Kardeşime rest çekeyimmi?

Hiç umrumda olmaz öyle kardeş. Çek resti bencil insanlardan nefret ederim. Oda öyle bi tip demekki. Isı düşünce arayıp soran.

İnşaat işlerini eşiniz hiç ücret almadan mı yaptı?
Biz istemedik hiç bir zaman ,
harclik verir gibi biraz verdiler,şöyle eşimin yaptiği iş
7000€ tutuyorsa onlar 1000€
Eşim mutfak banyo fayanslarini döşedi ,sivasini yapti ,ceyranlarini lambalarini takti.
fazla ayrintida bilmiyorum

Bence rest çekmeyin ama kendinizi biraz naza çekin.
Her işine koşmayın,

Direk rest çekmeyin o güne o saate bir dr randevusu alın Çocuğunuza .Ona da Çocuğu dr götüreceğim deyin. Bunca iyilik yapmışsınız böyle basit bir şey için bozmayın arayı. Onlar gibi davranın siz de. Uzak, mesafeli ama kavgasız. Çıkarcı insanlardan nefret ediyorum , görüşmüyorlarsa işleri düştüğünde de aramayacaklar .

O kadar yaptiginiz zaten hiç yani 0.
Her halükarda isleri dusunce geliyorsa hangi isini yapmasaniz orda ip kopacak zaten. Bari o arada daha fazla emek harcamayin. Asla yardimci olmazdim. Bahane bulun yapmayın

L lxuxtti ne yaptınız götürmediniz inşallah kardeşinizi
kardeşinize işimiz var diyin net
sora tavırlanırsa da bir bir dökün ne olduysa içinizde kalmasın
gıcık oluyorum kardeş de olsa böyle insanlara

Kim nasil davraniyosa oyle davranin sizde artik.. valla bazen akrabalar kardesler karilari kocalari hepsi cok yorucu

ee burda da hata yapmışsınız, iyiliğiniz görevinize dönüşmüş, ben olsam işi düşünce arayan kardeşe yardım etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…