Kardeşim Diye Hitap Ediyor

Doğru. O nasıl davranıyorsa öyle davranıyorum. O nedenle anlayıp anlamaması konusu muallakta. Ay yok hevesim kaçtı, uğraşamam. En iyisi muhabbeti kesmek.

O zaman sizin tepki vereceğinizden falan korkuyor olabilir mi çok özelsin demek de yaniiiğğğ

İlginç bir şey söyleyeyim, eski sevgilim bana ilk tanıştığımız zaman "bacım" diyordu. Çok sonra bana aşık olduğunu ama karşılık görememekten çekindiğini söylemişti. Çok acayip tipler var yani.

İşte gerizekalıya bir örnek

Hayır bir tanesinden kurtulmuşsunuz “eski” olmuş. Niye bir ikincisini hedefliyorsunuz ki?

Bildiğim kadarıyla kız arkadaşı yok. Zaten eğer varsa ilgim o an biter.

Bu adamla buluşacağınız süreyi kendinize harcamanız daha iyi olur. Adamı sadece arkadaşınız olarak görseniz durum farklı olurdu.

"Ben arkadaşlığından da hoşlanıyorum vb" demeyin. Adamın hayatına özel biri girer girmez bu buluşmalarınız muhtemelen sona erecek.

Hoşlanmıyor ve sınır çizmek istiyorsa bile bu "canım kardeşim" hitabı çok itici ve samimiyetsiz. Ne mana yani; bunu diyecek kadar sağlam ve eski bi tanışıklık, bu seviyelerde bir paylaşım mı var, ne ara kardeşin oldu?

Kardeşim kelimesi kadar insanı avam gösteren bir kelime daha yok.bırak amacını direkt bu kelime soğuma nedeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…