Kardeşim hangi şarkıyla yarışmaya katılsın?

Kardeşim yarışmada hangi şarkıyı söylesin

• Kalk yerden

OY: 40 72,7%
  • İstanbul tantanası

OY: 4 7,3%
  • Hasta

OY: 11 20,0%

• Ankete Katılan
    55
Yaa o kısmi atlamışım o zaman bence kalk yerden şarkısını soylesin cok beğendim sesinide şarkılarıda insallah kazanır yarismayi
İnşallah çok sağolun :) bu mesajları görünce eflazım da çok mutlu olacak :)) sarı eflaz :))))

Kalk yerinden ... ben rep fok severim Tebrik ediyorum

Dinledim :) rap hiç sevmem :) 1. Şarkı sağlam diğerleri de aslında baya iyi... ben hastaya bayıldım dinlerim arada o derece..şarkıyi seçimi 1 olursa daha iyi olur kızların dediği gibi kalk yerden dinleyenlere hitap eder gaza getirir ..başarılı ses güzel sözler süper başarılar diliyorum.

İyi reklam yaptın he şaka bir yana rap müzik severim ama şuan oğlumu uyutmaya çalıştığım için dinleyemiyorum malesef. Kardeşine başarılar dilerim yarismada
Evet canım ya bende bebişi uyutmaya çalıştığımdan kimseye cevap veremedim :) yeni uyudu benim zıpır :))
Ama gerçekten ben işin reklam kısmını hiç düşünmedim :) amatör daha çok başında

Sms çapında bir yarışma değil be izcim :))) yani henüz değil :/ ama o da olur inşallah :) çok sağoll beğenmene çok sevindim :) şuan velisi gibi onun adına mutlu oluyorum :))))

Rap anlamam ama sesi şarkıları kulağa hoş geliyor. Haber verin biz de kardeşimize oy verelim
Çok sağolun inşallah Türkiye çapında tanınan biri olur da hepimiz oy veririz :)) daha çok başında. Önce şiir yazıyordu, sonra rap müziğe çevirdi. Birkaç yıldır rap yapıyor.. Eğer bunu kazanırsa onun için büyük adım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…