• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim hangi şarkıyla yarışmaya katılsın?

Kardeşim yarışmada hangi şarkıyı söylesin

• Kalk yerden

OY: 40 72,7%
  • İstanbul tantanası

OY: 4 7,3%
  • Hasta

OY: 11 20,0%

• Ankete Katılan
    55
İstanbul Tantanası'nı mesleğimden dolayı beğendim ehehe, devası rapte olsun madem ne mutlu sevdiği işi yapması :) Şaka bir yana, rap müzik dinlemem pek ama ses tonunu beğendim. Yarışmada bence ilk şarkıyı söylesin, daha gaza getirici sözleri falan. Diğerleri daha hüzünlü, insanların içi kıyılabilir. Başarılar dilerim :)
Çok teşekkürler astii :) inşallah başarılı olur :) babamla sürekli çakışıyor bu konuda ama yapmak istediği şey bu. Hep içinde bastırıyordu önceleri. Ama hastalanmaya başladı. Kolay bir geçmişimiz olamadı.. Bir şekilde rahatlaması gerekiyordu. O yüzden rap yapması, şarkı söylemenin ötesinde onun tedavi yöntemi.

Çok teşekkürler astii :) inşallah başarılı olur :) babamla sürekli çakışıyor bu konuda ama yapmak istediği şey bu. Hep içinde bastırıyordu önceleri. Ama hastalanmaya başladı. Kolay bir geçmişimiz olamadı.. Bir şekilde rahatlaması gerekiyordu. O yüzden rap yapması, şarkı söylemenin ötesinde onun tedavi yöntemi.

En iyisini yapmış, durum ne bilmiyorum tabi onun özeli ancak kendini huzurlu, mutlu hissettiği bir uğraşının olması çok güzel. :) Dilerim istediği başarıya ulaşır. Yolu açık olsun. :)

Eflaz - hasta muhtesem! Benim tercihim 3. olan. Yalniz baya saglam lirikleri. Beatler de cok guzel. Boyle iyi beklemiyordum acarken. 3. Olanin nakaratina bayildim zaten. Dilerim kazanir Eflaz basarilar dilerim cikolatam. ❤❤[/QUOTE
Eflaz - hasta muhtesem! Benim tercihim 3. olan. Yalniz baya saglam lirikleri. Beatler de cok guzel. Boyle iyi beklemiyordum acarken. 3. Olanin nakaratina bayildim zaten. Dilerim kazanir Eflaz basarilar dilerim cikolatam. ❤❤
Çok sağol bitanem desteğin içinn :) amin inşallah ♡

Dinledim :) rap hiç sevmem :) 1. Şarkı sağlam diğerleri de aslında baya iyi... ben hastaya bayıldım dinlerim arada o derece..şarkıyi seçimi 1 olursa daha iyi olur kızların dediği gibi kalk yerden dinleyenlere hitap eder gaza getirir ..başarılı ses güzel sözler süper başarılar diliyorum.
Bence hasta çok etkileyici ve çok begendim kardesine basarılar şimdiden..

Kalk yerinden ... ben rep fok severim Tebrik ediyorum

Üçüncü hoşuma gitti
Başarılar

Dinledim :) rap hiç sevmem :) 1. Şarkı sağlam diğerleri de aslında baya iyi... ben hastaya bayıldım dinlerim arada o derece..şarkıyi seçimi 1 olursa daha iyi olur kızların dediği gibi kalk yerden dinleyenlere hitap eder gaza getirir ..başarılı ses güzel sözler süper başarılar diliyorum.

Zaman ayırıp dinlediğiniz için çok teşekkürler :) hasta şarkısına bende bayılıyorum bu arada :) ama sanırım ilk şarkıyı söyleyecek..

Kardesim dedigin icin dinledimmm...
Kalk yerden diyorummm:KK9:(sozler cokiyi)
Basarilar diliyorummmmmm

Oyum İstanbul tantanasına. Eski bir rap dinleyicisi olarak :)

Hasta’yı beğendim .Gerçi benim hiç rap kültürüm yoktur ama.

