kardeşime canım feda

canım masumluğuna acıdı çocuğun
nasıl bir yürekle sevmiş ablasını
büyüdükçe yüreğimiz neden kirlenir
masumluğumuzun bir parçasını hep taşımamız dileğiyle

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
ıste kan bagı boyle bısey olsa gerek
cok kıymetlı canımızı onlar ıcın hıc dusunmeden verebılmek
cok guzel bı hıkayeydı emegıne saglık
onlar ıcın canımı verırım bende yha:asigim:

yok canım neden kızayım ki... hikayenin gerçeklik payını bilmiyorum bir yerde okudum hoşuma gitti ve paylaştım...
Evet belli bir yaşın ve kilonun altında olan kişilerden kan alınmıyor diye biliyorum bende
ama 1.dereceden yakınlardan başka alternatif yoksa dr. çeşitli tetkiklerin ardından bunu yapabiliyorlar diyede duydum doğrumudur bilmem...
ayrıca çocuk kendi koluna enjektörü takıp ta tüm kanını ablasına vermiyor zaten..
doktor eşliğinde ve gözetiminde yapılan bir işlem ve doktorda zaten tüm kanını almayı düşünmüyor..
çocuk yaşı küçük olduğunda durumu tam olarak anlamadığından tüm kanının alınacağını zannediyor...

bende öyle umuyorum ama bir kaç arkadaş böyle kardeşlik varmı v.s. gibi şeyler yazmışlar da bende şaşırdım tabi...
Kardeş bu ya ötesi var mı?

a.s. bilmem belkide ben yasaymadığım için birden çim burkuldu.. kız kardeşim yok.. belki çok sey kaçırdım ama yok o nasıl bir duygu onuda bilmiyorummsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…