Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bu diyette 1.günüm 10 yıl kadar önce 15 kilo vermiştim yaklaşık bir ayda...
Sabah : 3 yumurta (0 puan) 75 gr kadar beyaz peynir (1 puan) yedim. Saat 17:30 a geliyor hâlâ acıkmadım. Birkaç saate acıkırsam tavuk göğsü haşlar yerim puanı 0 zaten puanı bitter çikolata ile kahve yanında tamamlarım gibi geliyor
Naptin günün nasil geçti. Diyet nasil gidiyor.

Bu diyette 1.günüm 10 yıl kadar önce 15 kilo vermiştim yaklaşık bir ayda...
Sabah : 3 yumurta (0 puan) 75 gr kadar beyaz peynir (1 puan) yedim. Saat 17:30 a geliyor hâlâ acıkmadım. Birkaç saate acıkırsam tavuk göğsü haşlar yerim puanı 0 zaten puanı bitter çikolata ile kahve yanında tamamlarım gibi geliyor
1 ayda 15 kilo versem zaten diyet faslim bitmesine az kalir. Maşallah ne güzel vermissin.

1 ayda 15 kilo versem zaten diyet faslim bitmesine az kalir. Maşallah ne güzel vermissin.[/QUOTE]

Teşekkür ederim. Dile kolay 10 yıl önce! Metabolizmam daha yavaş artık malesef ama 1.gün bitti. 44 puanla bitirdim çok da rahat geçti üstelik regl oluyorum bakalım yarın tartıda ne göreceğiz

1 ayda 15 kilo versem zaten diyet faslim bitmesine az kalir. Maşallah ne güzel vermissin.

Teşekkür ederim. Dile kolay 10 yıl önce! Metabolizmam daha yavaş artık malesef ama 1.gün bitti. 44 puanla bitirdim çok da rahat geçti üstelik regl oluyorum bakalım yarın tartıda ne göreceğiz[/QUOTE]
İnşallah güzel rakamlar görürsün. Zaman cabuk geçiyor insan nedeni sürekli değişim içinde.

Acede Acede neler yedin yazarmisin . bir de günlük tutuyor musun hesap için. Tartin var mi ? Nasil yapıyorsun?

Acede Acede neler yedin yazarmisin . bir de günlük tutuyor musun hesap için. Tartin var mi ? Nasil yapıyorsun?

Ben fatsecret programını indirdim telefona ordan yediklerimi yazıyorum hesaplıyor. Mutfak tartım var sürekli tartıyorum yediklerimi ve sabırsız olduğumdan her sabah dijital tartıda tartılıyorum. Ama benim kilom çoooook fazla ö yüzden kolay veriyorum şimdilik
Sabah: 3 yumurta, 50 gr sucuk, 50 gr beyaz peynir.
Öğlen ; ay çekirdeği 50-60 gr kadar
Akşam: 1 kuru soğanla ve 200 gr mantarla sotelenmiş 200 gr kadar tavuk göğüs ve 100 gr yoğurt

Ben fatsecret programını indirdim telefona ordan yediklerimi yazıyorum hesaplıyor. Mutfak tartım var sürekli tartıyorum yediklerimi ve sabırsız olduğumdan her sabah dijital tartıda tartılıyorum. Ama benim kilom çoooook fazla ö yüzden kolay veriyorum şimdilik
Sabah: 3 yumurta, 50 gr sucuk, 50 gr beyaz peynir.
Öğlen ; ay çekirdeği 50-60 gr kadar
Akşam: 1 kuru soğanla ve 200 gr mantarla sotelenmiş 200 gr kadar tavuk göğüs ve 100 gr yoğurt
Afiyet olsun. Regl zamanı ben duramazdim herhalde.
Bende aynı durumdayım. Fatsecret kullanıyorum. Mutfak tartim yok. Henüz lazım olmadi. Bende karatay ve ketojenik karışımı bir diyet yapıyorum.
Sabah 3 haşlanmış yumurta 3 ceviz lor peyniri. 3 zeytin
Akşam tavuk baget marul ve 1 adet turp yedim.. Yediklerimi göz kararı yazıyorum fatsecret a. 2 kase turp gibi mesela. Ordaki kb miktarını mi dikkate alıyorsun.kaloriyi kac tutuyorsun.

Afiyet olsun. Regl zamanı ben duramazdim herhalde.
Bende aynı durumdayım. Fatsecret kullanıyorum. Mutfak tartim yok. Henüz lazım olmadi. Bende karatay ve ketojenik karışımı bir diyet yapıyorum.
Sabah 3 haşlanmış yumurta 3 ceviz lor peyniri. 3 zeytin
Akşam tavuk baget marul ve 1 adet turp yedim.. Yediklerimi göz kararı yazıyorum fatsecret a. 2 kase turp gibi mesela. Ordaki kb miktarını mi dikkate alıyorsun.kaloriyi kac tutuyorsun.

