17 yaşında lise son sınıf öğrencisi bi kız kardeşim var. Kendi kendine depresif hallere girmeye başladı. Ailecek babam, annem ve ben gittik konuşalım diyoruz yok diyor. Babam bi sürü şey söyledi anlat bize ne oluyor diye. Sonra kimi istersen o kalsın odada diyor kimseyle konuşmayacağım diyor ağladı öylece. Sonra geçti gitti o gün. Üzerinden 2 gün geçti geçen uyuyakalmış telefonu açık. Telefonu da 7 kat korumadadır normalde hiçbir şekilde baktırmaz. Whatsapp kullanıyor ama ne fotoğraf, ne durum hiçbir şey yok.Neyse aldım ne göreyim? Kendini erkek gibi tanıtıp kızlarla konuşuyor. Bi soru sorma üzerine site vardı. Çocuğun birinin fotoğrafını koymuş ordan kızlara yazmış. Küfürlü konuşmalar yapmış erkek gibi üslubu var resmen. Whatsapp konuşmalarına baktım bayağı konuşuyor yani kızla. Durum atmış bi gün içkili masalarla (kızın yazdığından anladım) yazarken sarhoştum falan demiş bi de. Halbuki normalde böyle bir durum yok. Ailede kullanan yok kendisi de kullanmaz zaten de evde bunları yaparken üstelik. Ve şöyle bi şey birisi "yine mi engelledin tamam ama bu sefer tam çık hayatımdan" falan diye normal mesaj atmış. Yani bi sevgili yapıp ayrılmış resmen. Normalde de çok olgundur hatta benim gönül ilişkim olsa çok mantıklı yorumlar yapardı ve okuldan kendisine gelenlere karşı çok sert davranıp erken diyen bi kız.Ne yapacağımı şaştım aileme söyleyemiyorum. Telefonunu mu alsam dedim napsam lütfen bi akıl verin.Çok asi üstelik bize karşı bağırıp çağırıyor yani telefonu alsam iyice saçmalamasından korkuyorum ne düşünmeliyim bilmiyorum
Not: Şunu belirtmek istiyorum. Eşcinsellik eğilimi olduğunu zannetmiyorum çünkü bi sevgilisi vardı ve ona çok takıntılıydı. Daha çok arkadaşları tarafından dışlandığı için ve özgüveni çok eksik olduğu (kimse görmeyeceği halde bizimle fotoğraf bile çekilmiyor kendini beğenmeyip) için kızlardan intikam alıyor gibi hissediyorum
çünkü bir keresinde okulda sevmediği bi kızı da listesinde gördüm
Not: Şunu belirtmek istiyorum. Eşcinsellik eğilimi olduğunu zannetmiyorum çünkü bi sevgilisi vardı ve ona çok takıntılıydı. Daha çok arkadaşları tarafından dışlandığı için ve özgüveni çok eksik olduğu (kimse görmeyeceği halde bizimle fotoğraf bile çekilmiyor kendini beğenmeyip) için kızlardan intikam alıyor gibi hissediyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme: