terkenhatun aslinda ben önce aile doktoruna gittim o kan tahlili falan yaptirdi tiroidde problem var dedi ama bu kadar kilo alma sebebi olamaz dedi bunun yüzünden, o yüzden beni uzman bir doktora yönlendirdi bende hemen randevu aldim ama 1 aydan daha uzun bir süre sonraya verdi, yani car$ambaya
her diyette soruyorum benden bıkmış olabilirsiniz de şimdi bu kadar sayfayı okumak zor geldi 30.syfa da bıraktım:))))29yaşındayım lisedeyken 90 kilo falandım 30 kilo verdim ama 53e düşmek istiyorum.Bu dieti de obez olduğum zamanlar da bi tanıdığımız demişti listeyide vermişti çocukluk işte attım geçtim.Merak ettiğim kola 23puan diyor da cola zero kaç puan acaba dediğim gibi belki vardır ama üşendim:))))hepimize kolay gelsin bi de sabah kararsız kaldığm için 3ü bir arada içtim onun puanı kaç acaba
bildiğim kadarı ile cola zero da kb değeri sıfır. üçü bir aradaların kb değerini bilmiyorum ama sıfır olmadığına eminim yapay süt tozundan ötürü.... kahveyi normal ya da light süt ile içmeni tavsiye ederim. sıfır kb olur. üçü bir aradadan alacağın kb ı daha sağlıklı besinlerden alabilirsin günlük kb hakkını da gereksiz kullanmamış olursun. besinler.net diye bir site var orada besinlerin değerlerini ayrıntılı olarak görebilirsin
kolay gelsin.
sen yurtdışında mı yaşıyorsun? sadece muayene için bu kadar uzun bir tarihe randevu genelde yurtdışında oluyor. vallahi yurtdışındaki sağlık sistemini görünce bizim sağlık sistemini öpüp başıma koyasım geliyor:))
burada mr için verilen uzun tarihlere bile laf ediyoruz, haksızlık ediyoruz galiba...
yine sessiz bir gündeyiz.
sabah omletve 2 kayısı,öğlen 4 köfte ve domates salatası yedim. akşam için z.kabak yapıyorum.
eveeet ben geldim evde tadilatım var o nedenle paylaşımlarım sınırlı.
tertug aramıza hoşgeldin canım
kızlar 6. günüm bugün çok şükür iyi gidiyor.dün yediklerimi yazmadım.onları yaziim önce
3 litre su
sabah sucuklu yumurta çay domates az yeşillik
öğle yoğurt suyu ve yoğurt
akşam hatırlayamadım sıfırlardan biriydi ama
bugün
2 litreye yakın su şu ana kadar
sabah peynir domates çay
öğle etli patlıcan yemeği
akşama da sanırım tavuk kızartma olur.
hoşbuldum teşekkürler dediğim gibi çogunu bu diyet olmadan verdim ama kalan bi 5kilo var onu da vermek istiyorum.BEN DE menümü yazim bugün ki
Sabah.Uno dengeyle karışık tost ekmekler kızardığı için 8puandan 16 puan içine koyduğum sucuk ve kaşar toplasan ikisi 100gram etmiyordu bir puan verdim=))arada sütlü nescafe şeker yok tatlandırıcı yok 6 puan.ÖĞLE 1TANE sosis iki yumurta omlet iki adetde eti form mısır patlağı taneyle ama,3puan da ordan ama bulgurun puanına rastlayamadım kaçtı acaba akşamda 3kaşık bulgur pilavı tavuk yiyebilirim
sabah omlet,öğlen döner ve yarım pideakşam ise enginar ve kızarmış tavukdan oluştu bugünkü menüm.
2 kupa da kahve içtim aslında ben türk kahvesi daha çok severim ama birkaç gündür nescafenin yeşil kapaklı olanından içiyorum normalinden daha hafif geliyor. normal nescafeyi sütlü içerdim bunu sade içiyorum.
canım menün güzel.pide olmasa daha iyiymişgerçi)) bende günde 2 3 kupa sadenescafe içiyorum.alışkanlık yaptı
selamm kizlar, uzman doktora gittim ve bana bir diyet listesi verdi, ona az yedigim halde kilo aldigimi dedim, bana sordu hareketsizmisin diye, hayir çok hareket ediyorum dedim (hatta doktor 8. kattaydi oraya merdivenle çiktim) sonra bakti tiroide falan nodul var dedi, vee dediki COK AZ YIYORSUN DIYE KILO ALIYORSUN tabi $a$irdim :) ve bana bir diyet listesi verdi ve bunlarin hepsini yiceksin dedi ama yiyemedim ya, zaten sabah ile ögle karisti, öglede onun dediginin 3 te ikisini yedim ve gün boyu acikmadim yani, ama saniyorumki onun dediklerini tüm yesem 10 kilo daha alirim ama yinede 2 ay boyu deneyecegim, bu arada geçen ay doktorda tartildigimda 65 ken, bugün 67 çiktim
fotolarda da hiç şişman görünmüyorsun aslında.
bulgurun 100 gr da 20 kb var sanırım artık 3 kaşık kaç gr olur bilmem.
canım h.g.seni gördüğüme çok sevindim.nasıl geçti ameliyat.iyisin dimi?sağlık herşeyden önemli.kendine daha iyi bakman gerekcek bundan sonra.diyet rafa bir süreliğine))kizlarrrrrrrrrr ben geldim:92:
Allahima sükürler olsun evimdeyim
benim hakkimdaki düsünceleriniz ve iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?