Evet ordaki kb miktarını dikkate alıyorum ama kalori çoşmuş resmen. Biraz tedirgin de oldum aslında yarın ona dikkat edeceğim.

Evet ordaki kb miktarını dikkate alıyorum ama kalori çoşmuş resmen. Biraz tedirgin de oldum aslında yarın ona dikkat edeceğim.
Kalori hemen doluyor zaten. Kolay gelsin inşallah bu son diyetimiz olur.Rabbim yardimcin olsun.

2.gün de bitti tam 50 puanla. Bu sabah -300 çıktı sadece olsun bu da birşey. Yılmak yok...

Bu sabah da -200 çıktım tartıda. Gram gram gidiyor aman yeter ki gitsin de gram olsun.
Sabah: sade omlet, sucuk ve beyaz peynir yedim
Öğlen; 40 gr bitter çikolata ve sütlü filtre kahve
Akşam: tavuk göğüs haşlama ve 200 gr yoğurt yiyeceğim
Hepsini hesaplayınca fatsecret da 40 kb oldu. Tabi bunun 20 si çikolatadan :eek: olsun ne yapalım muayyen dönem 50 yi bile bulmadım buna da şükür. Karnım da acıkmadı. Bugün de iyi geçti. Yılmak yook :halay:

-900 çıktım :KK49: Bugünkü menüm şöyle ki;
Sabah: 4 haşlanmış yumurtanın beyazı,50 gr beyaz peynir,5-6 biberli yeşil zeytin
Öğle; 40 gr bitter çikolata,sütlü filtre kahve
Akşam: 300 gr haşlanmış tavuk göğüs ve 200 gr yoğurt

Bu sabah kilomda bir değişiklik görmedim. Karbonhidrat puanımı biraz daha aşağıya çektim.

Sabah: 40 gr sucukla 3 yumurtalı omlet, 30 gr kadar beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin
Öğlen : 250 ml sütten yapılmış kahve ( kahvaltı geç yaptım canım başka şey istemedi)
Akşam : 300 gr haşlanmış tavuk göğsü ve 200 gr yoğurt
Toplam puan: 25

Bakalım yarın tartı ne gösterecek?

Son düzenleme:
Bu arada hiç kilomu yazmamışım. Diyete başladığımda 120.1 kiloydum şimdi 111.7

Açıkçası 116 ya kadar sadece akşam yemeğimi keserek geldim. Sonra 4-5 gün elma diyeti yaptım. 114.6 ile bitirdim. Karbonhidrat diyetinde ise 5.günüm. Çok daha hızlı veriyorum ama önümüzdeki hafta yavaşlayacağını düşünüyorum. Bakalım ne olacak :nazar:

-300
Yumurta görmek bile istemiyorum. Bugün abur cubur gibi oldu ama 50 yi yine geçmedim.Gerçi karnım da doydu açıkçası. Kalori olarak da 1500 ü geçmedim. Tartıyı merak ediyorum yarın.Bugünkü menüm
Sabah : 100 gr kabak çekirdeği, çay tatlandırıcılı
Öğle : 40 gr sarı leblebi, filtre kahve tatlandırıcılı
Akşam : 300 gr haşlanmış tavuk göğüs ve 200 gr yoğurt

-200
Ben kilo artı çıkar diye endişe etmiştim ama sorun yok. Bir haftam doluyor bugün 114,6 ile başladım 111.2 ile ara veriyorum. proteinden yıldım. Yine dikkat edeceğim tabi. sonra belki yine kb diyeti yaparım. 1 ay dayanırım sandım ama yapamadım yaf. Kilo vermeye çalışan herkese başarılar

Şekerim yükseliyor galiba acil kg vermeliyiz Mayıs'ta düğünde var zaten.
Ama bunları yiyerek nasıl doyucam ben bilmiyorum
Birde mi tartısı kullanmadan yapsam olur mu

Bu sabah da -200 çıktım tartıda. Gram gram gidiyor aman yeter ki gitsin de gram olsun.
Sabah: sade omlet, sucuk ve beyaz peynir yedim
Öğlen; 40 gr bitter çikolata ve sütlü filtre kahve
Akşam: tavuk göğüs haşlama ve 200 gr yoğurt yiyeceğim
Hepsini hesaplayınca fatsecret da 40 kb oldu. Tabi bunun 20 si çikolatadan :eek: olsun ne yapalım muayyen dönem 50 yi bile bulmadım buna da şükür. Karnım da acıkmadı. Bugün de iyi geçti. Yılmak yook :halay:
benimde gram gram gidiyor gram gram geliyo

X