• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim parmağımı kırdı😓

Bir de bu dengesiz yarın hakim olunca onune şiddete uğrayan kadın gelince korumaz tabi.
Toplum olarak hepimiz o kadar yozlaşmış haldeyiz ki.
Biri şiddet görür susar öbürü susturur öbürü herkes susuyor der herşeyi yapar . Oh ne ala memleket

Baban izin vermedi ne demek ya.! Ondan neden izin alıyorsunuz ! Engelli ablasına şiddet uygulayacak kadar gözü dönmüş biri lütfen hakim savcı olmasın zaten rica ederim Allah rızası için şikâyette bulunun.
Allah o babanın da belasını versin sizi öldürse oğlu için gizleyecek belli
Kızmış kardeş. Şikayet etmiş zaten. Ama karşılıklı girişmişler birbirine

Bipolar ve tremor yani ellerim parkinson gibi titriyor. Ayrıca sinir hasarım var kolumda ulnar sinirde. Tüp mide ameliyatı sonrası da ameliyat yerimi yumruklayıp bıçak çekmişti

Karşılıklı derken o o kadar çok saldırdı ki ben sadece saçını çekebildim.
Lutfen bu isin pesini birakmayin. Yarin kardesiniz meslege basladiginda siddete ugrayan kişilerin bunu hakettigini dusunup ona gore karar verecek, baska insanlarin canını yakacaktir

O boku icecegine süt sag biraz sonra bi majezik ic. 4 saat sonra sağ dök sütü yine emzirmeye devam et. Yogun bakim uzmani demisti bana.
Psikolojim çok kötü ondan iştim kendimi alıkoyamadım. Zaten doktor iğne vurdu. Şu an emziremiyorum yarın öğlene kadar emzirme dedi

Bipolar ve tremor yani ellerim parkinson gibi titriyor. Ayrıca sinir hasarım var kolumda ulnar sinirde. Tüp mide ameliyatı sonrası da ameliyat yerimi yumruklayıp bıçak çekmişti
Az önce yazdığım mesajı geri alıyorum senin kardeş benimkinden değilmiş🫣 şikayet et tabi ne duruyorsun zaten o gün şikayet etmeliymişsin

Dicloron igne sezeryan sonrasi cogu kadina vuruluyor ve emziriyor herkes. Bunu bi sorun doktora ve gerçekten agriya bore bir
Çok teşekkür ederim 🤲🏻

• Beğen
Reactions: JES
Kız kardeşiniz mi ameliyat yerinizi bıçaklayan? Lütfen milli güvenlik için dahi olsa şikayet edin. Böyle tipler hukuk okusa kaç yazar. Babanız da kendisine dönsğn baksın ben nasıl böyle bir evlat yetiştirdim diye. Bugüm bunu yapan yarın neler yapar. Eline makam geçerse kimlere neler yapar. Kızınızı düşünün susmayın.

Şikayet edin tabi siz bilirsiniz de şimdi nerde kalacaksınız aileniz şikayet ettiniz diye tepki olarak bizimle kalma falan der mi?

Kız kardeşiniz mi ameliyat yerinizi bıçaklayan? Lütfen milli güvenlik için dahi olsa şikayet edin. Böyle tipler hukuk okusa kaç yazar. Babanız da kendisine dönsğn baksın ben nasıl böyle bir evlat yetiştirdim diye. Bugüm bunu yapan yarın neler yapar. Eline makam geçerse kimlere neler yapar. Kızınızı düşünün susmayın.
Ameliyat yerimi bıçaklamadı yumrukladı. Üzerime bıçakla yürüdü. Gerçi ne farkeder. Ha bıçaklasın ha teşebbüs etsin. İnsanlıktan nasibini almamış. Şikayet ettim.

Şikayet edin tabi siz bilirsiniz de şimdi nerde kalacaksınız aileniz şikayet ettiniz diye tepki olarak bizimle kalma falan der mi?
O zaten Ankara’da yaşıyor. Annem tepkimi anladı ve kabul etti. Zaten şu an kendi evimdeyim. Bana tardım ediyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Şikayet etmekle iyi yapmışsınız. Gitsin tedavi olsun ablaya bıçak çekmek, siddet göstermek, parmağını kırmak ne ya. Bana kalirsa bir daha yüzüne bakmayın, tüm irtibati kesin. Onunla barıştırmaya çalışanla bile görüşmeyin. Ağrılar icin de Dicloron kullanmayi doktora sorun. Ben sezaryen olduğumda doktor bir kutu verdi içmeyi ihmal etme dedi ve emzirmeyle ilgili bir uyarıda da bulunmadi. Dikiş ağrılarımı çok rahatlatmıştı içtim bebeği de emzirdim.

Back