Kardeşim hangi şarkıyla yarışmaya katılsın?

Kardeşim yarışmada hangi şarkıyı söylesin

• Kalk yerden

OY: 40 72,7%
  • İstanbul tantanası

OY: 4 7,3%
  • Hasta

OY: 11 20,0%

• Ankete Katılan
    55
Rap müziği bir türlü sevemediğim için fikrim yok.
Başarılar diyorum sadece..

Canım şarkılar kardeşime ait. Söz müzik kardeşimin :)
Çok tebrik ediyorum. Ne kadar güzel sözler yazmış. Hasta’nın da sözleri çok güzel ama Kalk Yerden başka olmuş. İnşallah başarılı olur:) Kk olarak dualarımız onunla :)

Ses fevkalade.Sözler çok hoş.Yolu açık olsun.Üreten kazanır.Emeğine sağlık kardeşinizin.

Harika lan bunlar ... helal olsun ..
Kalk yerden olmalı önce bununla kendini duyurmalı sonra kendi ismini söylediği şiiri yaymalı .
İsim kullandığı İçin herkese hitap etmez ama sözleri harikaymış .
Yolu açık olsun söyle SMS atalım

canim ucu de sahane fakat ben ve oglum kalk yerdeni daha cok begendik.Insallah cok iyi bir performans sergiler ve birinciligi alir.

İstanbul Tantanası'nı mesleğimden dolayı beğendim ehehe, devası rapte olsun madem ne mutlu sevdiği işi yapması :) Şaka bir yana, rap müzik dinlemem pek ama ses tonunu beğendim. Yarışmada bence ilk şarkıyı söylesin, daha gaza getirici sözleri falan. Diğerleri daha hüzünlü, insanların içi kıyılabilir. Başarılar dilerim :)

Eflaz - hasta muhtesem! Benim tercihim 3. olan. Yalniz baya saglam lirikleri. Beatler de cok guzel. Boyle iyi beklemiyordum acarken. 3. Olanin nakaratina bayildim zaten. Dilerim kazanir Eflaz basarilar dilerim cikolatam. ❤❤

İlk parçaya oy verdim.
Rap pek tarzım değildir, ilk parça sanki daga fazla kesime hitap ediyor gibi, diğerleri daha rap tayfasıba gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…