Rap kültürü bende de yok ama hasta şarkısını bende sevdim :)

Gangstacım o şarkıyı öneren ikinci kişisin sanırım :) genelde ilk şarkıya oy verdi herkes ama bakış açısıyla ilgili sanırım.. :)

En iyisini yapmış, durum ne bilmiyorum tabi onun özeli ancak kendini huzurlu, mutlu hissettiği bir uğraşının olması çok güzel. :) Dilerim istediği başarıya ulaşır. Yolu açık olsun. :)
Çok teşekkürler canım inşallah :) bende yazıyorum ama ben yazma işinde kaldım, o şarkılaştırdı :) insanın kendini bir şekilde dökmesi gerekiyor. İçinde stres, düşünce bir yerden akması gerekiyor.. İnşallah her sey istedigi gibi olur

Rap kültürü bende de yok ama hasta şarkısını bende sevdim :)

Gangstacım o şarkıyı öneren ikinci kişisin sanırım :) genelde ilk şarkıya oy verdi herkes ama bakış açısıyla ilgili sanırım.. :)

Aynen öyle, bakış, zevk diyelim Chocolita, şimdi yarışma söz konusu ve popülarite, çoğunluk beğeniye odaklı olmak gerekiyor. İlk şarkı yani "Kalk yerden" kesinlikle "İstanbul tantanası"ndan kötü bir parça değil.

Hani neye göre tercih yaptığım kısmını açmak istiyorum, eleştirilerilerimi mazur görün lütfen.
Beni ilk parçada rahatsız eden, birkaç sözün ve nakaratın zorlama gelmesi. "Karamsar olma" sözü, kulağımı tırmaladı diyebilirim, her yerde insanlara tavsiye edilen slogan gibi bir klişe. Ve art arda iki kez şeytan, iki kez maske kelimesi tekrarı kafamda şarkıyı dinlerken götüren ritmi kesti. Dediğim gibi sadece dinleyici kısmındayım işin, rap denince de müzikten önce benim için sözler ve sözlerin matematiği önem arz ediyor. Bilir kişi de değilim, naçizane zevk işte ^_^

Hasta parçası (En sondaki), kesinlikle yarışmaya katılma tercihi olmamalı diye düşünüyorum. Çok yorumlamayayım.

"İstanbul tantanası" rapin sert havasına uygun, nakaratta yutulan bir kelime var ve orijinallik katıyor bence ^_^ Zevk yani.
Çoğunluğu seçin elbette :))
Ben de canım sıkılınca ölçülü şiir yazarım eskiden beri, rapi de ondan dinlerim, keskin matematiği olan sözleri seviyorum ve kardeşin de bence bu konuda gayet yetenekli. Başarılar dilerim. :)

Aynen öyle, bakış, zevk diyelim Chocolita, şimdi yarışma söz konusu ve popülarite, çoğunluk beğeniye odaklı olmak gerekiyor. İlk şarkı yani "Kalk yerden" kesinlikle "İstanbul tantanası"ndan kötü bir parça değil.

Hani neye göre tercih yaptığım kısmını açmak istiyorum, eleştirilerilerimi mazur görün lütfen.
Beni ilk parçada rahatsız eden, birkaç sözün ve nakaratın zorlama gelmesi. "Karamsar olma" sözü, kulağımı tırmaladı diyebilirim, her yerde insanlara tavsiye edilen slogan gibi bir klişe. Ve art arda iki kez şeytan, iki kez maske kelimesi tekrarı kafamda şarkıyı dinlerken götüren ritmi kesti. Dediğim gibi sadece dinleyici kısmındayım işin, rap denince de müzikten önce benim için sözler ve sözlerin matematiği önem arz ediyor. Bilir kişi de değilim, naçizane zevk işte ^_^

Hasta parçası (En sondaki), kesinlikle yarışmaya katılma tercihi olmamalı diye düşünüyorum. Çok yorumlamayayım.

