O zaman hayırlı işler bol güneşler diyeceksiniz :) takmayın kafanıza. zaten para verseniz de siz kötü oluyorsunuz vermeseniz de..Yok gayet saglikli
evlenir merak etme. karısıyla gelir hem dert yanar hem para ister :) Ben de sizin kadar olmasa da yaşadım. kardeşe laf edince annem bana cephe aldı. kardeşim benden nefret etti ama eline annemi maşa aldı hiç elini kirletmeden annemle bana eziyet etti. 9 aylık hamile halimle bi de. eden bulur görüşmemek en güzeli. dediğiniz gibi sadece işi düşünce yüzünüze gülen bencil bi kardeşin hayatınızda olması ya da olmaması... ama işte anne yumuşak karnımız bizim onu kullanıyor. anneler de kendisi bilir.İyiki evli değil. Ozan hepten yanmıştık. Öyle bıktım valla bundan sonra sağlam olacak rest im.hep annemi düşündüm şimdiye kadar hasta diye.hadi üzülmesin hadi hasta olmasın.artık canım anneme bile gidip oturmak istemiyor
Bazen uzak durmak en iyisidir canim ben mumkun mertebe uzak duruyorum bayramda seyranda iste... bosver aramasin belki boylesi daha hayirlidirBen senelerce verdim , istediği herşeyi aldım ihtiyacı olunca kk veriyordum kardeşimdir birşeyde gözü kalmasın diye,sımdı ısı gucu ıyı benım ıkı katım maas alıyor ama totosu tavan yapmıs durumda , babam altına 200 bınlık arabayı cektı annem maası bıtınce oglusuna para yetıstırme derdınde (4 kusur maası var ) benı nıye tanısın kı evlendım artık para yedıremeyecegımı anladı kardeslıkde bıttı boylece .hamıleyım asla arayıp sormaz ben ona bırsey soylersem onunla bırlıkde annemde bana karsı cephe alır , cok canlarını yakan bırseyler demıssem babamı doldurup uzerıme salarlar neler neler ..
Varlığımın kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim demişler...biraz geri durun,anlasınlar,kardeşinizde kendi ayakları üstünde durmayı öğrensin,umarım zamanla değişir..şu kardeş konusunda bitip tükenmeyen derdim var.artık onun dertlerinle okadar boğuluyorumki.sanki bana dayamislar gibi.kaçıncı resti çekiyorum. Buraya kaçıncı konu açıyorum. İşsiz durmadan iş arıyor bulamıyor güya. Para para diye diye içimizi kuruttu.geçenlerde de konu açmıştım. Annem yazlığa gittikçe benim üzerime kalıyor diye.gecenkinde resti çektim.ama çeksen nolacak.annem sanki onu bana dayamış gibi.git ablana anlat git ablana otur.okadar bunalımlı koca kazık gibi adamın derdini dinlemekten.boğuluyorum artık. Kardeşim en ufacık şeylerde hemen kızıp engeller heryerden.anneme söylesen aman psikolojisi bozuk sen ona bakma bilmem ne.hep üstünü örtmece.kardeşim benim hayatımı okadar çok etkiledi şimdiye kadar.annem anlamamakta ısrarlı. Agucuk gugucuk kendi öyle. Bende öyle yapmaya zorluyor.annem hasta diye hadi sabır sabır diyorum.hergün gelip saatlerce iş bulamadım edemedim param yok bilmem ne.bi tarafım açıyor haline bi tarafımda kızıyor. Ayağına gelmez ki hiçbirşey.kardeşime bişey söylesem hemen bağırmaya başlıyor. Dünde ağlandikca artık sabrım taştı. E sende artık biraz daha yapabileceğin işlere başvur dedim.vayyy demez olaydım açtı ağzını yumdu gözümü. Bende artık seni her dakika dinlemek zorunda değilim dedim senin harcligini düşünmek zorunda değilim dedim.artık kafam çekmiyor. Sonra annemi aradim.ağlayarak anne bak bu çocuğunu artık üstümden çek allah aşkına dedim.dayanamıyorum katlanamıyorum artık dedim.harcligini sen düşün sıkıntısınida dedim.ama annem için için bana kızar gibi tamam tamam söylerim bidaha gelmez dedi.kapattı. baktım yine engellemiş watsaptan.bende normal mesaj attım. Menfaatin olunca kaldırıyorsun engeli.hadi bakalım bundan sonra ben seni nasıl engelliyorum gör