İçtim annemin bayadır içmiyordum ağtıdan içtim ağlayarakO sigarayı siz içmiyorsunuzdur umarım
Ağrı kesici için bir tane kırık çok kötü bir ağrı benim ayak parmağım çatlamıştı onda bir ölüp ölüp dirilmiştim.İçtim annemin bayadır içmiyordum ağtıdan içtim ağlayarak
Ay nasıl oldu böyle bizim de yaşlar yakın arada olurdu öyle ama artık ben büyük olduğmdan sakin kalmaya çalışıyorum (bide kardeşim epilepsi ilaçları alıyor, onlar sinir yapabilir dedi doktor). Yani böyle kazara gibi mi oldu olur ya itişip kakışırken? Sonra özür diler, pişman olur falan..Arkadaşlar benim baş belası kardeşimin öfke kontrolü 0. Annem babam ona dayanıyor ama ben pek sabırlı değilim. Eşim Almanya’ya çalışmaya gitti 6-7 aya biz de yanına gideceğiz 4.5 aylık kızım ve köpeğim ile. Annem eşim gittiğinden beri bizde bana yardım ediyor ve evi topluyoruz çünkü bizim oturduğumuz evi kiraya vereceğiz ben kızımla annemlerde kalacağım. Kardeşim 21 yaşında başka bir şehirde üniversite öğrencisi. 4 güne gidecek. Bugün benimle kavga etti. Susturmaya çalıştım olmadı. Küfür kıyamet bağırınca ben de altta kalmayınca girdik birbirimize. Parmağımı kırdı. Yüzük parmağım yamuldu resmen çok ağrı yapınca hastaneye gittik kırılmış yarım alçıda şu an ama acilde yapıldı alçı. Emzirdiğini için ilaç da veremediler. Kızımı emziremiyorum ağrıdan duramıyorum.
Hukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim
Babanız o zaman kardeşinize bir şekilde dersini versin. Siz de bir süre konuşmayın konuşmaya çalışırsa sitem edin bence. Bu normal bir şey değil. Aile arasında olur diyip normalleştirmeyin.Annen baban da biliyordur onun huyunu da olaylar büyümesin kardeş kardeşe düştü denmesin diye susuyorlar sizi de susturuyorlar. Kardeşine laf geçiremiyorlar sana nazları geçiyor.Annem babam kardeşimi tutuyor diye düşünme olaylar büyümesin diye bastırıyorlar.Hukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim
Kardeşim kız erkek değil bir de erkek olsaydı vay halimizeHukuk okuyorsa adam gibi davranacak o zaman. Ona buna saldır sonra ben hukuk okuyorum acı bana de yırt, böyle şey olabilir mi?
Eleman sosyapoat olur aileniz bu şekilde şımartırsa, ablan ollmasını geçtim engelli birine vurmak ne demek bu nasıl bir şerefsizlik? Bu çocuğun hakim savcı olmasını düşünemiyorum bile, umarım olmaz.
1 .Bu manyakla aynı eve taşınmayın
2. Şikayetçi olun
3. Parmağınızı kıran kardeşe laf etmeyen aileye de sayıp sövün iyice. Bu elemanı tepelerine çıkartmışlar iyice kudurmuş baksanıza
Kardeşim kız erkek değil bir de erkek olsaydı vay halimize
İyi işte, onu ceza hukukuyla bir tanıştırın bakalım.Hukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim
Kardeşim kız erkek değil bir de erkek olsaydı vay halimize
Ben de gıcık oluyorum şiddet konularında bu lafın kullanılmasına. Öfke kontrol sorunu tam olarak böyle bir şey mi ona da emin değilim. Şiddete meyilli olmak başka bir şey.Oha... Şu olay başıma gelse ve babam o kardeşimi tutsa onunla da görüşmem. O evlat da siz değil misiniz ? Şikayetçi olun. Bebeğinizi o insanla aynı eve sokmayın. Deli mi ne ya... Bir de engeliniz varmış. Sinirlerim bozuldu. Gitsin tedavi olsun, bu ara bu öfke kontrolü yok lafını çok duyar oldum, nefret geldi artık. Şiddete yeni kılıf bulmuşlar resmen. Karşısına gücünün yetmeyeceği biri çıkarsa o öfkesini öyle bir kontrol eder ki aklınız şaşar. Pamuk gibi olur birden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?