karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Bayramda benim tam yumurtlama zamanlarım oluyo çok iyi denk gelicek gidebilirsek.. Sende ayarla o tarihlere de ona göre gidin canım. Ben doktora gittiğimde bi kadın vardı uzun yıllar istemiş olmamış 1 ay kaplıcada kalmışlar o ay olmuş 2. yi istiyodu olmamıştı.
bayramda anca memlekete gider gelir dolabı yerleştirirz canım erken dönerizde..

aynen öle canım.. hemen yargılamaya kalkar annem o yuzden hep imrenirim anneleryle arkadas gibi olan kızları.. ben anneme arkadas gibiyim o bana herseyini anlatır doker içini ben ona pek anlatamam.. kız kardesim yok yasıtım görümcem olsun istedim hep ama o da olmadı görümceler çok yaslı.. esim son besik ekstradan olmus :KK70:
Aman görümcene anlatamazdın zaten canım ya laf çıkarmı edermi diye kardeşin gibi olmaz gerçi kişiden kişiye değişebilir de

pink love pink love yolda uyuyakaldın galiba ya da ailene mi kavuştun:KK70::KK19:
heheheheheh aileme kavustumda canım. ancak fırsat buldum.kardeş mevzusuna gelince gerçekten cok güzel birsey özelliklede kız kardeşinin olması.... benim görümcede var yası benden kucuk onuda severım ama çokta sır vermem:KK16:cokkk samimiyete gerek yok diye düşünüyorum. zelsmrt neden ismini değiştirdin :KK12:.bende değiştircem bi süre sonra.dua grubuna katıldım şimdi adım elmaselmas orda uğraşmasınlar dıye bekliyorum. bu arada kaplıcaya gelınce spermler sıcağı sevmez kızlar.hatta hamamda çalışan erkekler azospermmiş :KK57: yatak odası serın olmalıymıs. ben bizim dr un yalancısıyım :KK53:yinede gitmek isterseniz gidin tabi. biz balayınada gidemedik tatılede gıdemeyecegız .:mad:

ilk defa pc den yazıyorum kızar ne güzel rahat oluyomus. telefonum bır hafta dinlenecek hehehhe:KK70:

bzim ewde wifi fln yok işyerndede kablıolo var mecbur pc den gırıoz o da her sıteye gırmıo zaten.. :KK61:
Isin goruluyosa umursama canim. Bende simdi wifi baglandim. 2gb int paketim var yetmiyor surekli kadinlar kulubunde oldugum icin.son bi hafta hep esimin telden baglaniyorum :KK45:biktim senden diyor bana :KK53::KK53::KK53::KK53:

heheheheheh aileme kavustumda canım. ancak fırsat buldum.kardeş mevzusuna gelince gerçekten cok güzel birsey özelliklede kız kardeşinin olması.... benim görümcede var yası benden kucuk onuda severım ama çokta sır vermem:KK16:cokkk samimiyete gerek yok diye düşünüyorum. zelsmrt neden ismini değiştirdin :KK12:.bende değiştircem bi süre sonra.dua grubuna katıldım şimdi adım elmaselmas orda uğraşmasınlar dıye bekliyorum. bu arada kaplıcaya gelınce spermler sıcağı sevmez kızlar.hatta hamamda çalışan erkekler azospermmiş :KK57: yatak odası serın olmalıymıs. ben bizim dr un yalancısıyım :KK53:yinede gitmek isterseniz gidin tabi. biz balayınada gidemedik tatılede gıdemeyecegız .:mad:

:KK57::KK57:Sıcağı sevmezler mi herkes de gidin gidin diyo bilemedim şimdi o zaman eşim girmesin suya ben girerim:KK48: o imal aşamasında lazım malum onsuz gidemem:KK48: Evet canım ne olursa olsun karşı tarafın ailesinden kim olursa olsun konuşurken dikkat etmek lazım bigün aranız bozulsa açığa çıkarır herşeyini bilemezsin..

Neden gidemediniz canım balayına keşke gidebilseydiniz

X