• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim allaha emanetsin..

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar dün akşam öğrendim kardeşim usta birliğine şırnak- akçay'a düştü.. İçim acıyor, içim yanıyor canımın yarısını gönderiyorum oralara..
Allah a emanet ol bebeğim Allahım korusun seni tüm kem gözlerden.. geçmicek bu bir sene ciğerim yanıyor resmen göğsüm sıkışıyor nefes alamıyorum :14:

canım içini ferah tut, allah korusun hepsini.. benim kuzenimde tuncelide. hemde ömür boyu asker... allah yardımcıları olsun. bende erkek annesiyim daha oğlum küçücük ama şimdiden düşünür oldum... allahım esirgesin tüm annelerin evlatlarını...

Canım gönlünü ferah tut. İnşallah kardeşinde diğer mehmetçiklerimizde sağ salim gider gelirler. Allah'a emanetler gerçekten.

Allah'ım bütün askerlerimize sağ salim evlerine dönmeyi nasip etsin inşallah. (o ş...siz, pis sürüngenlerin de belasını versin)

gonlunu ferah tut
rabbıme emnt et ve dua et
ınsallah sag salım gelecek askerınız :72:

Tüm askere gidenlere hayırlı teskereler nasip olsun, kardeşinizede inşaallah.

Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin, hem sizin kardeşiniz hemde tüm Mehmetçiklerimiz baba ocağına sağlıkla dönsünler İnşaAllah, bol bol dua edin, hayırlar dileyin, Allah dualarımızla korusun askerlerimizi
c016.gif

Kızlar dün akşam öğrendim kardeşim usta birliğine şırnak- akçay'a düştü.. İçim acıyor, içim yanıyor canımın yarısını gönderiyorum oralara..
Allah a emanet ol bebeğim Allahım korusun seni tüm kem gözlerden.. geçmicek bu bir sene ciğerim yanıyor resmen göğsüm sıkışıyor nefes alamıyorum :14:

Sıkmayın canınızı evet bu şartlarda çok zor biliyorum ama nişanlımda asker doğuda çok şükür biz bitirdik sayılır darısı tüm askerlerimize.
Umarım görevi iyi olur mesela meslekçi seçilir daha rahat olur tam olarak görevi nedir?Bu arada üzüldüğünüzü lütfen belli etmeyin daha usta birliğine gtmeden psikoljsı aman bozulmasın öyle böyle geçiyor gercekten kk ya şafak 460 dediğim günleride bilirim:34:

Bende şırnak akçay mağdurlarındanım benimde aşkım gidiyor oraya. Usta birliği daha yeni belli oldu nasıl bir yer canım bir bilgin var mı?

Bende şırnak akçay mağdurlarındanım benimde aşkım gidiyor oraya. Usta birliği daha yeni belli oldu nasıl bir yer canım bir bilgin var mı?

Allah kavustursun hepınızı
benımde kardesım askerlıgını yaptı doguda degıl ama ben dogum yapacagım gun bellı olacaktı yerı butun dogum sancısı boyunca ne olur yakında yapsın askerlıgını dıye dua ettım sukur bılecık cıktı oglumu kucagıma aldım sonra duydum kardesım bılecıge cıkmıs dunyalar benı olmustu bende hep ruyaarımda gorurdum sıkıntılı bı donem sımdı kucuk kardesımı dusunuyorum yıgenı mı dusunuyorum daha uzun zamanları olmasına ragmen keske heryer aynı olsada bu sıkıntıları korkuları hıc yasamasak

Allah kavustursun hepınızı
benımde kardesım askerlıgını yaptı doguda degıl ama ben dogum yapacagım gun bellı olacaktı yerı butun dogum sancısı boyunca ne olur yakında yapsın askerlıgını dıye dua ettım sukur bılecık cıktı oglumu kucagıma aldım sonra duydum kardesım bılecıge cıkmıs dunyalar benı olmustu bende hep ruyaarımda gorurdum sıkıntılı bı donem sımdı kucuk kardesımı dusunuyorum yıgenı mı dusunuyorum daha uzun zamanları olmasına ragmen keske heryer aynı olsada bu sıkıntıları korkuları hıc yasamasak
Allah sevdiklerimize bize bağışlasın canım. Bebeğin uğurlu gelmiş size.Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.Çok zor asker beklemek:(
(

Back