Kardeş küfür

a o bu konu sahibimi anlaşıldı...

Valla dönmüş bişeyler, Lutran daha dün böyle biri olmadı, şimdiye kadar iyiydi de şimdiden sonra mı o.. oldu , peynir çeşidi oldu? Ben burda kardeşine hayırdır diyorum.

Kararınız ne gidiyor musunuz ?
Gittim. Sadece geline altınını taktım Kız çok iyi niyetli.Ondan yana sıkıntım yok. Kardeşime bakmadım hiç düğünde. Yanıma yaklaşmaya çalıştı uzak durdum.
Benim görevim bitti.artık öyle bir kardeşim yok.
Bu kadardı

Böyle insanları terapi bile zor düzeltiyor ama burnunun sürtülmesi çok etkili oluyor. Assla gitmezdim. Hediyesini gönderip gelin hanımdan özür dilerdim diğeriyle muhatap bile olmazdım. Bir daha ağzını düzgün kullanmayı öğrensin.

Kardeşiniz dengisiz teki ben olsam düğüne falan gitmem , sadece adet yerini bulsun derseniz aldığınız hediyeyi verin ama bana bu kadar sayan kardeşime değil de gelin adayına verirdim ben olsam sadece ona aldığımı sonrada basar evime giderim keyfime bakarım.

çok küçük yaşta evlendiğini söylemiştin bu eski erkek arkadaşım dediğin de ya sen evliyken senin hayatındaydı, ya da boşandıktan sonra senin hayatına giren evli erkeklerden biriydi. kardeşin de bunu biliyorsa bunun için çok sinirlendi demek.
gerçekten tarihin en eski mesleğini icra ediyor bile olsan sana bu lafı söyleyemez hakaret küfür asla edemez orası apayrı bir konu ama sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin.
düğüne de gitmişsin zaten, barışırsın da kardeşinle. böyle laçka ilişkilere alışıksın çünkü sen. başka da yorumum yok.

Gelını uyandırın,yol yakınken kacsın kurtarsın kendını.Tmm sacma bı durum,ablasının eskı sevglisi niye para atsın hesaba ama ac sor nedır ne değildir?Agır sorunlıu kardesiniz.Yollayın takısını gıtmeyın.

asla gitmezdim. sen kardeşim diyosun ama insan gerçekten kardeşine özellikle kız kardeşine öyle namussuz küfür edemez. ister çok sinirli olsun isterse psikolojisi bozuk olsun. ben yüzüne dahil bakmam kardeş demem eski kız arkadasına düşman bile olsa bi erkek öyle küfür etse sogurum burda bktan bi sebepten tüm pisliğini kusmuş. beter olsun ne düğüne git nede yüzüne bak alsın özrüde makul bi yerine kondursun pislik

gitmezseniz ne olur
anneniz çok üzülür değil mi?
anneniz babanız için (tabi hayattalarsa) gidin
sonra bir daha yüzüne bakmayın

Kardeşi sonuçta biliyor yani konu sahibinin yaşam tarzını . O zaman başında iyi kötü KOCA kazık var diye sesi çok çıkmamış , şimdi kadın boşandı yalnız ya gelen giden laf söylüyor.

Peynir ismi mi

Anne babanız suçlu

Terbiye vermemiş

Eğer düzgün yetiştirilmiş sevgi ve saygı altında büyümüş olsaydınız kardeşiniz ablasına böyle korkunç ağza alınmayacak küfürler etmezdi heleki o.. kelimesinden nefret ediyorum kavgada bile kullanmam çok igrenç

Dügüne gitme ve terbiyesi düzeltmene kadar ki geç kalınmış ama neyse konuşmayın ki o lafları size veya eşine veya bir yabancıya ederken iki defa düşünsün

Normalleşmesine izin vermeyın

Kaşarın kilosu kaç para, ben saygı duyuyorum kendisine, önünden geçerken hazirola geçiyorum hfbfhdh
K.ş.r fiyatlarından haberim yok ama süzme peynir bile kaç para olmuş, o da uçmuştur tabi skskskksksksj

Komik olsun diye bundan sonra k.ş.rı sansurlicem her yerde. Ama orospuyu çatır çatır yazmaya devam edicem diger herkes gibi. Markette falan afedersiniz bi kaşar rica edecektim diycem Konu sahibi gitmesen iyiymis benim de erkek kardesim var senin yerine koydum kendimi çok sinirlendim o kaşarı agzina sokardım altını takmak beri dursun. Zaten anne babaniz da yokmus ortamda boyle birini silmek icin güzel firsatmis. Ama bazen delirene degil de bi de delirtene bakmak lazım. Kim durduk yerde olayin aslini astarini anlamadan ablasina böylesine küfreder ki? Hep böyle miydi yoksa benzer problemler mi yasandi geçmişte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…