- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
-
- Konu Sahibi isabellala
ya hele tansiyonun var ise tabi sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir ama karbonat zararlıdır bence kesinlikle kullanmayın. zaten bunlar kısa dönemli zayıflatıyo ama uzun dönemde acıları çıkıyor. kolay gelsinsağol canım benimm çoğunu yapıyorum aslında :)) eksikleri tamamlayayım 6dan sonra deilde 7den sonra mecbur kilitliyorum ağzımı işten donduğum için anca çorba falan atıştırıp kapatıyorum obur durlu oglen erken yiyoruz bide burda hpten tansiyonum oynuyor akşam :) teşekkürler canım
evetttt ah o kebap yaptım sonra resimledim ..hop sonrada oturdum yedim ne lezzetliydi baaa.
un, şeker, zekeriya kskskskskÜç beyazdan uzak dur
Süpermiş yaaaaaun, şeker, zekeriya ksksksksk
Sporla desteklersen kisa surede faydasini gorursun canmNe kadar zamanda eriyo ya ben baya yedim ama bi fark gorememistim
Canim göbek nasil gidiyor biraz acarmisin anlamadım?geceleri yatmadan önce bir kase yoğurdun içine bir çay kaşıgı pul biber koy karıştır ye göbek gidiyo
Ayran diyeti oneriyorum kizlar gunde 2 litre icerdim yazin bi de bol yuruyus,porsiyonu da azalttinizmi tamamdir
Cibik gibi olmustum ya
Simdi gebelikten dolayi 6 kilo aldim
Saglikla bi dogurayimda yine ayrana yapiscam
ya hele tansiyonun var ise tabi sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir ama karbonat zararlıdır bence kesinlikle kullanmayın. zaten bunlar kısa dönemli zayıflatıyo ama uzun dönemde acıları çıkıyor. kolay gelsin
Sekeri komple hayatindan cikar, unlu gidalara dokunma, karbonhidrattan uzak dur, protein agirlikli beslen, su ic, gunde 1 saat yuruyus yap ayda 3 4 kilo verirsin saglikli sekilde
Canim göbek nasil gidiyor biraz acarmisin anlamadım?
Limon suyu vs cok duydum ve bu yontemlere fazlasıyla inanıyorum.
Annem bir araa (sporla berabeer) surekli cayin suyun herseyin icine tarcin ve limon koyuyordu faydasini gördü. Fakat sak diye 1 haftada degil.
Ve benden bi tavsiye, ac yuksek sesli boyle oynak bi muzik otur oynagercekten boyle 1 haftada 3 kilo verdim.
yaa bide gaz yapıoo yoğurttttt pofffffNe kadar zamanda eriyo ya ben baya yedim ama bi fark gorememistim
Cok sag ol canim aminnasıl canım ayran içerek mi zayıfladın peki neler yiyordun ? bu arada allah sağlıklı bir evlat nasip etsin :)
Cok sag ol canim amin
Evet baya baya ayran ictim dedigim gibi porsiyonlari azalttim, bol yuruyus yaptim bazen ac karnina da iciyordum,barsaklari calistirtigi icin gobus basen hic bisi kalmadi pantolonlarim ustumden dusuyordu ki oyle cok fazlam yoktu 3 4 kilo boyum da uzun oldugu icin hepsi de gitti sonrasinda duzenli beslendim geri falan da gelmedi o kilo
Bi sey degil canimoo super genel olarak bakılınca hep yoğurtlu seyler yazılmış zaten deneyeceğim yaa ayranıda çok severimteşekkür ederim canımm