Geçmiş olsun.Arkadaşlar benim baş belası kardeşimin öfke kontrolü 0. Annem babam ona dayanıyor ama ben pek sabırlı değilim. Eşim Almanya’ya çalışmaya gitti 6-7 aya biz de yanına gideceğiz 4.5 aylık kızım ve köpeğim ile. Annem eşim gittiğinden beri bizde bana yardım ediyor ve evi topluyoruz çünkü bizim oturduğumuz evi kiraya vereceğiz ben kızımla annemlerde kalacağım. Kardeşim 21 yaşında başka bir şehirde üniversite öğrencisi. 4 güne gidecek. Bugün benimle kavga etti. Susturmaya çalıştım olmadı. Küfür kıyamet bağırınca ben de altta kalmayınca girdik birbirimize. Parmağımı kırdı. Yüzük parmağım yamuldu resmen çok ağrı yapınca hastaneye gittik kırılmış yarım alçıda şu an ama acilde yapıldı alçı. Emzirdiğini için ilaç da veremediler. Kızımı emziremiyorum ağrıdan duramıyorum.
Kim olursa olsun kan bağı benim için o kadar önemli değil kimseyi böyle çekmem kovarım miktorsin gitsin bana küfür edecek yetmicek parmagımı kıracak kocan bu konuda ne diyecek merak ettim
Geçmiş olsun parol için.Arkadaşlar benim baş belası kardeşimin öfke kontrolü 0. Annem babam ona dayanıyor ama ben pek sabırlı değilim. Eşim Almanya’ya çalışmaya gitti 6-7 aya biz de yanına gideceğiz 4.5 aylık kızım ve köpeğim ile. Annem eşim gittiğinden beri bizde bana yardım ediyor ve evi topluyoruz çünkü bizim oturduğumuz evi kiraya vereceğiz ben kızımla annemlerde kalacağım. Kardeşim 21 yaşında başka bir şehirde üniversite öğrencisi. 4 güne gidecek. Bugün benimle kavga etti. Susturmaya çalıştım olmadı. Küfür kıyamet bağırınca ben de altta kalmayınca girdik birbirimize. Parmağımı kırdı. Yüzük parmağım yamuldu resmen çok ağrı yapınca hastaneye gittik kırılmış yarım alçıda şu an ama acilde yapıldı alçı. Emzirdiğini için ilaç da veremediler. Kızımı emziremiyorum ağrıdan duramıyorum.
Sesli klavye ile uğraşa uğraşa yazdım hırsımdanEmzirirken alınabilecek ağrı kesicilerden vermediler mi?
Madem kısa süre hiç muhattap olmayın kardesinizle.
Ayrıca o kadar ağrıyan parmakla nasıl bu kadar uzun ve düzgün konu açtınız. Şaşırdım. Ben olsam odaklanamazdim.
Hukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyimŞikayetçi olurdum direkt. Neden olmadınız?
Parmağımı kıran biri kardeşim olamaz benim. Darp raporu alıp şikayetçi olurdum hemen.
Kocanıza söylediniz mi bir de?
O zaman yapacak birşey yok bidahakine kafanızı kırmaması için dua edin ne diyelimHukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim
O sigarayı siz içmiyorsunuzdur umarımSesli klavye ile uğraşa uğraşa yazdım hırsımdan
Ne okuyorsa okusun, babanız bir evladını korurken diğerini niye ezdiriyor?Hukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?