• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim hangi şarkıyla yarışmaya katılsın?

Kardeşim yarışmada hangi şarkıyı söylesin

• Kalk yerden

OY: 40 72,7%
  • İstanbul tantanası

OY: 4 7,3%
  • Hasta

OY: 11 20,0%

• Ankete Katılan
    55
Çok sağol pericimm ♡♡ :) sanırım onu söyleyecek yarın. Birde konuştuk, bir şarkısında kısa bir bölümü bana vermek istedi :))) minicik bir şey söylicem bende
Ya çok heyecanlı :)
Hadi bakalım
Baya sevdim ben bunları dinlerim artık :)

Ya çok heyecanlı :)
Hadi bakalım
Baya sevdim ben bunları dinlerim artık :)
Cok tatlısınn iyilik perim benim :) sağol canım ♡ keşke yarın bende gidip kardeşimi seyredebilsem :/ ama hem çok erken saatte, hem de bebeğim var işte..

Cok tatlısınn iyilik perim benim :) sağol canım ♡ keşke yarın bende gidip kardeşimi seyredebilsem :/ ama hem çok erken saatte, hem de bebeğim var işte..
Olsun o destek olduğunu biliyor
Bebek perişan olur orada
Devamı gelir nasıl olsa bir dahakine gidersin

Şuan açtım ilkini. Sesini çok beğendim.
Benim de içimde bastırdığım sanata yatkınlığım, yapmak isteyip yapamadıklarım var ve son zamanlarda beni zorluyor, bu yüzden ara ara sanat ve spor gibi yetenek gerektiren dallarda işler yapan, başarılar kazanan insanları görüp duydukça hem özeniyorum hem tatmin duygusunu biraz olsun hissediyorum, gözlerim doluyor, özellikle genç yaşta desteklenmiş insanları görmek çok güzel.
Yeterince öneri yapılmış aslında ben de bir yorum yapmak ve başarılar dilemek istedim kendisine, yolu açık olsun.

Hepsini dinledim ve hepsini çok beğendim.
Rap kültürüne hakim biri değilim ama bende uyandırdığı hisleri yazmak istedim :)
Kalk Yerden daha duyguya, sözlere odaklı bir havası var, ritmi yavaş ama dikkat çekici.
İstanbul Tantanası'nda ritm daha hızlı ve bunu seviyorum şahsen :) Sahne önemliyse eğer yarışmada bunu söylerse sahnedeki duruşu daha önemli olabilir.
Hasta ise ikisinin birleşimi havası verdi ve daha bir hoş sanki.

E="Bibibella, post: 55542189, member: 185176"]Sonuncuyu beğendik biz kocamla :KK66: eflaz derken laz mısınız :KK53:[/QUOTE]
Hayırr :D ilk defa bu şekilde bir yorum geldi :)) Eflaz sözler, sözcükler demekmiş. Hoşuna gitmiş o yüzden bu lakabı kullanıyor :)

Son şarkı çok etkileyeci geliyor bana da ama o ilk şarkı da karar verdi :)

Hepsini dinledim ve hepsini çok beğendim.
Rap kültürüne hakim biri değilim ama bende uyandırdığı hisleri yazmak istedim :)
Kalk Yerden daha duyguya, sözlere odaklı bir havası var, ritmi yavaş ama dikkat çekici.
İstanbul Tantanası'nda ritm daha hızlı ve bunu seviyorum şahsen :) Sahne önemliyse eğer yarışmada bunu söylerse sahnedeki duruşu daha önemli olabilir.
Hasta ise ikisinin birleşimi havası verdi ve daha bir hoş sanki.
Senin ifade biçimini yerim ben vind'cim çok tatlısın ♡ çok hoşsun hep :)
Teşekkür ediyorum kardeşim adına :) herkes ilk şarkı daha sağlam olur dedi, o şarkıya yoğunlaştık. Dün gece müziği sesleri ayarladık :) nakaratlar "kalk yerdenn" derken daha baskın arkadan geliyor. Değişik aletler yapmış, onları mikrafona yaklaştırıp arkasından söylüyor. Ses acayip güzel çıkıyor o zaman efekt veriyor :) bende bilmiyorum hiç bu işleri. Dün oturdum onu izledim

Senin ifade biçimini yerim ben vind'cim çok tatlısın ♡ çok hoşsun hep :)
Teşekkür ediyorum kardeşim adına :) herkes ilk şarkı daha sağlam olur dedi, o şarkıya yoğunlaştık. Dün gece müziği sesleri ayarladık :) nakaratlar "kalk yerdenn" derken daha baskın arkadan geliyor. Değişik aletler yapmış, onları mikrafona yaklaştırıp arkasından söylüyor. Ses acayip güzel çıkıyor o zaman efekt veriyor :) bende bilmiyorum hiç bu işleri. Dün oturdum onu izledim

