- 14 Ağustos 2018
- 19.662
- 2
- 73.879
- 598
Çocukları kurtarmak istiyorsanız siz en temizi sosyal hizmetlere gidin durumu anlatın ihbarda bulununaynı şeyi ben de söyledim tamm istemiyorsan boşanma ama o evden çocukları da al çık
Bişey sorcam katip.Kadının bişey yaptığı yok, vadettiği zevkler var, kardeşinizin tattığı, şimdi onu yerinde durdurmayan zevkler. Bu kadından kurtulunca bitecek mi sanıyorsunuz? Yeni bir milf abla çıkana kadar durur işte.
biraz önce konuştum tamm senin yanına geleceğim dediÇocukları kurtarmak istiyorsanız siz en temizi sosyal hizmetlere gidin durumu anlatın ihbarda bulunun
ben cevap vereyim yaşadığımız yer küçük bir yer aşağı yukarı konu komşu birbirini tanıyor zor değil yani ulaşmakBişey sorcam katip.
Sorsan sen sorardin sormamissin ama
Hiç mi dikkatini çekmedi
Bu kadını numarasını hadi kardeşten aldın da
Kadının babasının
Abisinin numarasini
Nasıl buluyorlar ?
Anladımben cevap vereyim yaşadığımız yer küçük bir yer aşağı yukarı konu komşu birbirini tanıyor zor değil yani ulaşmak
Bende olayın tamda böyle olduğunu düşünenlerdenim.Bayılıyorum şu erkeklerin kafa yapısına kimileri aynı kardeşiniz gibi cin gibi. Bana o kadar yakın bir senaryo ki bu size birde bizim açımızdan olan şeklini anlatayım. Bir akrabamın eşini aldattığı ortaya çıkıyor kaç senelik evliler karısı mis gibi bir kadın. Adam aynı sizinkisi gibi ana kız hacı hoca uyuşturuculu bi ikiliye denk gelmişşşş yazık! Karısına hiç boynunu bükmüyor zaten benim derdim var modunda bana büyü yaptılar ayrılamıyorum modu,yok uyuşturucu kullanıyorlarmış ana kızz bizim adamı kandırmışlarmışş hareketler değişik burnundan kıl aldırmaz falan filan eşinin bakış açısı tongaya düştü kocam yoksa böyle olmazdı o. Eşinin de arkasında olduğunu görünce hop iyileşme evresi. Kimse kusura bakmasın karı kızla o ortamlara girmeden önce düşünecekti karısının hiç bir suçu yokken mahallede durduk yere dedikodusu cıksa arkasında hangi koca durur cok merak ediyorum döver üstüne terk eder hemen. Ama bizim kadınlarımız büyü varsa cart curt varsa hemen affetme peşinde. Met kullanımıda öyle basit birşey değildir yani metleşelimde sohbet edelim olmaz ortamlarında sonucunda muhakkak bir pislik olur. Hatırlarsanız izmirde cocuk annesinşn kafasını kesmişti geçenlerde de yaşadığım yerde kendi kafasını kesti başka biri. Kardeşiniz bence gayet aklı başında biri.
Bunlar belalı tipler olsa böyle rahatsız edemezdi kimse, öyle düşünüyorum.Bişey sorcam katip.
Sorsan sen sorardin sormamissin ama
Hiç mi dikkatini çekmedi
Bu kadını numarasını hadi kardeşten aldın da
Kadının babasının
Abisinin numarasini
Nasıl buluyorlar ?
kadın hakkında şikayette bulundum telefon görüşmeleri incelensin talebimde oldu . için de kardeşim de var ise cezasını çekecek . o masum gelin ve çocukların bir suçu yokBende olayın tamda böyle olduğunu düşünenlerdenim.
Urgana düğüm atmak, çözmek,
Telefonu engelleyince bilincimi kaybediyorum, başıma kötü şeyler geliyor demeler falan hepsi planlı yapılan tiyatrolar. Bu akıllarıda birlikte olduğu kadın veriyor muhtemelen.
Konu sahibi bence siz narkotik polisiyle bir görüşün. Olanı biteni anlatın.
Böyle olmaz.Birlikte olduğu kadının mutlaka kaydı vardır poliste. Onlar bir araştırsın.Kardeşinizinde kullanıp, kullanmadığı elbet belli olur.
Ortada planlı bir tezgah var.