"İstanbul tantanası" rapin sert havasına uygun, nakaratta yutulan bir kelime var ve orijinallik katıyor bence ^_^ Zevk yani.
Çoğunluğu seçin elbette :))
Ben de canım sıkılınca ölçülü şiir yazarım eskiden beri, rapi de ondan dinlerim, keskin matematiği olan sözleri seviyorum ve kardeşin de bence bu konuda gayet yetenekli. Başarılar dilerim. :)
Bu yorumu yarın kardeşime de okutayım :) bir baksın bakalım, kendi özeleştirisini yapsın :) daha çok yol aşması gerekiyor ama şuan hem yaşı gereği, hem çok profosyonel olmadığı için geldiği nokta güzel bir nokta diye düşünüyorum :) kanı kaynıyor daha. Biraz daha durulduğu zaman, detaylara indikçe daha akan, kulağı tırmalamayan sözler yazabilir :)

Bu yorumu yarın kardeşime de okutayım :) bir baksın bakalım, kendi özeleştirisini yapsın :) daha çok yol aşması gerekiyor ama şuan hem yaşı gereği, hem çok profosyonel olmadığı için geldiği nokta güzel bir nokta diye düşünüyorum :) kanı kaynıyor daha. Biraz daha durulduğu zaman, detaylara indikçe daha akan, kulağı tırmalamayan sözler yazabilir :)

Acemilik iyidir, profesyonel de olsa amatör ruhu olan insanlar götürüyor zaten bu işleri benim gözlemlediğim. Kim "Tamam ben oldum" dediyse, daha oradan doğrulamıyor. :) Dediğim gibi ben bilir kişi değilim, sadece dinlerim öyle. Kendi yazdığım şiirler ne kadar profesyonel ki başka birine olmamış, cıks filan diyeyim, ben kimim ki :))) Sadece zevk işte benimki. Benim kulağı tırmalar, diğerine süper gelir bak o da bi kıstas değil :)

Hepside güzel olmuş
Ama genele hitap önemli
Kalk yerden yarışma için iyi bence
Bi arkadaş yazmış ufak tefek zorlama gibi gelen yerler var ama genelinde iyi
Başarılar diliyorum kardeşine

Acemilik iyidir, profesyonel de olsa amatör ruhu olan insanlar götürüyor zaten bu işleri benim gözlemlediğim. Kim "Tamam ben oldum" dediyse, daha oradan doğrulamıyor. :) Dediğim gibi ben bilir kişi değilim, sadece dinlerim öyle. Kendi yazdığım şiirler ne kadar profesyonel ki başka birine olmamış, cıks filan diyeyim, ben kimim ki :))) Sadece zevk işte benimki. Benim kulağı tırmalar, diğerine süper gelir bak o da bi kıstas değil :)
Evet olabilir tabi herkesin müzik kulağı farklı :) ama yine de kardeşim için sizin fikirleriniz de önemliydi. Hani o taraftan nasıl görünüyor merak etti. Sonuçta burada bir sürü kadınız.. :) Bugün evde bol bol prova yapacak. Yarın sabah 8 de bir sürü insanın önünde şarkısını söyleyecek. Ay inşallah panik yapmazz sözleri karıştırmaz :) nefesten korkuyorum diyor. Evde mesela kayıt yaparken, nefesi tükendiğinde kayıdı durdurup, biraz geriden alarak tekrar devam edebiliyormuş. Ama baştan sona canlı performans biraz düşündürüyor onu :) müzikten geri de kalmaktan çekiniyor. Müzikle aynı anda ilerleyip bitirmem lazım diyor. Nefesini iyi ayarlaması gerek. Akşam onunla diyafram çalışıcaz :))

Hepside güzel olmuş
Ama genele hitap önemli
Kalk yerden yarışma için iyi bence
Bi arkadaş yazmış ufak tefek zorlama gibi gelen yerler var ama genelinde iyi
Başarılar diliyorum kardeşine
Çok sağol pericimm ♡♡ :) sanırım onu söyleyecek yarın. Birde konuştuk, bir şarkısında kısa bir bölümü bana vermek istedi :))) minicik bir şey söylicem bende

Back