karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

İnsanlarda bi garip patron bişey söylediğinde kuzu gibi tamam diyor biz söyleyince vıdıvıdı yapıyolar.. uff bu streste nasıl çocuk olsun ki bazen buna da bağlıyorum gerçekten eşim diyo mutsuzsan çık neden çekiyosun ama daha iyisini bulmadan çıkmak istemiyorum.

İnsanlarda bi garip patron bişey söylediğinde kuzu gibi tamam diyor biz söyleyince vıdıvıdı yapıyolar.. uff bu streste nasıl çocuk olsun ki bazen buna da bağlıyorum gerçekten eşim diyo mutsuzsan çık neden çekiyosun ama daha iyisini bulmadan çıkmak istemiyorum.
Her stres etki ediyor bence. Benimde bu stres sebebeim o tup bebek merkezi . 1milyar maaş icin degmezdi diyorum simdi .

Insallah daha iyi bi is bulursun canim. Ben ankaraya yerlesene kadar calismayi düşünmüyorum. Zaten iste yok bana gore

Insallah daha iyi bi is bulursun canim. Ben ankaraya yerlesene kadar calismayi düşünmüyorum. Zaten iste yok bana gore
Düzenini kurunca bulursun inşallah canım istediğin gibi bir iş birde bebişlerimiz gelse pamuk gibi oluruz stres filan kalmaz herhalde onları görünce seslerini duyunca yaa yine anne olasım geldi hiç gitmiyor da zaten:anneadayı::110:

Canim ters laleninde dedigi gibi onemli olan mutluluk. Esyada olur tatilede gidilir Allah can sağlığı mutluluk huzur versin insallah.kotukul yapanda kötülük bulur bundinyada bulmasa bile obur dunyada bulur hesabini oder. Ben hic haksizliga gelemem sinirden kudururum laf sokarim mumkunse. :63:
bende öyleyim lafımı sölerim lafımı sölemesem öle si tepki koyarım ki.. o yüzden sevilmiorum :KK70: su kizin hic yalanı çıkmadı en doğruyu o konkusur derler akrabalar benden için ama etraf yılan dolu :KK70: tıs tıs tııss tıss geziolar.. Allahım bizi kötülerin kötülüklerinden korusun.. AMİİİNNN..

bende öyleyim lafımı sölerim lafımı sölemesem öle si tepki koyarım ki.. o yüzden sevilmiorum :KK70: su kizin hic yalanı çıkmadı en doğruyu o konkusur derler akrabalar benden için ama etraf yılan dolu :KK70: tıs tıs tııss tıss geziolar.. Allahım bizi kötülerin kötülüklerinden korusun.. AMİİİNNN..

Aminnn canım eden bulur Allah herkesin gönlüne göre versin. Önemli olan senin içinin rahat olması gerisi boş

Kızlar ya bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Kilo fazlam var ama iş yerimde sürekli yiyip oturduğum için eritemiyorum spora yazılsam fitness a acaba sorun olur mu çocuk için.. Bir süre önce yazıldım 2,5 ay gittim içim rahat etmedi bıraktım ama gittikçe alıyorum ve böyle hamile kalmak da istemiyorum bir yandan işin açıkçası. Ne dersiniz?

Kızlar ya bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Kilo fazlam var ama iş yerimde sürekli yiyip oturduğum için eritemiyorum spora yazılsam fitness a acaba sorun olur mu çocuk için.. Bir süre önce yazıldım 2,5 ay gittim içim rahat etmedi bıraktım ama gittikçe alıyorum ve böyle hamile kalmak da istemiyorum bir yandan işin açıkçası. Ne dersiniz?
bendede aynı dert var canım :KK43: tamda senle ayne nedenden hep sporu erteledim :KK43:

Ben yazılcam bugün yarın artık mecburen bebek yok ama göbek önden gidiyo bir dur demek lazım ya bebekle büyüsün ya da sporla küçülsün:KK70:

:d saatlerin tutuosa git tabi :)
Akşam 7 8 seansı var ona gidicem yer varsa hafta 3 gün zor oluyo insan işten çıkınca eve gidip dinlenmek istiyor ama löp löp yerken öle düşünmüyodum tabi.. Yemesem de zayıflarım ama öyle çok zayıflamış oluyorum eşim sevmiyor azcık etine dolgun hatlı sever öle kuru kuru sevmez:KK48: Başka bir işte çalışıyodum çok yoğun ayaktaydım hep çok zayıflamıştım. Yolda yürüyodum ben o arkadaydı bana bakıyomuş kızmıştı bu ne dümdüz olmuşsun kilo al biraz diye:KK70:

Akşam 7 8 seansı var ona gidicem yer varsa hafta 3 gün zor oluyo insan işten çıkınca eve gidip dinlenmek istiyor ama löp löp yerken öle düşünmüyodum tabi.. Yemesem de zayıflarım ama öyle çok zayıflamış oluyorum eşim sevmiyor azcık etine dolgun hatlı sever öle kuru kuru sevmez:KK48: Başka bir işte çalışıyodum çok yoğun ayaktaydım hep çok zayıflamıştım. Yolda yürüyodum ben o arkadaydı bana bakıyomuş kızmıştı bu ne dümdüz olmuşsun kilo al biraz diye:KK70:
ben vala gayeten tombişim canımm :KK70:

Mrb canlarim ben geldim. Fazla kilolarrrr. Ben kendi capimda diyet ve egzersis yapiyorum ama yaa bebek varsa diye adetime 1 hafya kala hep birakiyorum.belki benegim bu hareketleri yapmak istemiyordur diye:emir_bebek:. Sonra adetnolunca bi haftam bisa gitti diye uzuluyorum. Bir ara hamile gobegi gibi karnim vardi herkes sen yalan soyluyosun hamilesinn diyordu bende icimden oğlum hamile olsam yalan soylermiyim diyordum. Simdi verdim 2 kilocuk kaldi verilecek. Bende pco oldugu icin kilo almamam lazim .kilo alirsam işim zorlasacak oyüzden 52 53 kilo olmam lazim :anneadayı::anneadayı::anneadayı:.tatlilar pastalar borekler corekler veee yemekleerrrr.

Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi :KK45::KK53:

Düzenini kurunca bulursun inşallah canım istediğin gibi bir iş birde bebişlerimiz gelse pamuk gibi oluruz stres filan kalmaz herhalde onları görünce seslerini duyunca yaa yine anne olasım geldi hiç gitmiyor da zaten:anneadayı::110:
Valla canim suan tek amacim hayırlısı ile hamile kalabilmek .uzerimde cevre baskisi olusmaya basladi. Allahtan k.v gil anlayisli. Durumu soyledim.onlar benden rahat benide rahatlatmaya calisiyorlar ama benim takintili ruh halim o bebegi istiyorrr:emir_bebek::emir_bebek:

Ben yazılcam bugün yarın artık mecburen bebek yok ama göbek önden gidiyo bir dur demek lazım ya bebekle büyüsün ya da sporla küçülsün:KK70:
Hayırlı olsun canim.yinede dikkatli yap sporu cokta yorma kendini. Is yaparken beline strecfilm sar acaip ter attiriyor .

:KK48::KK48::KK48: Tis tiss pis yilanlar. Aminn canimmm.

X