- 7 Ekim 2013
- 3.616
- 13.458
- 34
Kendin seks yapmak başkasının seksini düşünmekten daha sağlıklıTabiki hayır. O sağlıklı bir düşünce değil ama kafamın içinde dönüyor buna engel olamıyorum. Asla yapmam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendin seks yapmak başkasının seksini düşünmekten daha sağlıklıTabiki hayır. O sağlıklı bir düşünce değil ama kafamın içinde dönüyor buna engel olamıyorum. Asla yapmam.
Ne gelebilir mesela ? Cinselliği o hariç kimseyi ilgilendirmez ablasıda olsan haddini aşma bence.Ne olur cevaplayın kardeşim 18 yaşına girecek 1 ay sonra. Seneye üniye başlayacak. Sevgilisi de öyle. 1 senedir beraberler. Aklımda sürekli kötü düşünceler var. İşte yok ileriye giderler mi, fotoğraf atar mı, hamile kalır mı her şeyi paranoyak gibi düşünüyorum. Bu arada bazen evine gidiyor ama evde annesini olduğunu söylüyor. Onu karşıma aldım ve sakın pişman olacağın bir şey yapma ablacım annesi yokken gitme kendini koru erkeklere güven olmaz kim olursa olsun dedim. Napacağımı bilmiyorum. Aileme anlatsam babam çok sinirli hayatını mahveder onun. Annem çok üzülür. Ama sanırım annem olduğunun farkında sesini çıkarıp bir şey sormuyor. Başına bir şey gelse tüm yük benim omzumda gibi hissediyorum. Onun yaşlarında benim de sevgilim vardı ama ben gerçekten kendimi korudum ve hala da onla beraberim ona güvensem mi ayırsam mı offf. Bu arada telefonunu karıştırdım cinsel içerikli hiçbir şey bulamadım. Ama çok korkuyorum bir hataya düşer hamile kalır vs. Her gün ağlıyoruö. Hatta her saniye. Artık işlerime odaklanamıyorum.
Düşünceleriniz bana çok garip geldi kendini koru ne?Ya da ben kendimi korudum ne ? Cinsellik iki kişi yaşanır ve iki kişinin rızasıyla.Birlikte olduğunuz insan tecavüzcü muydu de kendinizi korudunuz? Çok korumacı bir ablayim ama müdahaleci degil. Kardeşim mutsuz olacağı bir olayın icindeyse, konu her ne olursa olsun farketmez ,evet dusuncemi onunla paylasirim sonra kenara cekilirim.Ne kimseyi hayatıma müdahale ettiririm ne de ben bir başkasının hayatına müdahale ederim.Sizin yaklaşımınız cok sıradışı kaygı bozukluğunuz olabilirNe olur cevaplayın kardeşim 18 yaşına girecek 1 ay sonra. Seneye üniye başlayacak. Sevgilisi de öyle. 1 senedir beraberler. Aklımda sürekli kötü düşünceler var. İşte yok ileriye giderler mi, fotoğraf atar mı, hamile kalır mı her şeyi paranoyak gibi düşünüyorum. Bu arada bazen evine gidiyor ama evde annesini olduğunu söylüyor. Onu karşıma aldım ve sakın pişman olacağın bir şey yapma ablacım annesi yokken gitme kendini koru erkeklere güven olmaz kim olursa olsun dedim. Napacağımı bilmiyorum. Aileme anlatsam babam çok sinirli hayatını mahveder onun. Annem çok üzülür. Ama sanırım annem olduğunun farkında sesini çıkarıp bir şey sormuyor. Başına bir şey gelse tüm yük benim omzumda gibi hissediyorum. Onun yaşlarında benim de sevgilim vardı ama ben gerçekten kendimi korudum ve hala da onla beraberim ona güvensem mi ayırsam mı offf. Bu arada telefonunu karıştırdım cinsel içerikli hiçbir şey bulamadım. Ama çok korkuyorum bir hataya düşer hamile kalır vs. Her gün ağlıyoruö. Hatta her
Kesinlikle hayır. Benim endişem ikisinin de çok genç olması ve sonuç olarak ilişki bitince bu durum yüzünden kendini kötü hissetmesi ya da korunmadan ilişkiye girmesi bilinçsizce vs.Ne gelebilir mesela ? Cinselliği o hariç kimseyi ilgilendirmez ablasıda olsan haddini aşma bence.
Diyelim ki ilişkiye girdi kızlık zarı için mi endişeleniyosun?
