Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet şeker güneş tutulmasından olabilir.bende tartıda ikikilo fazla görünüyorum.ödem dedim felan ama gitmiyo.hımm güzel başlangıçlar demek ben hazırım)) .sendemi yengeçsin??

evet şeker güneş tutulmasından olabilir.bende tartıda ikikilo fazla görünüyorum.ödem dedim felan ama gitmiyo.hımm güzel başlangıçlar demek ben hazırım)) .sendemi yengeçsin??

yok canım ben akrebim...benim eşim yengeç. eş durumundan faydalanıyorum :))) ama su grubu burçları özellikle de yengeçler olumlu etkilenecekmiş...

bugünkü menümü yazayım.sabah omlet 3 kupa yeşil çay.
öğle 1 büyük kase yoğurt 5 y.k yeşil fasulye.
akşam da kızrmuş tavuk olacak muhtemelen.
2.5 litre de su içtim.

çok sessiz buralar çok.....
hiç alışkın değilim forumu alt sıralarda görmeye önce bulamadım zaten :)))
ben dün itibari ile 3 günlük dukan yapmaya karar verdim bakalım kilomda bir oynama olacak mı? gerçi yine kaçamak var akşam 3 tane kayısı 10 tane fındık yedim itiraf ediyorum. çok katı diyetleri sevmiyorum vallahi.. şimdi bu dukan olmaktan çıktı sanırım...neyse bakalım bir deneyelim ne sonuç verecek.
hepinize iyi haftasonları....

bende 2 gündür geçmiş sayfaları okuyorum.anılarımı yad ettim sayfalarca yazı okudum diyete adapte olmak isteyene tavsiye olunur.selinciğimi çok özledim keşeke bu yazımı okusa da bir selam gönderse:2:
yediklerime geçelim.
sabah tavada yumurta 2-3 tane kadar yanına 3 kupa yeşil çay
öğle pastırma
akşam hindi etli yoğurtlu salata.
2.5 lt su içtim.
kızlar su çok faydalı ödem olur bende normalde varisli bacağım şişer ama rabbime çok şükürki ödem yok.
terken hatun hayatım topik senle bana kaldı sanırım gelen giden yok. aaylin vardı arkadaşım eskilerden o da uğramıyor çoktandır.

merhaba

ben perinin ablasiyim peri persembe sabahi siddetli agri uyanmis ve ev doktoru hastaneye göndermis sonucta safra kesesinde tas varmis ve yarin ameliyat olacak bana dediki arkadaslara söyle onlari biraktigimi düsünmesinler dönüste yine aralarinda olacagim dedi ve hepinize selam söyledi

hepinize kolay gelsin

çok geçmiş olsun....anlamıştım birşeyler olduğunu peri bu kadar uzun bırakmazdı bizi...
ben de 2 ay önce aynı ameliyatı oldum. laparoskopik yaptılar hastanede de 1 gece kaldım.iyileşme süreci de çok hızlı oldu...o ağrıyı biliyorum dayanılmaz olur.
pericim canım çok geçmiş olsun çabuk iyileş bir an önce dön aramıza.
sevgimiz ve dualarımız senin için....

canım çok geçmiş olsun.daha önce topikten aysebru isimli bir arkadaşımız da bu şekilde rahatsızlandı.doktoru ona yoğun protein almayı yasaklamıştı bu nedenle.su az içildiği zaman safra ve böbreklere yan etki yapabilir kb diyeti.peri bu konuda da doktoruna danışırsa iyi olur.

ben menümü yazayım yine
sabah 1 haslanmış yumurta 2 bardak açık çay
ara kaşarlı tavada 1 yumurta
öğle 5 yaprak sarma 2 yk nohut
akşam düünden kalan salatamı yedim yanına tavuk yedim
2.5 litreye yakın su içtim 3 bardakta kiraz sapı suyu içtim.

topik müdavimleri topluca firarda sanırım.
terkenhatundan da selam sabah yok.
hadi kzıalr nerelerdesiniz?

terkencim sende bu bahsettiğim konuyu bir araştır ya da doktoruna sor.riskli çünkü.sana da geçmiş olsun

terkencim sende bu bahsettiğim konuyu bir araştır ya da doktoruna sor.riskli çünkü.sana da geçmiş olsun