diye.vede heryerden engelledim.annem ona hep hoş davranmamı hep yardım etmemi bekliyor.hep ayağımın altında kazık kadar adam.anneme yıllardır anlatmaya çalışıyorum he he diyor iki gün sonra yine aynı. Birde benim kızmaya birşey demeye hakkım yok.hemen insanın ağzını tıkıyor lar konusturmuyorlar bile.benimde çocuklarım var onlara harciyacagim enerjiyi kazık kadar kardeşime harcıyorum. Buna mecbur bırakıyor annem.tavırlarıyla. yanlış yapıyorsun tepene çıkarıyorsun diyorum hastayım sus üstüme gelme bilmem ne.e sen benim üstüme gelirken iyi.şimdi yine tavır aldılar bakalım nolacak ama bundan sonra kardeşimi istemiyorum kesinlikle.kuslukse kuşluk. Hastalık kapıcam
Senin abin de büyükmüş kız bnm babamla yaşıt, 52 yaşında oda . Gorusmesemde ucu bana dokunacak biseyler oluyor mutlaka bende fevriyim hemen parlarım aynı mahalledeyiz öyle uzak kalacak ortamda yokBazen uzak durmak en iyisidir canim ben mumkun mertebe uzak duruyorum bayramda seyranda iste... bosver aramasin belki boylesi daha hayirlidir
Ayni mahalledeyse biraz daha zor tabi Allah yardimcin olsun canim benim. Kiz buyuk tabi koca adam :) benim abi fenaa yaa bi anne diger cocuklarini buyuk cocugu icin uyarir mi bak dikkat edin diye :) bizimki oyle beterin beteri misaliSenin abin de büyükmüş kız bnm babamla yaşıt, 52 yaşında oda . Gorusmesemde ucu bana dokunacak biseyler oluyor mutlaka bende fevriyim hemen parlarım aynı mahalledeyiz öyle uzak kalacak ortamda yok
Bnmki çalışkan ama şımarık ve savruk da , bizimkileri Iyi kullanıyor , onun aldığı maaşın daha azını alıp ev geçindiren çocuk okutan insanlar var sonuçta.Ayni mahalledeyse biraz daha zor tabi Allah yardimcin olsun canim benim. Kiz buyuk tabi koca adam :) benim abi fenaa yaa bi anne diger cocuklarini buyuk cocugu icin uyarir mi bak dikkat edin diye :) bizimki oyle beterin beteri misalianlatsam tam romanlik:)))) Allah daha da beterinden saklasin naapican
bana gel tam anlamıyla aradıgın enayı abla benımne biçim ablalar var ya off valla içim gitti kıskandım böyle ablam olsa canımı veririm
artık kendımden baskasını dusunmıyor ve deger vermıyorum annemde kardesımde olsa ..ya ağlayarak okudum konuyu, daha geçen gün annem ve kardeşimle bağlarımı koparmak zorunda kaldım, dayanamadım artik yapılan haksızliķlara,yıllarca çırpındım değiştiremedim hiç bir şeyi , şimdi beni deli ve paragöz ilan ettiler...canları sağolsun
kız abla valla umrumda değil para mal mülk bende hepsi var. evli çocuklu ablama harçlık veren tüm masraflarını karşılayan her ay düzenli para gönderen ablasının evini düzen ama asla bir günden bir güne bana bir ablalık yapılmayan bi zavallıydım en son tatile gönderecektim yahu yesilkalp amma enayisin dedim kendimebana gel tam anlamıyla aradıgın enayı abla benım
arkadaslarıyla tatıle gıttı bır defasında bnm kk dan odemıs otel ucretını tatılden sonra da cocuklarla arayı bozdu mu bıde butun borcu ben odedım bır kere lafını etmedım . sımdı sen neden bana karsı soguksun deyınce senınle ılgılenmek konusmak zorundamıyım dıyor bana .
Bende ki potansiyeli gördüm sende vallakız abla valla umrumda değil para mal mülk bende hepsi var. evli çocuklu ablama harçlık veren tüm masraflarını karşılayan her ay düzenli para gönderen ablasının evini düzen ama asla bir günden bir güne bana bir ablalık yapılmayan bi zavallıydım en son tatile gönderecektim yahu yesilkalp amma enayisin dedim kendimesadece ablalık yapsan yeterli günde bi kere alo de bana yeter bi de arada evine çağır çorba içir o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?