• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim hangi şarkıyla yarışmaya katılsın?

Kardeşim yarışmada hangi şarkıyı söylesin

• Kalk yerden

OY: 40 72,7%
  • İstanbul tantanası

OY: 4 7,3%
  • Hasta

OY: 11 20,0%

• Ankete Katılan
    55
Yaa o kısmi atlamışım :olamaz: o zaman bence kalk yerden şarkısını soylesin cok beğendim sesinide şarkılarıda insallah kazanır yarismayi:KK68::KK9:
İnşallah çok sağolun :) bu mesajları görünce eflazım da çok mutlu olacak :)) sarı eflaz :))))

Dinledim :) rap hiç sevmem :) 1. Şarkı sağlam diğerleri de aslında baya iyi... ben hastaya bayıldım dinlerim arada o derece..şarkıyi seçimi 1 olursa daha iyi olur kızların dediği gibi kalk yerden dinleyenlere hitap eder gaza getirir ..başarılı ses güzel sözler süper başarılar diliyorum.

İyi reklam yaptın he :p şaka bir yana rap müzik severim ama şuan oğlumu uyutmaya çalıştığım için dinleyemiyorum malesef. Kardeşine başarılar dilerim yarismada
Evet canım ya bende bebişi uyutmaya çalıştığımdan kimseye cevap veremedim :) yeni uyudu benim zıpır :))
Ama gerçekten ben işin reklam kısmını hiç düşünmedim :) amatör daha çok başında

Harika lan bunlar ... helal olsun ..
Kalk yerden olmalı önce bununla kendini duyurmalı sonra kendi ismini söylediği şiiri yaymalı .
İsim kullandığı İçin herkese hitap etmez ama sözleri harikaymış .
Yolu açık olsun söyle SMS atalım :KK53:
Sms çapında bir yarışma değil be izcim :))) yani henüz değil :/ ama o da olur inşallah :) çok sağoll beğenmene çok sevindim :) şuan velisi gibi onun adına mutlu oluyorum :))))

Rap anlamam ama sesi şarkıları kulağa hoş geliyor. Haber verin biz de kardeşimize oy verelim :KK39:
Çok sağolun inşallah Türkiye çapında tanınan biri olur da hepimiz oy veririz :)) daha çok başında. Önce şiir yazıyordu, sonra rap müziğe çevirdi. Birkaç yıldır rap yapıyor.. Eğer bunu kazanırsa onun için büyük adım olur

Back