Saç telinden örnek alsanız.İdrar,kan,tükürük bunlara izin vermeyebilir kullandıysa.Saç teli almak daha kolay.Test yaptırırsınız.Eğer madde kullanımı varsa bence kardeşinizin eşinin ailesini arayın.Kardeşinizi bir şekilde tedavi için ikna edersiniz.Ama bu arada olan çocuklara olmasın.ben cevap vereyim yaşadığımız yer küçük bir yer aşağı yukarı konu komşu birbirini tanıyor zor değil yani ulaşmak
önceliğim çocuklar ve gelin . saç örneği almaya çalışacağımSaç telinden örnek alsanız.İdrar,kan,tükürük bunlara izin vermeyebilir kullandıysa.Saç teli almak daha kolay.Test yaptırırsınız.Eğer madde kullanımı varsa bence kardeşinizin eşinin ailesini arayın.Kardeşinizi bir şekilde tedavi için ikna edersiniz.Ama bu arada olan çocuklara olmasın.
kadinla olan butün baglarin kopartin telefonun nr degistirin kardesiniz kadina yakinlik duymazsa istemezse o kadin yaklasamaz yanina cocuk degil ya her cagiranin yanina kosacakdini konu açmak değil amacım iki tarafda boşanmak istemiyor kadın hayatlarından çıkması lazım bunu çözümünü arıyorum
evet aynen öyle hata kardeşimdede varkadinla olan butün baglarin kopartin telefonun nr degistirin kardesiniz kadina yakinlik duymazsa istemezse o kadin yaklasamaz yanina cocuk degil ya her cagiranin yanina kosacak
yalnız bu şiakyeti nereye bulundunuz ve neye istinaden insanların gizliliklerini ihlal edilerek görüşmelerinin incelenmesini istiyorsunuz? ayrıca saç örneğini alırsan ız nasıl inceletmeyi düşünüyorsunuz? kafanıza göre hastaneye gidip laboratuara verebileceğinizi falan mı sandınız?kadın hakkında şikayette bulundum telefon görüşmeleri incelensin talebimde oldu . için de kardeşim de var ise cezasını çekecek . o masum gelin ve çocukların bir suçu yok
telefon trafiği zaten incelenir . saç örneği üyelerden gelen bir öneri .ilk basamak hastahane tabiki değil hanımefendi .yalnız bu şiakyeti nereye bulundunuz ve neye istinaden insanların gizliliklerini ihlal edilerek görüşmelerinin incelenmesini istiyorsunuz? ayrıca saç örneğini alırsan ız nasıl inceletmeyi düşünüyorsunuz? kafanıza göre hastaneye gidip laboratuara verebileceğinizi falan mı sandınız?
nereye şikayette bulundunuz?telefon trafiği zaten incelenir . saç örneği üyelerden gelen bir öneri .ilk basamak hastahane tabiki değil hanımefendi .
Neden yoksunluk çeksin ki madde alıyorken..siz filmlerdeki eroinman gibi titriyor mu sanıyorsunuz insanlari?ben de şüphelendim fakat maddeye karşı bir belirti yok . yoksunluk çekme gibi
Saç numunesinden uyuşturucu testi, 4 ile 6 ay içinde madde kullanımına dair bilgi verir.İçlerinde en uzun atılma süresi saç.Tabili kardeşinizin onayı olsa daha iyi olur.Güven zedelenmesi yaşanmaz.telefon trafiği zaten incelenir . saç örneği üyelerden gelen bir öneri .ilk basamak hastahane tabiki değil hanımefendi .
şüphelendik dikkat ettik takip de ediyoruz belirti vermiyor bir belirti anlasak sulh mahkemesinden anatem zorunlu yatış yaptırabiliniyor . tatlı yemez arası yok evden dışarı çıkamıyor zaten korkudanNeden yoksunluk çeksin ki madde alıyorken..siz filmlerdeki eroinman gibi titriyor mu sanıyorsunuz insanlari?
Benim çevremde madde kullananlar vardı. Oyle anlaşılacak belirtileri yok dikkat etmedikçe. Ama adamın gülüp gülüp halat bağlama hareketi yapması falan hap/ilaç etkisinde olduğunu gösterir bence. O gün tatlı yemiş mi diye sorsana? Esrar etkisinde genelde Tatlı yendiğini biliyorum,hatta tatlı yoksa ekmeğe tozseker gömen var.
aldım karşıma onu da konuştum . kullanıyorsan kurtulamıyorsan tedavi ettirelim dedim . evden dışarı çıkmıyorum ben nerde hangi ara kullanıcam dr. değil diyor hala . gelinden de çıkmadığını teyid ettim annemden ve babam dan daSaç numunesinden uyuşturucu testi, 4 ile 6 ay içinde madde kullanımına dair bilgi verir.İçlerinde en uzun atılma süresi saç.Tabili kardeşinizin onayı olsa daha iyi olur.Güven zedelenmesi yaşanmaz.
Bir arkadaşim 18 yaşından küçük çocuğu için yaptırmıştı.Onun onaya ihtiyacı yoktu.Çünkü çocuğu reşit değildi.Olsa da dinlemezdi.Endişeleniyordu çocuğu için.
Kardeşinizle bu test işini konuşsanız keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?