Ben bu soruyu yazarken dahi psikiyatri randevum hazırdı. Hayatımda takıntılarım ne yazık ki çok büyük bir yer tutuyor. Ve bu takıntı meselesinde ne yazık ki insanların dedikleriyle anlık bir rahatlama geliyor.Konu sahibi ikinci sayfadan itibaren " Tamam vazgectim onlari ayırmayacağım, destek alacağım" diye defalarca 4323678 kez yazmış.
Ben şahsen bizzat iliklerim dahil iknâ oldum. Destek alacak. Köstek olmayacak.
Umarım şifanı bulursun. Sorunun farkında olman ve bunu kabullenmen seni bir adım öteye taşıyor. Başaracaksın...Ben bu soruyu yazarken dahi psikiyatri randevum hazırdı. Hayatımda takıntılarım ne yazık ki çok büyük bir yer tutuyor. Ve bu takıntı meselesinde ne yazık ki insanların dedikleriyle anlık bir rahatlama geliyor.
Bana zar bekçisi hissediyorsunuz kendinizi gibi geldi... yok artık ya... 2 kız kardeşim var biri benden biraz büyük biri biraz küçük bir kere ya bir kere bile cinsel hayatlarını düşünmedim. Ciddiyim ha aklımın ucuna gelmedi. Kadınların tercihi bu yaKesinlikle hayır. Benim endişem ikisinin de çok genç olması ve sonuç olarak ilişki bitince bu durum yüzünden kendini kötü hissetmesi ya da korunmadan ilişkiye girmesi bilinçsizce vs.
Ben sizi hakli buluyorum insan kardesini dusunur, bir yanlis yaptiginda gelecekte ne sorunlar yasayacagini dusunup uzulur , onun hayati demekle kolayca zihinden atilmiyor,Haklısınız ama yaşı daha 17 ya. 18 olmasına bile 1 ay var. Bunlar daha çocuk. Engel olmazsam ilerde pişman olmaz mı?
Arkadaşım bak sen gerçekten sıkıntılısın diyelim ki atmış yapmış bir hata nolcak sen görünce ne değişecek ? Çocuğa sil fotoyu diyince hemen silecek hiç tehdit etmeyecek mi ? Bu koruma yöntemi değil bak sayfalardır anlatıyorlar sana koruma yöntemi konuşmak anlatmaktırHenüz yaşı 17 ve geçen gün böyle bir durumdan şüphelendim. Fotoğraf atmak gibi. Karşısındaki kötü nıyetliyse herhangi bir ayrılık durumunda bunu kullanabilir diye korktum ve karıştırdım. Çok yanlış biliyorum.
Benimde kız kardeşim var dediğiniz gibi özel hayatını anlattiginda hic o kısım aklıma gelmedi...Bana zar bekçisi hissediyorsunuz kendinizi gibi geldi... yok artık ya... 2 kız kardeşim var biri benden biraz büyük biri biraz küçük bir kere ya bir kere bile cinsel hayatlarını düşünmedim. Ciddiyim ha aklımın ucuna gelmedi. Kadınların tercihi bu ya
Siz abla olarak gerekeni söylemişsiniz. Daha ötesinde yapabileceğiniz bir şey yok. Baskı yaparsanız kızın yapmayacağı varsa da yapar.Ne olur cevaplayın kardeşim 18 yaşına girecek 1 ay sonra. Seneye üniye başlayacak. Sevgilisi de öyle. 1 senedir beraberler. Aklımda sürekli kötü düşünceler var. İşte yok ileriye giderler mi, fotoğraf atar mı, hamile kalır mı her şeyi paranoyak gibi düşünüyorum. Bu arada bazen evine gidiyor ama evde annesini olduğunu söylüyor. Onu karşıma aldım ve sakın pişman olacağın bir şey yapma ablacım annesi yokken gitme kendini koru erkeklere güven olmaz kim olursa olsun dedim. Napacağımı bilmiyorum. Aileme anlatsam babam çok sinirli hayatını mahveder onun. Annem çok üzülür. Ama sanırım annem olduğunun farkında sesini çıkarıp bir şey sormuyor. Başına bir şey gelse tüm yük benim omzumda gibi hissediyorum. Onun yaşlarında benim de sevgilim vardı ama ben gerçekten kendimi korudum ve hala da onla beraberim ona güvensem mi ayırsam mı offf. Bu arada telefonunu karıştırdım cinsel içerikli hiçbir şey bulamadım. Ama çok korkuyorum bir hataya düşer hamile kalır vs. Her gün ağlıyoruö. Hatta her saniye. Artık işlerime odaklanamıyorum.