• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesim evleniyor yardiminiza ihtiyacimiz var

_cadikiz_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
54
0
86
44
İstanbul
arkadaslar erkek kardesim cok yakin zamanda evlencek dügünden sonra eve girerken nasil bi süpriz yapsin sizce ?
yüz görümlügü sizce ne olabilir ve nerde verilmesi gerekir ?
Kardesim dügün ve dügün gecesi neler yaparsa gelinimizi mutu eder ?

Yardimlarinizi bekliyorum...
Simdiden cok tsk ediyorum...

Iyi Aksamlar!

benim kuzenim (erkek) evi bize hazırlatmıştı düğün günü.. girişten itibaren yollara gül yaprakları döktük. ve avizelerden küçük notlar sallandırdık.. yatağıda kalp şeklinde figürler yapmıştık. salona da romantik bi masa. o saatte aperatif tabi kaydirigubbakcemile3 yüz görümlüğünü eve girince takar.. zaten takana kadar gelin onunla konuşmayacağı için hemen takar :D hayırlı olsun canım.. değişik fikirleri bekliyorum..benim ki hayatta böyle bişi düşünmez diyorum ama inş. beni utandırsın

benim kuzenim (erkek) evi bize hazırlatmıştı düğün günü.. girişten itibaren yollara gül yaprakları döktük. ve avizelerden küçük notlar sallandırdık.. yatağıda kalp şeklinde figürler yapmıştık. salona da romantik bi masa. o saatte aperatif tabi kaydirigubbakcemile3 yüz görümlüğünü eve girince takar.. zaten takana kadar gelin onunla konuşmayacağı için hemen takar :D hayırlı olsun canım.. değişik fikirleri bekliyorum..benim ki hayatta böyle bişi düşünmez diyorum ama inş. beni utandırsın

cok tsk
ama ne gibi birseyler taka bilir cok pahli olmasa cok iyi olur

ins. senin kide cok güzel bi süpriz hazilar canim
on41

saati yoksa saat taksın ...
spor saat bile olur:)
yada tarzına uygun herhangi bir saat...
takarkende,''zamanı seninle yeniden başlatıyorum'' der,
gelin zaten biter...:lepi:

Allah'ım böyle görümce dostlar başına.
Ne şanslı gelininiz var,bayıldım size kaydirigubbakcemile5

vayy bee bende böyle ıstıyorum görümce :))

odada ıkı mum yansın yerde gul yaprakları fln

oo süper olur:)

hımmmmm,güzel bi konu öncelikle hayırlı olsun
evt gül yaprakları klasik olsada unutulmazlar arasında ama onun yanında kçük kokulu mumlar olsa daha güzel olur diye düşünüyorum;)

eşim düğünün açılışnda kırmızı kurdelaya geçirilmiş 5 tane altın takmıştı ilk danstan önce..

evi mumlar ve kurutulmuş kokulu yapraklarla süsleyip masaya kırımız şarap pasta çerez vs. hazırlanabilir. ve gece belindeki kuşağı çözerken bir hediye nazar boncuklu yüzük ve kolye gibi hediye olabilir sana nazar değmesin anlamında... ilk sabah kahvaltıyıda hazırlarsa süper olurr:))

Back