Öncelikle özür dilerim çok sık zamanım olmuyor internete girmeye girincede facebook ve buraya takılıp çıkıyorum.
Aile büyüklerimizden birisi araçılığı ile kardeşimin istenilmesi için haber gönderdiler, Zaten birbirlerini 3 senedir seviyorlar.
Ancak damat adaı kardeşimden 2 yaş küçük, Bizimkiler biraz mırıldandı ama kardeşim beni rahatsız eden birşey yok istiyorum dedi.
Hazırlıkları yaptık günü verdik.
Kaynana ve komşularından oluşan büyükleri ve ilçe belediye başkanı ile geldi istemeye ( babasını kaybetmiş )
Verdiler Allah'ın emrini sorunsuzca istediler ve oğlanda kızda birbirini sevdiği için bizimki kardeşime sordu kardeşim istediğini söyledi ve verdik. hayırlısı olsun, Şartlar konuşulmaya başlanınca kaynana bizimkilere söz bile vermedi babam konuşmaya başladı kadın çatttt diye kesti sözünü veee
Ben bu güne kadar oğlumun kısmetine 9 tane bilezik yaptım, benim çevrem geniş değil memurdum buraya görevim çıktı burada kaldım akrabam felan filan yok düğün yapsam yazık günah olur gelecek kimsem yok
Sözümüzü keselim, Nişanınızın bütün masraflarını kabul ediyorum eşinizi dostunuzu toplayın nişanınızda eğlenin, Sabah gelinliğini giyer konvoyla giderler nikaha oradanda evine dedi.
ve çıkartı temsili bir yüzük taktı, 2 gün önceden haber verin kızımızada alışveriş yapalım sözü öyle yapalım dedi. ( üstünü başını görelim anlamında dedi )
Çekti gittiler Bizimkiler hala şokda
hiçbirşey isteyemedik kadın konuşturmadı bizi, höyt höyt babamın ağzını bile açtırmadı kadın :)
5 şubat pazar gününe gün verdik 4 şubatda annem ben ve kardeşim, kaynana ve damat adayı alışverişe gideçeğiz.
Buraya Allah izin verise resimleri koyaçağım,
Sorum ise acaba herşey yolundamı gidiyor ? Düğün istemelimiyiz ?