Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyor hala ve üzülüyor da demişsinizŞu an mutlu değil ana ilerde olur inşallah
Arkadaşlar ablam 3 yıldır evli. Evlendiklerinden beri sorunları bitmedi.. Eniştem ailesi yok. Ablam evlendi biz koltuk, doğum yaptı sadece biz vardık, ev kurulcka hep biz koştuk. Eniştemin annesi babası zaten yok kardeşlerinden de hayır çıkmadı. Çok severek evlendiler. Annem hiç istemiyordu uygun değilsiniz diyordu. Ama evlendiler annem kabullendi enişteme bile baktı yeri geldi evimize aldk. Ama hep o eziklik psikolojisi yaşadı. Ablamı ezmeye kalktı. Evlerini su bastı bizde kaldıkları bi akşam çocuk hastalandı.kusmaya başlaıd kan renginde. Ablam da korktu. Öocuk kan kusuyo diye ağlıyodu. Gerginlik çıktı gecenin bi körü ablama gerizekalı beyinsiz çocuk kan değil şurup kusuyo diye bağırdı. Ablam parmağını uzatıp sus yapınca ablamın parmağını tuttu çevirdi az kaldı kırıyodu. Bunu annem görünce adamı kaldırdı fırlattı sen kimsin benim evimde kızıma hakaret edip elini büküyosun diye.. Bu olaydan sonra eniştm annemle görüşmedi. Ablam her bize geldiğinde surat astı kız bebekle onca yolu tek yürüyodu yardım etmiyodu. Pazara gidilcek ablama git diyodu. Çöp atılcak ablam atıyodu. Onun tek yaptığı çalışmak para kazanmak. Eve geldiğinde ablama faydası yok. Çocuğuyla da az vakit geçiriyo.Ama arkadaşlarıyla gezmeye vakit ayırıyo. Ablama hakaretler ediyo. Boğazına yapışmış bir kavgada. Belki vuruyodu bile ablam söylemiyodu.
Hatta boğazını sıktığı zaman annem eniştemi dövmeye bile kalktı. Ondan sonra hep kopuldu. Ablam yine kocasına döndü çocuğum var şans vericem dedi. Ama baktı yine olmadı.Yine bir kavga olmuş. Ablam beni aradı. Ablama namussuz gibi bir şey demiş. Ablam öldürcem onu gwl yanıma diyodu. Ben de annemi aradım ablama dedim asla bu evde kalamazsın çektik aldık.5 aydır bizde ablam. Çocuğa bez alıncak diyoruz almıyo. Mont alıncak diyoruz yok. Ablam mecbur işe girdi. İşe girincw de benim çocuğuma teyzesi annanesi bakamaz diyo.. Bugün davaları var. Ben kendimi kötü hissediyrum ablamı ben getirdim eve çünkü. Ablam çok saftır seviyo da hala üzülüyo. Ama adam ilerde döver ablamı biliyorum. O da istemiyo evli kalmak. Çocuk için üzülüyoruz. Benim de annem babam ayrı kötü bir şey babasız büyümek biliyorum. Ama ablamı o halde bırakamazdım. Sizce biz mi büyütüyoruz. Yani bunlar boşanma sebebi değil mi?
Bir hafta versen bakmazİşte sırf pislik yapmaya benim çocuğuma annanesi bakamaz diyor. Ulan hıyar adam ol da çocuğuna bez al mont al bak madem. Neyse ne üzülüyorsun en doğrusunu yapmissin
Ya okudum ne biçim bir düşünce anlayışın var seninKonuyu kardeşim boşanyr die acmssn içeriği ablam yazmssnzz tutarsız olduğun burdan belli hadi ikile bence suç sende ablanda annen de eminim buna artık by
Çekip almayıp ne yapacaktı adam s.rfsz ablasını çocuğunun gözünün önünde öldürdüğünde cenazeyi almaya mı gitselerdi.. İnanın bu şekilde davranan erkeklerin sonu son değil yaşayan insanlar var gördüm. Asla asla düzelmiyor şiddetin dozunu daha da arttırıyorlar.Aile olarak çok fazla ilişkilerine karsmssnz tamam şiddet asla olmamalı hakarete öyle ama her durum da ordaymssnz birde alıp getrmssnz biraksydnz kendi hallerine iyi kötü kendi evlerinde çözüm bulurlardi çok yanlış buluyorum iyi kötü her durum da ailenn karsmsna bakın siz kötü oldnz vicdanen rahatsızsnz