Hukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim
İyi misiniz? Ne dedi doktor?Akdeniz Üniversitesi acilden geldim şimdi şikayet ettim. Ameliyat dedilr
Çok iyi yapmışsınız geri adım atmayınAkdeniz Üniversitesi acilden geldim şimdi şikayet ettim. Ameliyat dedilr
Ameliyat olman gerek muhtemelen uzun süre fizik tedavi alacaksın dedi.İyi misiniz? Ne dedi doktor?
Çok geçmiş olsun, doktor ne dedi platin mi koyacaklar ?Akdeniz Üniversitesi acilden geldim şimdi şikayet ettim. Ameliyat dedilr
Çok geçmiş olsun, şu an çok ürkütücü görünüyor ama iyileşecek merak etmeyin. Fizik tedavisini lütfen aksatmadan sürdürün sonrasında da.Ameliyat olman gerek muhtemelen uzun süre fizik tedavi alacaksın dedi.
Haber vermedim. Doktor yarın ortepedi polikliniği tekrar bakcak dediÇok geçmiş olsun, doktor ne dedi platin mi koyacaklar ?
Bir de sormamın şimdi yeri mi bilmiyorum ama gerçekten merak ettim: Kardeşiniz ablasını ameliyatlık ettiğini öğrenince ne tepki verdi ? Ben olsam vicdan azabından günlerce uyuyamazdım sanırım. O ne düşünüyor size yaptığı şey hakkında ?
Acil şifalar diliyorumArkadaşlar benim baş belası kardeşimin öfke kontrolü 0. Annem babam ona dayanıyor ama ben pek sabırlı değilim. Eşim Almanya’ya çalışmaya gitti 6-7 aya biz de yanına gideceğiz 4.5 aylık kızım ve köpeğim ile. Annem eşim gittiğinden beri bizde bana yardım ediyor ve evi topluyoruz çünkü bizim oturduğumuz evi kiraya vereceğiz ben kızımla annemlerde kalacağım. Kardeşim 21 yaşında başka bir şehirde üniversite öğrencisi. 4 güne gidecek. Bugün benimle kavga etti. Susturmaya çalıştım olmadı. Küfür kıyamet bağırınca ben de altta kalmayınca girdik birbirimize. Parmağımı kırdı. Yüzük parmağım yamuldu resmen çok ağrı yapınca hastaneye gittik kırılmış yarım alçıda şu an ama acilde yapıldı alçı. Emzirdiğini için ilaç da veremediler. Kızımı emziremiyorum ağrıdan duramıyorum.
Engeliniz nedirHukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?