Kardeşim parmağımı kırdı😓

Öncelikle çok geçmiş olsun. Emzirirken kullanılabilen ilaçlar var. Bebeğim 3 aylıkken ameliyat oldum sonrasında da ilaç verdi doktorlar. Emzirmeyi de hiç kestirmediler.
Hukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim

Babanız keşke size dokunmasına izin vermeseydi.
Öfke Kontrolü olmayan hukukçu olmaz evladım deseydi.
Sonra piyasa mesleği iyi ama psikopat insanlarla doluyor.

Parmak kıracak denli güç uygulamak ne demek ya? Öyle bir kavga sonrası kendinize de gelememişsinizdir ama ciddi bir şiddet uygulanmış bunun farkına varmanız ve şikayet etmeniz gerek.

Akdeniz Üniversitesi acilden geldim şimdi şikayet ettim. Ameliyat dedilr
Çok geçmiş olsun, doktor ne dedi platin mi koyacaklar ?
Bir de sormamın şimdi yeri mi bilmiyorum ama gerçekten merak ettim: Kardeşiniz ablasını ameliyatlık ettiğini öğrenince ne tepki verdi ? Ben olsam vicdan azabından günlerce uyuyamazdım sanırım. O ne düşünüyor size yaptığı şey hakkında ?

Eklentiler

• 641699DE-E3C0-4840-B5B4-5950C2283718.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 120
  • 45BCD28C-A76C-4782-BA3A-08A4F2633310.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 90
  • 16423FE0-7E12-427B-92BA-51C5862A7D3C.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 170
Ameliyat olman gerek muhtemelen uzun süre fizik tedavi alacaksın dedi.
Çok geçmiş olsun, şu an çok ürkütücü görünüyor ama iyileşecek merak etmeyin. Fizik tedavisini lütfen aksatmadan sürdürün sonrasında da.

Haber vermedim. Doktor yarın ortepedi polikliniği tekrar bakcak dedi

Acil şifalar diliyorum
Ablam emzirirken sezaryenli olduğu ifin ağrı kesici kullanıyordu
Yani gerekli durumlarda veriliyor ki size niye vermemişler

Baban izin vermedi ne demek ya.! Ondan neden izin alıyorsunuz ! Engelli ablasına şiddet uygulayacak kadar gözü dönmüş biri lütfen hakim savcı olmasın zaten rica ederim Allah rızası için şikâyette bulunun.
Allah o babanın da belasını versin sizi öldürse oğlu için gizleyecek belli

Bu sürekli şikayet et diyenlerin kardeşi yok sanırım ablamla biz de hiç anlaşamayız. Ablam çok sinirli biri hemen parlar. Yani birbirimize girmeyiz tabi ki kaç yaşında insanlarız ama bağırışız onun yüzünden. Herkes olayı anlamadan şikayet et demiş ama belki de yanlışlıkla olmuştur yani elini alıp çat diye kırdığını düşünmüyorum. Birbirlerine girdiklerinde birinin eli ters bir durumda kalmış olabilir. Bu karşılıklı bir şey kardeşinin eli de kırılabilirdi. Bu durumda ben de şikayet etmezdim ablamda çünkü kardeşlik böyle bir şey. Zaten onun canı yansa benimki daha çok yanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…