Canım teşekkür ederim :)
Etkileyici, farklı bir havası var o şarkının da.
Ne güzel destekleniyor bu çok güzel bir şey, inşallah istediği sonucu alır fakat olmazsa da sakın canını sıkmasın daha 17 yaşında bunları yaptıysa ileride daha da iyisini yapar ki zaten içinde bu istek ve arzu varken kopacağını sanmam.
Bu arada haritasında toprak grubu burçları varmış hissi verdi bana, sıkıştırdım araya yine astrolojiyi :p

Canım teşekkür ederim :)
Etkileyici, farklı bir havası var o şarkının da.
Ne güzel destekleniyor bu çok güzel bir şey, inşallah istediği sonucu alır fakat olmazsa da sakın canını sıkmasın daha 17 yaşında bunları yaptıysa ileride daha da iyisini yapar ki zaten içinde bu istek ve arzu varken kopacağını sanmam.
Bu arada haritasında toprak grubu burçları varmış hissi verdi bana, sıkıştırdım araya yine astrolojiyi :p
Yengeç burcu :))) ama haritasında topraklarla bir bağlantısı olabilir :)))) harita işini pek bilemesem de astrolojiyi bende çok seviyorum

Yengeç burcu :))) ama haritasında topraklarla bir bağlantısı olabilir :)))) harita işini pek bilemesem de astrolojiyi bende çok seviyorum

O da olur : D
Toprak grubu melankoli ve hitabette etkileyicilik verebilir, sese güzellik verebilir diye biliyorum.
Tabi başka şeyler de var merkürü falan da uzatmayayım, benim ki tahmin öyle :)
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alsın inşallah ^^

O da olur : D
Toprak grubu melankoli ve hitabette etkileyicilik verebilir, sese güzellik verebilir diye biliyorum.
Tabi başka şeyler de var merkürü falan da uzatmayayım, benim ki tahmin öyle :)
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alsın inşallah ^^
Hep her şey bu merkürden hepp :))) çok sağol canım benim ♡ sabahı zor edicem herhalde

Hep her şey bu merkürden hepp :))) çok sağol canım benim ♡ sabahı zor edicem herhalde

Yok kız bu öyle değil :KK53: Mesela doğum haritasında merkür aslan da olup güneşle güzel açı yapınca ses ve söz güzelliği veriyormuş falan :)
Hadi bakalım merak ettim ben de ^^

Yok kız bu öyle değil :KK53: Mesela doğum haritasında merkür aslan da olup güneşle güzel açı yapınca ses ve söz güzelliği veriyormuş falan :)
Hadi bakalım merak ettim ben de ^^
Ayy hadi insallah ya :) aslinda keske yarin bende gidip seyredebilsem ama malesef.. :( yarin oglusumu aşıya götürmem gerekiyor. Aynı saatte de o sahneye çıkmış olacak. Ayy bak sahne deyince bile kalbim çarpıyor kızz :D ablasının kuzusuu inşallah sözleri unutmazz fazla heyecan yapmaz :)

Ayy hadi insallah ya :) aslinda keske yarin bende gidip seyredebilsem ama malesef.. :KK43: yarin oglusumu aşıya götürmem gerekiyor. Aynı saatte de o sahneye çıkmış olacak. Ayy bak sahne deyince bile kalbim çarpıyor kızz :KK70: ablasının kuzusuu inşallah sözleri unutmazz fazla heyecan yapmaz :)

Tam denk gelmiş ama olsun artık, videoya falan çeksinler :)
Yapmaz inşallah ama yaparsa da olsun tecrübe olur ona, önünde zaman var ^^ Hiç kasmasın, sıkılmasın, sevdiği, ona iyi gelen şeyleri yapsın daima...
Ahh ah ne güzel şey sanat:KK51: Ben de bir gün ilgilenebilirim umarım.

Tam denk gelmiş ama olsun artık, videoya falan çeksinler :)
Yapmaz inşallah ama yaparsa da olsun tecrübe olur ona, önünde zaman var ^^ Hiç kasmasın, sıkılmasın, sevdiği, ona iyi gelen şeyleri yapsın daima...
Ahh ah ne güzel şey sanat:KK51: Ben de bir gün ilgilenebilirim umarım.
Sen ne yapmak istiyorsun neye ilgin var :)

Back