çok sağol canım... ameliyattan sonra dr ile konuşmuştum, tek yönlü beslenmenin genel zararlarından bahsetmişti bana ama ye ya da yeme dediği özel bir diyet yoktu. açıkcası ben ameliyattan önce çok sıkıntı çekiyordum gerçekten de fazla proteinli günlerde çok ağrı olabiliyordu. çok şükür sonrasında kurtuldum bu ağrılardan darısı perinin başına...sağlık herşeyin önünde.

benim bugünkü menüm sabah omlet,zeytin,domates
öğlen z.fasulye yoğurt
akşam bol peynirli salata yedim ayrıca 10-15 badem fındık...
havalar ısındı benim su içme miktarım azaldı niyeyse...kışın daha çok içiyordum.

suyu ben 500ml şişeyle içiyorum .günde 5 tane bitiyor bitki çayları hariç.sende dene şişeyle daha iyi sürekli göz ününde .ayrıca rahatsızlığın için zaten önermiştir doktorlar.su içtikçe vücut ödem atıyor.zaten yediklerimiz genelde tuzlu şeyler su da içmezsek kötü olur.geçen sene bu diyeti yaparken su içmiyordum.arkadaşlar tıkır tıkır kilo veriyorlar bende bişi yok.haliyle moral bozukluğu cabası .şimdi hatamın su içemek olduğunu anlıyorum.ayrıca su içtikçe daha bi susuyorsun içtikçe içiliyor,ayrıca bir püf nokta daha sabahtan başla içmeye öğleye kadar 1 1.5 tamamla kalanı da akşama yoksa günün yarısından sonra başlayınca su içilmiuor maalesef.

pericim geçmiş olsun .en kısa zamanda sağlığına kavuşup burda görmek istiyoruz seniii.dualarım seninle canım benim.

selam kizlar kusura bakmayin artik ugramiyorum buralara, kb diyetide yapmiyorum, az yiyorum ve bolca spor yapiyorum, zaten farkettim siki diyet yapsamda yapmasamda her ay 1.6kg aliyorum o zaman ne gerek varki...ama son kez kilomu falan yazayim 3 gün sonra tüm hormonlarima bakacaklar zaten, bu kilo i$ini herkes farketti annemde çok üzülüyo az yemekten ve spor yapmaktan bazen halsiz dü$üyorum ama nafile

ba$langiç 63.2
geçen hafta 65.5
bu hafta 65.6
boy 161
hedef : herkes gibi diyet yapinca zayiflamak, yapmayinca kilo almak (ama nerde)
6 ay önceki kilom 56

benim durumumda olan veya ilgilenen varsa doktora gittikten sonra ilaç falan verirse yazarim :)

leyya geçmiş olsun.böyle bir durumda ilk bakılan troid hormonları oluyor.umarım çıkmaz çünkü tedavisi süreç isteyen bir rahatsızlık .bende de bir dönem oldu ama ilaçlarla tedavi oldum.ara ara kontrol yaptırırım troidlerimi ve çok şükürki normal çıkıyor.

menüme gelince:
aç karnıma soğan suyu 1 bardak
sabah 2-3 bardak çay pastırmalı yumurta.
şimdiye kadar 1 lt su
öğle sebze yemeği olabilir
akşam da ton balığı olabilir.
bakacağız artık

umarım periciğimin ameliyatı iyi geçmiştir. tez zamanda katılır aramıza.
bu sabah iki yumurta yedim. öğlen çok işim vardı bir avuç kiraz 4 kayısı 2 dilim jambonla hızlı bir öğlen yemeği..
akşama da patlıcan-köfte ve cacık yemeyi düşünüyorum.
forumun müdavimleri nerelerdeler herkes tatile mi gitti acaba??
leyya sen daha yeni mi gideceksin doktora 2 ay kadar önce de aynı şikayetlerden bahsediyordun...kendini bu kadar ihmal etme..zayıflamak iyi hoş da sağlık herşeyin başı.
bu arada dukan'ın kitabında duşu soğuk su ile bitirmenin kalori harcayacağını okumuştum sırta değil ama vücudun ön kısmına soğuk su tutmak gerekiyormuş. havalar ısındı ya aklıma geldi. deneyelim bakalım...

canım geçmişolsun.tahlillerini yaptır biran önceihmale gelmez sağlık.

terkenhatun aslinda ben önce aile doktoruna gittim o kan tahlili falan yaptirdi tiroidde problem var dedi ama bu kadar kilo alma sebebi olamaz dedi bunun yüzünden, o yüzden beni uzman bir doktora yönlendirdi bende hemen randevu aldim ama 1 aydan daha uzun bir süre sonraya verdi, yani car$ambaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…