• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim parmağımı kırdı😓

Çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. Genelde bipolar, şizofreni gibi rahatsızlıkların genetik kökeni oluyor.
Acaba kardeşinizde de varsa manik dönemde olabilir mi?

Çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. Genelde bipolar, şizofreni gibi rahatsızlıkların genetik kökeni oluyor.
Acaba kardeşinizde de varsa manik dönemde olabilir mi?
Ben kaç kere maniye girdim ama kimseye asla fiziksel bir zarar vermedim. Bu hastalıktan değil bence şımarıklık edepsizlik. Benim çocuğumun rızkından olmasına sebep oldu Allah’ından bulsun belasını tez zamanda verir Allah inşallah.

Bende anlamadım konu sahibi gibi yazmışsınız.
Ben şunu kastetttim hani bir üye demiş ya neden suçlulara hakimler, savcılar gerekli cezayı vermiyor çok az yatıp çıkıyolar çünkü yargı mensupları da sucluyla aynı kafada demekki diye. Bana bu düşünce çok mantıklı geldi çünkü anlam veremiyorum nasıl çok az yatıp çıkıyolar diye bunu söylemistim. Yani kötü bı şey söylemedim aslında

Ben şunu kastetttim hani bir üye demiş ya neden suçlulara hakimler, savcılar gerekli cezayı vermiyor çok az yatıp çıkıyolar çünkü yargı mensupları da sucluyla aynı kafada demekki diye. Bana bu düşünce çok mantıklı geldi çünkü anlam veremiyorum nasıl çok az yatıp çıkıyolar diye bunu söylemistim. Yani kötü bı şey söylemedim aslında
Kötü bir şey söylediğinizi düşünerek yazmadım. Konu sahibi yazmış gibi geldi işim farklı noluyor dedim bir an :)

O degilde bebek emziriyorshnuz masdaki sigaralar size ait bilmiyorum ama agrı kesici içtiginz bir sigaradan daha az zarar verir heralde sütünüze bebege. Kardesiniz suan ne durumda? Pişmanlık özür üzüntü? Ayrıca kac yasında? Bebegin yanındamı bagrıs cagrıs tekme tokat daldınız? Gecmş olsun.

Biz bolca kız kardesiz evde kavga dovus eksik olmazdı ama en fazla saca yapısırdık o derdi önce sen bırak ben derdim sen bırakmazsan bırakmam😆 ama kimse kimsenin orasını burasını kırmazdı daha cok ev sevdgimiz esyalara zarar verirdik srfsiz ablam hep zorla para biriktirip aldığım pahalı parfumumu kolyemi vs kırardı ben onun marka elbiselerini montunu keserdm olan mala oluyordu😆

O degilde bebek emziriyorshnuz masdaki sigaralar size ait bilmiyorum ama agrı kesici içtiginz bir sigaradan daha az zarar verir heralde sütünüze bebege. Kardesiniz suan ne durumda? Pişmanlık özür üzüntü? Ayrıca kac yasında? Bebegin yanındamı bagrıs cagrıs tekme tokat daldınız? Gecmş olsun.
Yaşadığım stres ve acı yüzünden sütüm kesildi şu an. Merak etmeyin sigaraymış ilaç içmekmiş öyle bir derdim kalmadı. Benim kızım memede uyuyor sadece. Ne yapacağım bilmiyorum.

Ya 1 hafta emzirmeyiverin ne olacak. O sürede mama verirsiniz, sütü de sağarsınız, kesilmez böylece.

Yaşadığım stres ve acı yüzünden sütüm kesildi şu an. Merak etmeyin sigaraymış ilaç içmekmiş öyle bir derdim kalmadı. Benim kızım memede uyuyor sadece. Ne yapacağım bilmiyorum.
Nasıl ya bir gunde mi sutunuz kesildi benim yirmilik dişimi doktor cekerken 3 doktor basımda sırayla cekti o kıvırıyor o cekiştiriyor o dişimi cekmek için diş yerinin agrısı degl o beynimin sarsıntısıyla 2 hafta kafamı kaldıramadım bişey yiyip içemedim zaten dişimin yerinide oya oya etimi kopartmıs deşik etmişlrdi yanagıma kadr o acıyla tek kelime konusamkyordum hergun parol içtim bebegimi emzirmeden 2-3 saat önce içiyordum ilacı riçtikten 2 saat sonra önce lavaboya sagardım o ilaclı kısım gitsin diye sonra emzirirdim doktorlarda Boyle öneriyor agrı kesiciyi emzirmeden 2-3 saat önce için sonra ilk sütü lavaboya bosaltın ondan sonra emzirin diyorlar.hemde ben o basının agrısından 2 gunde bir emzirdm hergun aglıhordum acıdan seyrek emzirdgm halde benm sütüm kesilmedi 2 haftada sizinki nasıl kesildi hemen. Allah'ın izniyle geri artar az bol bol memeye tutun emzirmeye calısın emdikxe gelir inşşsh

Back