a o bu konu sahibimiYa bu üye evli adamlarla olan, onlardan dayak yiyen, boşandığı eşi de cinsel yaklaşımda bulunan üyeydi di mi
Demek ki, kardeşi yaşam tarzından rahatsız. Biz bile burda açtığı konuları kınadık. Yoksa insan kardeşine niye böyle şeyler desin.
Valla dönmüş bişeyler, Lutran daha dün böyle biri olmadı, şimdiye kadar iyiydi de şimdiden sonra mı o.. oldu , peynir çeşidi oldu? Ben burda kardeşine hayırdır diyorum.Katip Sen söyledikten sonra benimde kafamda soru işaretleri oluştu. Yani niye kardeş kardeşe böyle bel altı vursun. Önceden bahsettiği iki sevgilisi de evli adamlardı diye hatırlıyorum. Kardeşi de hala ilişki yaşıyorlar sanmıştır. Kim, kime niye para yollasın. Konuşmuyorlarsa kardeşinin evlendiğini nasıl bilsin. Anlattıkları bazı şeyler tutarsız.
O değil. Tanışıyorlardı kısmenLutran neden bana cevap vermiyorsun? Bu kardeşine para yollayan ex o evli ve genç olan mı? Kardeşinle tanışıyorlar mıydı?
Gittim. Sadece geline altınını taktım Kız çok iyi niyetli.Ondan yana sıkıntım yok. Kardeşime bakmadım hiç düğünde. Yanıma yaklaşmaya çalıştı uzak durdum.Kararınız ne gidiyor musunuz ?
Yine sen evliyken olan bir ilişki değil mi? Zaten çok genç evlenmiştin.O değil. Tanışıyorlardı kısmen
Kardeşiniz dengisiz teki ben olsam düğüne falan gitmem , sadece adet yerini bulsun derseniz aldığınız hediyeyi verin ama bana bu kadar sayan kardeşime değil de gelin adayına verirdim ben olsam sadece ona aldığımı sonrada basar evime giderim keyfime bakarım.Merhaba erkek kardeşimin düğünü için binbir zorlukla memlekete geldim. Herşey yolundaydı.
Kardeşime eski erkek arkadaşım düğün hediyesi olarak onun hesabına para atmış.o hesapta daha önce borç ödeme gibi bi konu vardı karışık bi mevzu. hesap bilgilerini o yüzden biliyor. Düğünü olacağındanda çok önceden haberi vardı. Kimseden para istemedim. Herşey haberim dışı gelişti.daha sonra kardeşim hemen akabinde beni arayıp çok ağır küfürler etti şahsıma. Ağıza alınmayacak küfürler. Or,peynir ismi, s. Git, düğünüme gelme, vs. Geldiğin gibi geri git dedi. Çok ağır küfürlerle. O kişiye de kızdım nasıl haberim olmadan böyle para yollarsın diye. Haberim olmadığını anladığında kardeşim özür diledi. Ama çok kırıldım
Onun düğünü için bi çeyrek alabileyim diye para biriktirdim günlerce. Binbir zorlukla geldim. Özürde dilese bu düğüne artık gidesim yok. Ne yapacağım bilmiyorum çok kırıldım.Gideyim mi bu düğüne?
Gelını uyandırın,yol yakınken kacsın kurtarsın kendını.Tmm sacma bı durum,ablasının eskı sevglisi niye para atsın hesaba ama ac sor nedır ne değildir?Agır sorunlıu kardesiniz.Yollayın takısını gıtmeyın.Merhaba erkek kardeşimin düğünü için binbir zorlukla memlekete geldim. Herşey yolundaydı.
Kardeşime eski erkek arkadaşım düğün hediyesi olarak onun hesabına para atmış.o hesapta daha önce borç ödeme gibi bi konu vardı karışık bi mevzu. hesap bilgilerini o yüzden biliyor. Düğünü olacağındanda çok önceden haberi vardı. Kimseden para istemedim. Herşey haberim dışı gelişti.daha sonra kardeşim hemen akabinde beni arayıp çok ağır küfürler etti şahsıma. Ağıza alınmayacak küfürler. Or,peynir ismi, s. Git, düğünüme gelme, vs. Geldiğin gibi geri git dedi. Çok ağır küfürlerle. O kişiye de kızdım nasıl haberim olmadan böyle para yollarsın diye. Haberim olmadığını anladığında kardeşim özür diledi. Ama çok kırıldım
Onun düğünü için bi çeyrek alabileyim diye para biriktirdim günlerce. Binbir zorlukla geldim. Özürde dilese bu düğüne artık gidesim yok. Ne yapacağım bilmiyorum çok kırıldım.Gideyim mi bu düğüne?
asla gitmezdim. sen kardeşim diyosun ama insan gerçekten kardeşine özellikle kız kardeşine öyle namussuz küfür edemez. ister çok sinirli olsun isterse psikolojisi bozuk olsun. ben yüzüne dahil bakmam kardeş demem eski kız arkadasına düşman bile olsa bi erkek öyle küfür etse sogurum burda bktan bi sebepten tüm pisliğini kusmuş. beter olsun ne düğüne git nede yüzüne bak alsın özrüde makul bi yerine kondursun pislikMerhaba erkek kardeşimin düğünü için binbir zorlukla memlekete geldim. Herşey yolundaydı.
gitmezseniz ne olurNapayım ben o kızcağız(gelin) telefon edip hoşgeldin abla demişti. Onunda hediyesini almıştım birikim yapıp. özürler diledi bu kardeş dediğim insan .bilerek yollattın para sandım o adama dedi ama kalbim paramparça oldu. Haberim yoktu. Şok oldum. Genelevdeki kadınlara bile böyle küfür edilmez. Çok zoruma gitti.
Kardeşi sonuçta biliyor yani konu sahibinin yaşam tarzını . O zaman başında iyi kötü KOCA kazık var diye sesi çok çıkmamış , şimdi kadın boşandı yalnız ya gelen giden laf söylüyor.çok küçük yaşta evlendiğini söylemiştin bu eski erkek arkadaşım dediğin de ya sen evliyken senin hayatındaydı, ya da boşandıktan sonra senin hayatına giren evli erkeklerden biriydi. kardeşin de bunu biliyorsa bunun için çok sinirlendi demek.
gerçekten tarihin en eski mesleğini icra ediyor bile olsan sana bu lafı söyleyemez hakaret küfür asla edemez orası apayrı bir konu ama sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin.
düğüne de gitmişsin zaten, barışırsın da kardeşinle. böyle laçka ilişkilere alışıksın çünkü sen. başka da yorumum yok.
Peynir ismi miMerhaba erkek kardeşimin düğünü için binbir zorlukla memlekete geldim. Herşey yolundaydı.
Anne babanız suçluMerhaba erkek kardeşimin düğünü için binbir zorlukla memlekete geldim. Herşey yolundaydı.
Kaşarın kilosu kaç para, ben saygı duyuyorum kendisine, önünden geçerken hazirola geçiyorum hfbfhdhPeynir ismi diye niye sansürlediniz yahu ahahahhshs
K.ş.r fiyatlarından haberim yok ama süzme peynir bile kaç para olmuş, o da uçmuştur tabi skskskksksksjKaşarın kilosu kaç para, ben saygı duyuyorum kendisine, önünden geçerken hazirola geçiyorum hfbfhdh
Abi niye kaşar yazmiyosunuz hiçbiriniz hfhfhhfK.ş.r fiyatlarından haberim yok ama süzme peynir bile kaç para olmuş, o da uçmuştur tabi skskskksksksj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?