Çok tebrik ediyorum. Ne kadar güzel sözler yazmış. Hasta’nın da sözleri çok güzel ama Kalk Yerden başka olmuş. İnşallah başarılı olur:) Kk olarak dualarımız onunla :)Canım şarkılar kardeşime ait. Söz müzik kardeşimin :)
Kardeşinin sesi çok güzel. Kalk yerden'nin sözleri de çok iyi onu söyleyebilir.Canım eflaz benim kardeşim :) kendi şarkılarıyla çıkacak
Arttırıyorum Eminem Lose YourselfBen cikita muz diyorum en sevdigim o cunki
canim ucu de sahane fakat ben ve oglum kalk yerdeni daha cok begendik.Insallah cok iyi bir performans sergiler ve birinciligi alir.1) Kalk yerden şarkısı -->
2) İstanbul tantanası -->
3) Hasta -->
Kardeşim 4 Nisan da rap dalında yarışacak. Yani onun gibi rap söyleyenlerle yarışmış olacak. Ama hangi şarkıyla yarışması gerektiğinde çok kararsız. Arkadaşlarının en çok "Kalk yerden" şarkısını beğendiğini söylüyor. Ama ben diğer şarkılarını da çok beğeniyorum. Birde sizin fikrinizi almak istiyorum. Şimdiden vakit ayıran herkese çok teşekkür ederim :)
(Konu doğru yerde mi, emin değilim. Ama kardeşim için iki gündür büyük dert oldu. Bende çabucak sonuca ulaşıp seçtiği şarkı üstünde çalışabilmesi için konuyu bdv bölümüne açtım. Birazcık kalabilirse çok sevinirim)
Not: Eflaz kardeşim olur. Söz müzik kendisine ait
Neden her konuyu trollemeye çalışıyorsunuz? Tek eğlenceniz bura mı?Ben cikita muz diyorum en sevdigim o cunki
Yaa çok teşekkürlerr :) inşallah güzel sonuçlar alırızHasta da güzelmiş. Sesi güZel aferin Eflaz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?