birde tadı kötü diyen arkadaşlar için suyu hazırlayıp dolaba koyun dolaptan için tadı o zaman hiç kötü gelmiyor soda gibi oluyor.
şu an 30 haftalık hamileyim arkadaşımla kilo almamak için karbonatlı su içmeye başladım inanılmaz mide yanması vardı ilaç filan hak getireee çok şükür karbonatlı su içtim içelii çok rahatım günde 1 çay kaşığı suyuma katıp içiyuorum tavsiye ederim
maydonoz kabızlığı düzeltiyormuymuş..
bugün içmeye başladım ben de kızlar :) yalnız ben de biraz ağız kuruluğu yaptı içiyorum içtikce ağzım kuruyo kurudukca içiyorum gibi oldu
Kızlar nasıl yapıyosunuz bu kürü çok duydum alkali suyu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol canımcanımm cok guvendıgım bır sıteden alıntıdır. ben bu sekılde baslıcam.
Ciddi bir rahatsızlığınız yoksa sadece içme suyunuzu alkali hale getirebilir ve tüm aile bu suyu tüketebilirsiniz. Bunun için 1 litre suya bir çay kaşığı(silme) karbonat ilave edip eritin. Bu şekilde günde 2,5 litre su tüketin. (ya da 1-2 yemek kaşığı karbonatı eritip 19 litrelik bir damacanaya ilave edebilirsiniz.)
arkadaşlar bende dün başladım ama beni şişirdi sanki böyle hiisseden oldumu
Kızlar bende karbonatlı suyu denedim ama içemedim... Midem kalktı resmen... Sonra araştırdım saka su markasına kayıt oldm çünkü bu suyun phı 8 küsürlerde... Yeterince alkali yani... Günde 3-4 lt su içiyrm ben arada 2,5 lt olduguna oluyor... 3 haftada 4 kilo verdim tabi yediklerime dikkat ederek ve her gün bfite giderek 😃
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Merhaba bende Saka Suya geçiş yaptım hem çok lezzetli hemde tadı tok.
Bende 1 haftadır diyetteyiz bakalım kilo verebilecek miyim ?
Bende 2,5 3 lt içiyorum günde.
Merhaba bende Saka Suya geçiş yaptım hem çok lezzetli hemde tadı tok.
Bende 1 haftadır diyetteyiz bakalım kilo verebilecek miyim ?
Bende 2,5 3 lt içiyorum günde.