Kardeşim parmağımı kırdı😓

İçtim annemin bayadır içmiyordum ağtıdan içtim ağlayarak
Ağrı kesici için bir tane kırık çok kötü bir ağrı benim ayak parmağım çatlamıştı onda bir ölüp ölüp dirilmiştim.
Sürekli aynı ve hiç azalmayan bir ağrı

Bir tane ağrı kesiciden birşey olmaz mama veremezmisiniz birkaç gün .

Şikayet ederdim ben .

Ay nasıl oldu böyle bizim de yaşlar yakın arada olurdu öyle ama artık ben büyük olduğmdan sakin kalmaya çalışıyorum (bide kardeşim epilepsi ilaçları alıyor, onlar sinir yapabilir dedi doktor). Yani böyle kazara gibi mi oldu olur ya itişip kakışırken? Sonra özür diler, pişman olur falan..
Dün bi arkadaşımın ablasının cenazesine katıldım gencecik.. ondan duygusalım biraz, dünyalık şeyler işte çoğu anlamsız aslında kavga nedenlerinin.. emzirememniz de kötü olmuş ama kendinizi doldurmayın daha fazla, biraz sakinleşmeye çalışın, araya mesafe girecekmiş zaten iyi ki.

Hukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim

Hukuk okuyorsa adam gibi davranacak o zaman. Ona buna saldır sonra ben hukuk okuyorum acı bana de yırt, böyle şey olabilir mi?
Eleman sosyapot olur aileniz bu şekilde şımartırsa, ablan ollmasını geçtim engelli birine vurmak ne demek bu nasıl bir şerefsizlik? Bu çocuğun hakim savcı olmasını düşünemiyorum bile, umarım olmaz.

1 .Bu manyakla aynı eve taşınmayın
2. Şikayetçi olun
3. Parmağınızı kıran kardeşe laf etmeyen aileye de sayıp sövün iyice. Bu elemanı tepelerine çıkartmışlar iyice kudurmuş baksanıza

Son düzenleme:
Hukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim
Babanız o zaman kardeşinize bir şekilde dersini versin. Siz de bir süre konuşmayın konuşmaya çalışırsa sitem edin bence. Bu normal bir şey değil. Aile arasında olur diyip normalleştirmeyin.Annen baban da biliyordur onun huyunu da olaylar büyümesin kardeş kardeşe düştü denmesin diye susuyorlar sizi de susturuyorlar. Kardeşine laf geçiremiyorlar sana nazları geçiyor.Annem babam kardeşimi tutuyor diye düşünme olaylar büyümesin diye bastırıyorlar.

Kardeşim kız erkek değil bir de erkek olsaydı vay halimize

Ev ne durumda şu an? Kardeşe bir yaptırım var mı? Azarlama, cezalandırma. Hala öğrenciyse aileye bağımlı demek ki. Hayatına aynen devam mı ediyor?

Çok üzüldüm, keşke sikayetci olsaydınız ama ben olsam benimde şikayetçi olmama izin vermezdi ailem. Kavga sebebi ne ben onu merak ettim bu dedi.bir kavgaya ne sebep olmuş olabilir.

Oha... Şu olay başıma gelse ve babam o kardeşimi tutsa onunla da görüşmem. O evlat da siz değil misiniz ? Şikayetçi olun. Bebeğinizi o insanla aynı eve sokmayın. Deli mi ne ya... Bir de engeliniz varmış. Sinirlerim bozuldu. Gitsin tedavi olsun, bu ara bu öfke kontrolü yok lafını çok duyar oldum, nefret geldi artık. Şiddete yeni kılıf bulmuşlar resmen. Karşısına gücünün yetmeyeceği biri çıkarsa o öfkesini öyle bir kontrol eder ki aklınız şaşar. Pamuk gibi olur birden.

Geçmiş olsun. Kardeşinizi doktora götürsünler çünkü böyle devam ederse sonu ya mezar ya hapis olacak. Aileniz aslında ona kötülük yapıyor.
Siz ise bence görüşmeyin bile. Bir gün gelir abla ben tedavi oldum iyileştim, sana yaptığım şey için çok pişmanım özür dilerim der, o zaman samimiyetine inanırsanız kendiniz karar verirsiniz görüşüp görüşmeyeceğinize ama şu şartlar altında ben kardeş de olsa görüşülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta aynı anneden doğdunuz diye her şeyini çekmek zorunda değilsiniz.
Bu arada girdik birbirimize derken karşılıklı birbirinize vurmaya başladınız da o arbede esnasında mı kırıldı parmağınız ? Yoksa birbirinize bağırırken kardeşiniz mi saldırdı ?

Eşinizin haberi var mı bu durumdan keşke evinizde oturdsaydınız durumunuz çocuk bakmaya engel mi? Ben olsam ailemle de görüşmem benim canım can değil mi onun sicilini düşüneyim. Gerçekten hırsımdan uyuyamaz onu kesin yolardım ben. Bazı aileleri dr anlamıyorum benim kardeşim bana bunu yapacak en başta babam onun ağzını yırtar

Ben de gıcık oluyorum şiddet konularında bu lafın kullanılmasına. Öfke kontrol sorunu tam olarak böyle bir şey mi ona da emin değilim. Şiddete meyilli olmak başka bir şey.

Şikayetçi olabilirsin ki bence ol ayağını denk alsın. Keşke sende çaksaydın bir tane suratına hak ediyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…