Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin takıldığı nokta biz başka bir şehirdeyiz oradan gelip aarabayı alması geri getirmesi yakacağına araba kiralamak daha mantıklı geliyor ...
Ekonomiklik açısından eşime hak veriyorum ama sonuçta benzini abim koyacak arabaya hoş içinde çeyrek depo vardı onu hesapladı herhalde arabanın yıpranma payını da hesaplıyordur ona sinir oldu
aracı vermeden soylemenız yeterlı ...Ortak kullanıyoruz baska araba yok arabayı ben evlenmeden önce almıştım
Merhaba hanimlar benim derdim başlıkta da belirttigim gibi. Abim benden arabayı istedi işleri varmış bende hayır diyemefim verdim. Eşimde arıza çıkarıyor var ya bu arada kalmak ne kötüymüş. Eşim sana birşey demiyorum diyor ama demediğini de bırakmıyor. Yok efendim bu iş için araba mı alınır otobüs ile gitse olmuyor mu vs vs. Ben de 40 yılın bir başı adamın bir isteği oldu onu da red mi edeyim diyorum. Of of içim daraldı
Aynen çok gıcık bir durumaynen öyle arada kalmak gibi lanet birşey yok...
Evet eşim böyle şeyleri çok düşünür kaza olur sorumluluk alıyorsun der.Esasen yıpranma payı falan değil de başkasının arabası işi bazı kişilerde takıntıdır. Sonuçta herhangi bir kaza belada siz de sorumlusunuz.
Ailem bana araba alayım diye para verecekti; istemiyorum diye araba bizim üstümüze olsun sen bin dediler. Ben de başkasının bineceği arabanın sorumluluğunu almayın dedim onlara da...
Bir de mesela babam arabaya yanına birini almayı bile sevmez; hani komşu beni de şuraya bırakın vs derse gibi. Kaza olsa ondan da sorumluyum der. Eşinizi de babam gibi biri yetiştirdi ise sıkıntı etmiş olabilir.
Evet eşim biraz malına düşkündür. Paylaşmayı sevmez.Esiniz neden istemiyor? Kardesiniz arabayi hor mu kullaniyor, daha önce bir durum mu oldu?
Öylesine malini vermemek icin istemiyorsa hic takmayin, birde arabayi siz evlenmedne önce almissiniz. Ona kalmadi. Kulaginizi tikayin. Üstelik haberde vermissiniz arabayi veriyorum diye. Daha ne? Aman, ne malina düskün millet ya. Ayip.
İlk kez verdimSık sık olup sizi zor durumda bırakmıyorsa neden vermeyesiniz ki? Kardeş sonuçta.
Sanırım verirdiBirşey olacaksa zaten sizde de olur.(tamirat vs.)
Kardeşe de yok çekilmez ki.
Eşiniz kendi kardeşi istese vermeyecek mi sanki.
Kendi kardeşlerinin arabaları varnevarki yani verseniz ne olur sanki yabancımı kardeşiniz. eşiniz kendi kardeşi istede red mi edecek