelki de kardesi insanlarin acigini biliyordur da oyle aliyordur parayi.
sanıyor ki biz birbirimizle hiç konuşmayıp asla uyanamıcazYalnız ben borcu üst üste verenlere daha çok şaşırdımTabi ki sıkıntı bi durum yani sonu gelmez bunun kumar gibi alışkanlık haline getirmiş. Kimse borç vermeyecek ki aklı başına gelecek. Gerekirse cezasını çekmeli aksi halde gençler maalesef doğruyu yanlış ayırt edemiyor.
telefonundan oyun oynuyorum mesaj yakalamak gibi bir derdim yok ben oyun oynarkan de kendi kardeşimden de mesaj gelince okumuş bulundum telefonda kadın mesajı arayarak ömür mü geçer hanımefendiCan sıkıntısından eşimin telefonunu kurcaladım demek nasıl bir yalandır? Eşine güvenmeyen, kadın mesajı yakalama umuduyla telefon karıştıranlar da evlenmesin bir zahmet.
keşke o filmler kadar eğlendirse bizi de ama sinir krizi sebebiÇok tatlısınız ya. Kardeşinizin cakalligi beni öldürdü. Filmlerde olur ya tarık akan falan fırlama rolleri. Ondan ayrı ondan ayrı. Neyse ortaya çıkmış. Siz eşinizle daha vermeyin olsun bitsin. Adam ne bilsin
aynı benim eşimde öyle mesela oğlumun 1. yaş günü için özendik organizasyon filan yaptık ama foto paylaşmaktan bile acizBende can sikintisindan eşimin telefonunu kurcalarim 6 senedir. Hatta benimkinin şarjı biter eşimin teliyle WC ye giderim. Hatta bazen kendi telefonumdan biraz eşimin galerisine face ne instagramima bakarım. Araştırmak için değil. Gerçekten canm sikildigi için. Zaten adamın face e Instagram girdiği yok doğru düzgün araştırmak için girmiyorum yani
kar falan etse tamam diyecem full zarar çalışıyor
ben telefonundan oyun oynuyorum aslında kurcalamak oradan geliyo zaten tüm şifreleri mevcut sosyal medyalarının kurcalarsam kendi telefonumdan kurcalarım şuan zaten maaşın 4/1 ne el koyuluyor kardeşimin nişanlıydı kız anladı heralde ne mal olduğunu bıraktıVallahi sen haklısın birde şu konuya değinmeden edemiyecegim kendi şahsi fikrim.eslerinin telefonlarını karıştırmayanlarida görüyoruz. Medeni olalım saygı duyalım diye diye boynuzlar semalara çıktı. Ben doğru buluyorum her fırsatta karıştırın. Bende uyuyunca yapıyorum Cook şükür şuana kadar birşey çıkmadı ama cikmayacagi anlamına gelmez zira bu hayatta babama dahi güvenmem. Gelelim kardeşimize.lutfen borcunu ödemeyin içeri atarlarmi bilmiyorum ama borç katlarsa maaşına el koyarlar aklı basina gelir inşallah.sakin evlendirmeye kalkmayin düzelir diye
Allah affetsin çok güldüm. Neden çünkü Türk erkeklerinin hemen hemen hepsi aynı özellikle gençler. Kısa yoldan para kazanma derdinde. Senin zarar dediğini o kar sanıyor. Çünkü bilgisayara para kendi cebinden çıkmadı
Cinnetlik gerçekten. Bu saatten sonra onun karakteri değişmez ama çevresinde insan da kalmaz işte böyle. Bence iyi yapmışsınız. Böyle bir tepki vermeseydiniz devam edebilirdievet aptallık bende sürekli benim eski bilgisayarımı istiyordu bozuk diyorum anlamıyordu bende doğum gününde ihtiyacı var diye bilgisayar hediye etmiştim tabi o zamanlar bu kadar pahalı değildi herşey 4 bin verdiğim bilgisayar şuan 10 bin o aptal da 2 bine satmış sıfır kutu kapalı bilgisayarı aklıma geldi bak yine 4 ay borcunu ödedim ben o bilgisayarın
Dolap uygulamasında bile daha fazlasına satılırdı. Kardeşinin o an acil para ihtiyacı doğmuş olmalı. Bir insanın bu kadar acil para ihtiyacı neden doğar ? Ya uyuşturucu ya kumar . Yazılanları göz ardı etmeyin. Ya da edin . Ne hali varsa görsünevet aptallık bende sürekli benim eski bilgisayarımı istiyordu bozuk diyorum anlamıyordu bende doğum gününde ihtiyacı var diye bilgisayar hediye etmiştim tabi o zamanlar bu kadar pahalı değildi herşey 4 bin verdiğim bilgisayar şuan 10 bin o aptal da 2 bine satmış sıfır kutu kapalı bilgisayarı aklıma geldi bak yine 4 ay borcunu ödedim ben o bilgisayarın