• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim parmağımı kırdı😓

Öncelikle çok geçmiş olsun. Emzirirken kullanılabilen ilaçlar var. Bebeğim 3 aylıkken ameliyat oldum sonrasında da ilaç verdi doktorlar. Emzirmeyi de hiç kestirmediler.
Hukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim

Babanız keşke size dokunmasına izin vermeseydi.
Öfke Kontrolü olmayan hukukçu olmaz evladım deseydi.
Sonra piyasa mesleği iyi ama psikopat insanlarla doluyor.

Parmak kıracak denli güç uygulamak ne demek ya? Öyle bir kavga sonrası kendinize de gelememişsinizdir ama ciddi bir şiddet uygulanmış bunun farkına varmanız ve şikayet etmeniz gerek.

Eklentiler

• 22F76DB7-80B5-4602-8427-0B7A2BEB9A0A.jpeg
    22F76DB7-80B5-4602-8427-0B7A2BEB9A0A.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 177
Akdeniz Üniversitesi acilden geldim şimdi şikayet ettim. Ameliyat dedilr
Çok geçmiş olsun, doktor ne dedi platin mi koyacaklar ?
Bir de sormamın şimdi yeri mi bilmiyorum ama gerçekten merak ettim: Kardeşiniz ablasını ameliyatlık ettiğini öğrenince ne tepki verdi ? Ben olsam vicdan azabından günlerce uyuyamazdım sanırım. O ne düşünüyor size yaptığı şey hakkında ?

FE6973DB-6EE8-40E7-9663-3E2AF1AF7D8E.jpeg

Eklentiler

• 641699DE-E3C0-4840-B5B4-5950C2283718.jpeg
    641699DE-E3C0-4840-B5B4-5950C2283718.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 120
  • 45BCD28C-A76C-4782-BA3A-08A4F2633310.jpeg
    45BCD28C-A76C-4782-BA3A-08A4F2633310.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 89
  • 16423FE0-7E12-427B-92BA-51C5862A7D3C.jpeg
    16423FE0-7E12-427B-92BA-51C5862A7D3C.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 170
Ameliyat olman gerek muhtemelen uzun süre fizik tedavi alacaksın dedi.
Çok geçmiş olsun, şu an çok ürkütücü görünüyor ama iyileşecek merak etmeyin. Fizik tedavisini lütfen aksatmadan sürdürün sonrasında da.

Çok geçmiş olsun, doktor ne dedi platin mi koyacaklar ?
Bir de sormamın şimdi yeri mi bilmiyorum ama gerçekten merak ettim: Kardeşiniz ablasını ameliyatlık ettiğini öğrenince ne tepki verdi ? Ben olsam vicdan azabından günlerce uyuyamazdım sanırım. O ne düşünüyor size yaptığı şey hakkında ?
Haber vermedim. Doktor yarın ortepedi polikliniği tekrar bakcak dedi

Arkadaşlar benim baş belası kardeşimin öfke kontrolü 0. Annem babam ona dayanıyor ama ben pek sabırlı değilim. Eşim Almanya’ya çalışmaya gitti 6-7 aya biz de yanına gideceğiz 4.5 aylık kızım ve köpeğim ile. Annem eşim gittiğinden beri bizde bana yardım ediyor ve evi topluyoruz çünkü bizim oturduğumuz evi kiraya vereceğiz ben kızımla annemlerde kalacağım. Kardeşim 21 yaşında başka bir şehirde üniversite öğrencisi. 4 güne gidecek. Bugün benimle kavga etti. Susturmaya çalıştım olmadı. Küfür kıyamet bağırınca ben de altta kalmayınca girdik birbirimize. Parmağımı kırdı. Yüzük parmağım yamuldu resmen çok ağrı yapınca hastaneye gittik kırılmış yarım alçıda şu an ama acilde yapıldı alçı. Emzirdiğini için ilaç da veremediler. Kızımı emziremiyorum ağrıdan duramıyorum.
Acil şifalar diliyorum
Ablam emzirirken sezaryenli olduğu ifin ağrı kesici kullanıyordu
Yani gerekli durumlarda veriliyor ki size niye vermemişler

Baban izin vermedi ne demek ya.! Ondan neden izin alıyorsunuz ! Engelli ablasına şiddet uygulayacak kadar gözü dönmüş biri lütfen hakim savcı olmasın zaten rica ederim Allah rızası için şikâyette bulunun.
Allah o babanın da belasını versin sizi öldürse oğlu için gizleyecek belli

Bu sürekli şikayet et diyenlerin kardeşi yok sanırım😅 ablamla biz de hiç anlaşamayız. Ablam çok sinirli biri hemen parlar. Yani birbirimize girmeyiz tabi ki kaç yaşında insanlarız ama bağırışız onun yüzünden. Herkes olayı anlamadan şikayet et demiş ama belki de yanlışlıkla olmuştur yani elini alıp çat diye kırdığını düşünmüyorum. Birbirlerine girdiklerinde birinin eli ters bir durumda kalmış olabilir. Bu karşılıklı bir şey kardeşinin eli de kırılabilirdi. Bu durumda ben de şikayet etmezdim ablamda çünkü kardeşlik böyle bir şey. Zaten onun canı yansa benimki daha çok yanar

Back