- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- Konu Sahibi limonkabugsu
Kadinin fendi erkegi yendiiiibizde kumanda iki tane bi ben değistiriyom bi o snra küsüorum ben oda benim izlediğim yeri açıo mecbur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadinin fendi erkegi yendiiiibizde kumanda iki tane bi ben değistiriyom bi o snra küsüorum ben oda benim izlediğim yeri açıo mecbur
Tamam canim bende biraz yogun gececek gunlerim ama ayni saatte almaya ozen gostericem. .ayyy sikildim yoldan.one veridler bide yola bakmaktan gozlerim agridiben ayni saatte alıorum canım gece yatmadan alıorm bi de mideme dokunmasın fazla die
Tabi canim cok uzucu bir durum ama en azindan degigin gibi gebee kalabiliyorsun.dus gebelikten Allah korusun o cok zor bisey . Canim hangi ilaci diyorsun anlayamadim.canim bende meryem ana eli otu var 41 gun uzuerinde tasiyip 41 gun biyunca meryem suresini okuyosun hatta bugun abdest aldim sag gogsume sardim koydum .ben dualarada cok inem veriyorum canim aklima geldikcede 707 kere ya varis tesbihini çekiyorum. Ama icinden gelmiyorsa zorlamak olmaz tabi. Namazada basladim cok şükür.
Saol canımm bende seni sevdimBen terazileri cok severim
Demek burçlarındanmış yaa aynı bizim kocalar demekkksinirli değil aksi biraz olmaz dıosa olmaz o is yaptırısan burnundan getirir aynen..
Insallah sende baslarsin canim.Allah nasip etsin. Esimle birlikte kiliyoruz onkadar huzur buluyorki insan... is yeride cok onemli canim dedigin gibi ortam olmuyorsa haklisin. Ins firsat bulursun. Ayyy bence bu ay sira sira guzel haberler verecegiz insallahYok canım içimden gelmez mi bende çok inanırım da tembellik benim ki birde annem yapıyo benim yerime ona güveniyorum ama bende teşbih filan çekmek istiyorum çok inanırım duaların gücüne de vaktim olmuyo iş yerimde öyle bir ortam olmuyo evde de fırsat kalmıyor erteleniyo bir şekilde. Namaz benim içimde dert zaten de şeytanın bacağını kırıp bi başlasam. Ne mutlu sana başlamışsın.. İnşallah otta sana hayırlı gelir canım bu ay hepimiz bebişlerimizin haberini alırız
Balıklar aksimidir kizlar .benim kardesim balik suan ergenlik döneminde secilmiyor hareketleri . Benimkininde inatcilik huyu var.ama ben allem edip kallem edip dedihimi yaptiririm
valla insan bi ürküo canım ama bizim bi tanıdığı sürekli konusuolar katranla hamile kaldı die benim bebiş istediğimi bilmiolar ya o yüzden soramıorum nasl oluo die..Zelsmrt cim katran bugusunu ilk defa duyuyorum .katran diyonce gizumde kotu kolan bisey canlandi. Bende sut buhari duymustum sute maydanoz dograyip kaynatiyolar altini cikarip comeliyorsun belini sariyomussun .sonra ikiskiye giriyomussun adet bitince bes gun yapiliyomus bilemedim
Benim annem çok güzel kuran okur filan ailede hep namaz kılan insanlar var ama ben ne kuran biliyorum ne namaz annem öğreteyim dedi aksilik öğrenmedim bir türlü.. eşim diyo öreteyim sana birlikte kılalım inşallah bizde başlarızInsallah sende baslarsin canim.Allah nasip etsin. Esimle birlikte kiliyoruz onkadar huzur buluyorki insan... is yeride cok onemli canim dedigin gibi ortam olmuyorsa haklisin. Ins firsat bulursun. Ayyy bence bu ay sira sira guzel haberler verecegiz insallah
Sabit fikir diyelim o zaman . Kardesim daha 13 yasinda liseye gecti o donemleri tahmin edersinAksilik mi bilmem ama bişeye yok dediyse yok oluyo o canım birde kardeşlikte davranılanla eş olarak davranılan farklı oluyo ama yürekleri çok iyidir yaa
Insallah baslarsin canim. Böyle istemen bile guzel bisey suan seytan serrinden catliyor catlasin. B3n birde evdeyimya vaktim oluyor yani neden kilmayim dedim basladimBenim annem çok güzel kuran okur filan ailede hep namaz kılan insanlar var ama ben ne kuran biliyorum ne namaz annem öğreteyim dedi aksilik öğrenmedim bir türlü.. eşim diyo öreteyim sana birlikte kılalım inşallah bizde başlarız
Amiiiin inşallah Allah'ım yazmıştır kaderimize canımInsallah burdan cinsiyet tahminleri yaptigimiz,cinsiyetini öğrendiğimiz, isim dusundugumuz,bebislerimize ciciler aldigimiz vs sohbetlerde ederiz
Bi arastiralim canim .benim esimin köylüsü biri var bana her hafta mesaj atip bebek soruyo varni varmi diye.gecen en son kizdim.her hafta sormana gerek yok olunca ben sana soylerim simdi düşünmüyorum dedim. Meraklı insan cokvalla insan bi ürküo canım ama bizim bi tanıdığı sürekli konusuolar katranla hamile kaldı die benim bebiş istediğimi bilmiolar ya o yüzden soramıorum nasl oluo die..
Ayy bilmem mi tam dayaklık oluyolar ama kardeş var ya candır cannn en zor zamanın da ilk yanında olacak insanların başındadır. Ne kadar uyuzluk yapsalardaSabit fikir diyelim o zaman . Kardesim daha 13 yasinda liseye gecti o donemleri tahmin edersin
aaamiiiiinnnnn :)Insallah burdan cinsiyet tahminleri yaptigimiz,cinsiyetini öğrendiğimiz, isim dusundugumuz,bebislerimize ciciler aldigimiz vs sohbetlerde ederiz
Bi arastiralim canim .benim esimin köylüsü biri var bana her hafta mesaj atip bebek soruyo varni varmi diye.gecen en son kizdim.her hafta sormana gerek yok olunca ben sana soylerim simdi düşünmüyorum dedim. Meraklı insan cok
valla nette kayda değer bişey bulamadım ben canımm.. ama bi arastrmak lazım..Bi arastiralim canim .benim esimin köylüsü biri var bana her hafta mesaj atip bebek soruyo varni varmi diye.gecen en son kizdim.her hafta sormana gerek yok olunca ben sana soylerim simdi düşünmüyorum dedim. Meraklı insan cok