evet ben de tam böyle düşünüyordum kb miktarını birkaç gün epey azaltacağım. dün yaptım ben de protein diyetini 200 gr fark etti sadece.
kesin güneş tutulması yüzünden biliyorum ben :))))
bu arada güneş tutulması yeni başlangıçlara sebep olacakmış özellikle yengeçler için... umarım hepimize hayırlı güzel başlangıçlar olur...
peri yok iki gündür...onun yokluğu hiç alışılmış değil....periiiii her şey yolunda mı canım?
evet şeker güneş tutulmasından olabilir.bende tartıda ikikilo fazla görünüyorum.ödem dedim felan ama gitmiyo.hımm güzel başlangıçlar demek ben hazırım)) .sendemi yengeçsin??
merhaba
ben perinin ablasiyim peri persembe sabahi siddetli agri uyanmis ve ev doktoru hastaneye göndermis sonucta safra kesesinde tas varmis ve yarin ameliyat olacak bana dediki arkadaslara söyle onlari biraktigimi düsünmesinler dönüste yine aralarinda olacagim dedi ve hepinize selam söyledi
hepinize kolay gelsin
merhaba
ben perinin ablasiyim peri persembe sabahi siddetli agri uyanmis ve ev doktoru hastaneye göndermis sonucta safra kesesinde tas varmis ve yarin ameliyat olacak bana dediki arkadaslara söyle onlari biraktigimi düsünmesinler dönüste yine aralarinda olacagim dedi ve hepinize selam söyledi
hepinize kolay gelsin
çok geçmiş olsun....anlamıştım birşeyler olduğunu peri bu kadar uzun bırakmazdı bizi...
ben de 2 ay önce aynı ameliyatı oldum. laparoskopik yaptılar hastanede de 1 gece kaldım.iyileşme süreci de çok hızlı oldu...o ağrıyı biliyorum dayanılmaz olur.
pericim canım çok geçmiş olsun çabuk iyileş bir an önce dön aramıza.
sevgimiz ve dualarımız senin için....
terkencim sende bu bahsettiğim konuyu bir araştır ya da doktoruna sor.riskli çünkü.sana da geçmiş olsun
benim bugünkü menüm sabah omlet,zeytin,domates
öğlen z.fasulye yoğurt
akşam bol peynirli salata yedim ayrıca 10-15 badem fındık...
havalar ısındı benim su içme miktarım azaldı niyeyse...kışın daha çok içiyordum.
canım geçmişolsun.tahlillerini yaptır biran önceihmale gelmez sağlık.selam kizlar kusura bakmayin artik ugramiyorum buralara, kb diyetide yapmiyorum, az yiyorum ve bolca spor yapiyorum, zaten farkettim siki diyet yapsamda yapmasamda her ay 1.6kg aliyorum o zaman ne gerek varki...ama son kez kilomu falan yazayim 3 gün sonra tüm hormonlarima bakacaklar zaten, bu kilo i$ini herkes farketti annemde çok üzülüyo az yemekten ve spor yapmaktan bazen halsiz dü$üyorum ama nafile
ba$langiç 63.2
geçen hafta 65.5
bu hafta 65.6
boy 161
hedef : herkes gibi diyet yapinca zayiflamak, yapmayinca kilo almak (ama nerde)
6 ay önceki kilom 56
benim durumumda olan veya ilgilenen varsa doktora gittikten sonra ilaç falan verirse yazarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?