Yalnız bunlar olurken biz orda değildik. Ablama hakareti vs. Bizim evde yaşanıyor. Dediğim gibi evlerini su bastı. Bizde kaldıkları sürede ailemizin yanında ablama böyle davrandı. Bunu hangi aile kabullenebilir? İnsanlar misafir oldukları yerde bile sesini yükseltemezken sen kayınvalidenin evinde kızına hakaret ediyorsun.. Nasıl kabullenilir?Aile olarak çok fazla ilişkilerine karsmssnz tamam şiddet asla olmamalı hakarete öyle ama her durum da ordaymssnz birde alıp getrmssnz biraksydnz kendi hallerine iyi kötü kendi evlerinde çözüm bulurlardi çok yanlış buluyorum iyi kötü her durum da ailenn karsmsna bakın siz kötü oldnz vicdanen rahatsızsnz
Katılmıyorum.Bu ciddi bir mesele.Eften püften bir sebep değil.Aile olarak çok fazla ilişkilerine karsmssnz tamam şiddet asla olmamalı hakarete öyle ama her durum da ordaymssnz birde alıp getrmssnz biraksydnz kendi hallerine iyi kötü kendi evlerinde çözüm bulurlardi çok yanlış buluyorum iyi kötü her durum da ailenn karsmsna bakın siz kötü oldnz vicdanen rahatsızsnz
Yalnız bunlar olurken biz orda değildik. Ablama hakareti vs. Bizim evde yaşanıyor. Dediğim gibi evlerini su bastı. Bizde kaldıkları sürede ailemizin yanında ablama böyle davrandı. Bunu hangi aile kabullenebilir? İnsanlar misafir oldukları yerde bile sesini yükseltemezken sen kayınvalidenin evinde kızına hakaret ediyorsun.. Nasıl kabullenilir?
İşte tam olarak annem de böyle düşündü.Katılmıyorum.Bu ciddi bir mesele.Eften püften bir sebep değil.
Kızım var.İlerde kocasının hakaret ettiğini şiddet gösterdiğini görsem,o evi başına yıkarım.Çeker alırım.Ben evladımı elalemin adamı ezsin eziyet etsin diye doğurmadım.
Basit meselelerde size katılıyorum ama bu kabul edilemez bir durum benim gözümde.
İnşallahBen olayı yanlış anlamşm kusura bakmyn siz hep tartsmalrna çağrılmış gibi anladm. Ya şiddet ve hakaret bi evlilikte varsa zaten bitmeli çünkü saygı bitmiş birbilern karşı ve evliliğin temeli bana göre saygı dan geçiyo allah yardimcisi olsun ablanz ve bebeğinin insallah haklarnda en hayırlısı olur
Katılmıyorum.Bu ciddi bir mesele.Eften püften bir sebep değil.
Kızım var.İlerde kocasının hakaret ettiğini şiddet gösterdiğini görsem,o evi başına yıkarım.Çeker alırım.Ben evladımı elalemin adamı ezsin eziyet etsin diye doğurmadım.
Basit meselelerde size katılıyorum ama bu kabul edilemez bir durum benim gözümde.
Annenizin bu davranışı ve daha sonraki dövmeye kalkması doğru olmasa da, Sizin müdahaleniz haklı , Anneniz ilişkide gereksiz müdahalelerde bulunmuş. Eniştenizin davranışı kesinlikle doğru değil ancak tepkiyi ablanızın vermesi gerekiyor.Bu durumda enişte tabiki annenize bilenir.Geçmiş olsunBunu annem görünce adamı kaldırdı fırlattı sen kimsin benim evimde kızıma hakaret edip elini büküyosun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?