- 4 Temmuz 2022
- 426
- 625
- 18
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızmış kardeş. Şikayet etmiş zaten. Ama karşılıklı girişmişler birbirineBaban izin vermedi ne demek ya.! Ondan neden izin alıyorsunuz ! Engelli ablasına şiddet uygulayacak kadar gözü dönmüş biri lütfen hakim savcı olmasın zaten rica ederim Allah rızası için şikâyette bulunun.
Allah o babanın da belasını versin sizi öldürse oğlu için gizleyecek belli
O boku icecegine süt sag biraz sonra bi majezik ic. 4 saat sonra sağ dök sütü yine emzirmeye devam et. Yogun bakim uzmani demisti bana.İçtim annemin bayadır içmiyordum ağtıdan içtim ağlayarak
Bipolar ve tremor yani ellerim parkinson gibi titriyor. Ayrıca sinir hasarım var kolumda ulnar sinirde. Tüp mide ameliyatı sonrası da ameliyat yerimi yumruklayıp bıçak çekmiştiEngeliniz nedir
Yanlis anlama sana yapilani gectim boyle bir ruh hastasi avukat olacak hakim savci olacak ona yanarim.Tüp mide ameliyatı sonrası da ameliyat yerimi yumruklayıp bıçak çekmişti
Karşılıklı derken o o kadar çok saldırdı ki ben sadece saçını çekebildim.Kızmış kardeş. Şikayet etmiş zaten. Ama karşılıklı girişmişler birbirine
Lutfen bu isin pesini birakmayin. Yarin kardesiniz meslege basladiginda siddete ugrayan kişilerin bunu hakettigini dusunup ona gore karar verecek, baska insanlarin canını yakacaktirKarşılıklı derken o o kadar çok saldırdı ki ben sadece saçını çekebildim.
Ettim mi şikayetKarşılıklı derken o o kadar çok saldırdı ki ben sadece saçını çekebildim.
Psikolojim çok kötü ondan iştim kendimi alıkoyamadım. Zaten doktor iğne vurdu. Şu an emziremiyorum yarın öğlene kadar emzirme dediO boku icecegine süt sag biraz sonra bi majezik ic. 4 saat sonra sağ dök sütü yine emzirmeye devam et. Yogun bakim uzmani demisti bana.
EvetEttim mi şikayet
Az önce yazdığım mesajı geri alıyorum senin kardeş benimkinden değilmiş şikayet et tabi ne duruyorsun zaten o gün şikayet etmeliymişsinBipolar ve tremor yani ellerim parkinson gibi titriyor. Ayrıca sinir hasarım var kolumda ulnar sinirde. Tüp mide ameliyatı sonrası da ameliyat yerimi yumruklayıp bıçak çekmişti
Dicloron igne sezeryan sonrasi cogu kadina vuruluyor ve emziriyor herkes. Bunu bi sorun doktora ve gerçekten agriya bore birPsikolojim çok kötü ondan iştim kendimi alıkoyamadım. Zaten doktor iğne vurdu. Şu an emziremiyorum yarın öğlene kadar emzirme dedi
Çok teşekkür ederimDicloron igne sezeryan sonrasi cogu kadina vuruluyor ve emziriyor herkes. Bunu bi sorun doktora ve gerçekten agriya bore bir
Kız kardeşiniz mi ameliyat yerinizi bıçaklayan? Lütfen milli güvenlik için dahi olsa şikayet edin. Böyle tipler hukuk okusa kaç yazar. Babanız da kendisine dönsğn baksın ben nasıl böyle bir evlat yetiştirdim diye. Bugüm bunu yapan yarın neler yapar. Eline makam geçerse kimlere neler yapar. Kızınızı düşünün susmayın.Bipolar ve tremor yani ellerim parkinson gibi titriyor. Ayrıca sinir hasarım var kolumda ulnar sinirde. Tüp mide ameliyatı sonrası da ameliyat yerimi yumruklayıp bıçak çekmişti
Ameliyat yerimi bıçaklamadı yumrukladı. Üzerime bıçakla yürüdü. Gerçi ne farkeder. Ha bıçaklasın ha teşebbüs etsin. İnsanlıktan nasibini almamış. Şikayet ettim.Kız kardeşiniz mi ameliyat yerinizi bıçaklayan? Lütfen milli güvenlik için dahi olsa şikayet edin. Böyle tipler hukuk okusa kaç yazar. Babanız da kendisine dönsğn baksın ben nasıl böyle bir evlat yetiştirdim diye. Bugüm bunu yapan yarın neler yapar. Eline makam geçerse kimlere neler yapar. Kızınızı düşünün susmayın.
O zaten Ankara’da yaşıyor. Annem tepkimi anladı ve kabul etti. Zaten şu an kendi evimdeyim. Bana tardım ediyor.Şikayet edin tabi siz bilirsiniz de şimdi nerde kalacaksınız aileniz şikayet ettiniz diye tepki olarak bizimle kalma falan der mi?
Okumaya Ankara ya gidecek sanırım. İyi olur uzak olmak. Rabbim şifa versin vücudunuzaO zaten Ankara’da yaşıyor. Annem tepkimi anladı ve kabul etti. Zaten şu an kendi evimdeyim. Bana tardım ediyor.
Allah razı olsunOkumaya Ankara ya gidecek sanırım. İyi olur uzak olmak. Rabbim şifa versin vücudunuza