zannetmem.Herkese iyi akşamlar abimi kaybettim hastalıktan uzun süre refakat ettim.kendisi hiç evlenmedi çocuğu yok.bagkurdan malulen emekli olmuştu.bende emekli sandığı calisaniyim bekarım.maasi bana verirlermi acaba
Başınız sağ olsun. Hayır. Ne alâkası var? Kızı olsaydı ya da eşi onlara düşerdi. Aksi hâlde sizden sorumlu değil ki.Herkese iyi akşamlar abimi kaybettim hastalıktan uzun süre refakat ettim.kendisi hiç evlenmedi çocuğu yok.bagkurdan malulen emekli olmuştu.bende emekli sandığı calisaniyim bekarım.maasi bana verirlermi acaba
Verirler tabii canım , malı mülkü varsa da sana kalır tövbe tövbe cinlendim gece geceHerkese iyi akşamlar abimi kaybettim hastalıktan uzun süre refakat ettim.kendisi hiç evlenmedi çocuğu yok.bagkurdan malulen emekli olmuştu.bende emekli sandığı calisaniyim bekarım.maasi bana verirlermi acaba
Yalnız mal mülk olsa kalırdıVerirler tabii canım , malı mülkü varsa da sana kalır tövbe tövbe cinlendim gece gece
Onlar kalirdi amaVerirler tabii canım , malı mülkü varsa da sana kalır tövbe tövbe cinlendim gece gece
Bilmiyordum ciddi mi buYalnız mal mülk olsa kalırdı
Tabi geride eş evlat yoksa en yakın akraban anne baba kardeşe yeğene falan kalırBilmiyordum ciddi mi bu
Mal mülk tabii ki kalırdı. Kardeşte mirasçısı.Verirler tabii canım , malı mülkü varsa da sana kalır tövbe tövbe cinlendim gece gece
Yuhhh artık dicek bir şey yokHerkese iyi akşamlar abimi kaybettim hastalıktan uzun süre refakat ettim.kendisi hiç evlenmedi çocuğu yok.bagkurdan malulen emekli olmuştu.bende emekli sandığı calisaniyim bekarım.maasi bana verirlermi acaba