• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeş küfür

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Merhaba erkek kardeşimin düğünü için binbir zorlukla memlekete geldim. Herşey yolundaydı.
Kardeşime eski erkek arkadaşım düğün hediyesi olarak onun hesabına para atmış.o hesapta daha önce borç ödeme gibi bi konu vardı karışık bi mevzu. hesap bilgilerini o yüzden biliyor. Düğünü olacağındanda çok önceden haberi vardı. Kimseden para istemedim. Herşey haberim dışı gelişti.daha sonra kardeşim hemen akabinde beni arayıp çok ağır küfürler etti şahsıma. Ağıza alınmayacak küfürler. Or,peynir ismi, s. Git, düğünüme gelme, vs. Geldiğin gibi geri git dedi. Çok ağır küfürlerle. O kişiye de kızdım nasıl haberim olmadan böyle para yollarsın diye. Haberim olmadığını anladığında kardeşim özür diledi. Ama çok kırıldım
Onun düğünü için bi çeyrek alabileyim diye para biriktirdim günlerce. Binbir zorlukla geldim. Özürde dilese bu düğüne artık gidesim yok. Ne yapacağım bilmiyorum çok kırıldım.Gideyim mi bu düğüne?

Napayım ben kıza bile bişeyler almıştım bileklik.. eksik kalmasın diye.

Yaptığı hiç doğru bir şey değil tabii ki. Böyle bir durumda ilk önce size sormalıydı, böyle böyle bir şey oldu haberin var mı diye. Hiçbir şey sizden daha önemli değil, gelini seviyor ve saygı gösteriyorsanız onun hatrına gidilebilir ama değilse gitmeyin. Çalışan ya da okuyan biriyseniz birisi niye gelmedin derse de işim ya da sınavım vardı dersiniz.

Napayım ben o kızcağız(gelin) telefon edip hoşgeldin abla demişti. Onunda hediyesini almıştım birikim yapıp. özürler diledi bu kardeş dediğim insan .bilerek yollattın para sandım o adama dedi ama kalbim paramparça oldu. Haberim yoktu. Şok oldum. Genelevdeki kadınlara bile böyle küfür edilmez. Çok zoruma gitti.

Bilmiyorum zor bir karar net bir cevabı olmaz hiç gitmemek gidip tamamen vakit geçirmek düğün evinde bulunup salona gitmemek veya salonda 5 dk durmak gibi çok alternatif değerlendirilebilir
Ne yaparsanız yapın sonrasında tavrınız olsun kaçtıkça kovalayacak hemen yumusamayin
Benzer olaylar yasamismiydiniz?

Kardeşinizin üslubu hep böyle miydi?

Yoksa size aşırı tepkisi ve sinirden mi böyle oldu?

Bilmiyorum zor bir karar net bir cevabı olmaz hiç gitmemek gidip tamamen vakit geçirmek düğün evinde bulunup salona gitmemek veya salonda 5 dk durmak gibi çok alternatif değerlendirilebilir
Ne yaparsanız yapın sonrasında tavrınız olsun kaçtıkça kovalayacak hemen yumusamayin
Benzer olaylar yasamismiydiniz?
Çok agresif bir kardeşim var. Bir abla olarak çok zoruma gitti..ağzından çıkana hiç dikkat etmiyor. Ben yutkundum kaldım şok geçiriyorum. Çok iyi niyetlerimle gelmiştim. İkisinede altın almıştım.

Hayatta gitmem.
Benim iki kız kardeşim olduğunundan olabilir hiç böyle şeylere alışık değilim.
Konuşarak derdini anlatarak çözüme kavuşturur insan bence.
Baktı her türlü haklı. O zaman koyverir küfrü çok istiyorsa ama bu ne???
Deli galiba erkek kardeş.
Evleneceği insan burdan ders alır umarım aa bana bir şey olmaz deyip iki sene sonrasını es geçmez umarım ne diyim

Günlerce para biriktirdim. Yolu ayrı altını ayrı dönüşü ayrı. Çok masraf ettim.maddi manevi.helal hoş olsun.Düğüne gitsem ben bunu öpmekte istemem takı merasiminde. Kızı öpüp kutlasam altınını taksam. kendime yakışanı yapayım diyorum. Ama ne yapayım bilmiyorum... Oğlumla geldim üstelik.o da bekliyor düğün pastası yicek diye mutlu..

Merhaba erkek kardeşimin düğünü için binbir zorlukla memlekete geldim. Herşey yolundaydı.
Kardeşime eski erkek arkadaşım düğün hediyesi olarak onun hesabına para atmış.o hesapta daha önce borç ödeme gibi bi konu vardı karışık bi mevzu. hesap bilgilerini o yüzden biliyor. Düğünü olacağındanda çok önceden haberi vardı. Kimseden para istemedim. Herşey haberim dışı gelişti.daha sonra kardeşim hemen akabinde beni arayıp çok ağır küfürler etti şahsıma. Ağıza alınmayacak küfürler. Or,peynir ismi, s. Git, düğünüme gelme, vs. Geldiğin gibi geri git dedi. Çok ağır küfürlerle. O kişiye de kızdım nasıl haberim olmadan böyle para yollarsın diye. Haberim olmadığını anladığında kardeşim özür diledi. Ama çok kırıldım
Onun düğünü için bi çeyrek alabileyim diye para biriktirdim günlerce. Binbir zorlukla geldim. Özürde dilese bu düğüne artık gidesim yok. Ne yapacağım bilmiyorum çok kırıldım.Gideyim mi bu düğüne?
Anlamadığım şey sizin haberiniz olsa bile niye bu kadar tepki gösterdiği? Evleneceği kıza yazık Allah sabır versin. Gitme tabi ki. Kardeş ana baba da böyle çirkin durumlarda bir yere kadar.

Çok agresif bir kardeşim var. Bir abla olarak çok zoruma gitti..ağzından çıkana hiç dikkat etmiyor. Ben yutkundum kaldım şok geçiriyorum. Çok iyi niyetlerimle gelmiştim. İkisinede altın almıştım

Haklısınız
Ama sadece kardeş olarak bakmayın anne babanız var gelin var yarın yeğeniniz olduğunda nasıl ilerlersiniz kardeşi silin tamam onda hemfikiriz diğerlerini düşünerek hareket edin

Back