karbonatlı su/ limonlu su

Kızz yokkkk bişi verildiği yok ben denedim o ingilizmidir nedirr midem bile şok oldu ne çekti o karbonatlı sudann.. ama ılık limolu suyun çok faydasını gördümm..sabah aç karnına hafif limonlu su kadınsal hastalıklara bile iyi geliyor iltihap varsa söküyorr.. hazmı kolaylaştırıyorr.
Karbonatlı su kullanmam ama yoğurtlu kür mantıklı geldi :KK66:
evet aynı tarif ben de bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım , 2 hafta sonunda 2.1 kilo vermişim göbeğim yoktu zaten ama şişlik kalmadı ve bağırsaklarıma da iyi geldi, tek dezavantajı zaten düşük tansiyonum var yediğim zaman 9 , 5 e düşüyo tansiyonum, düşük tansiyonu olanlar yemesin.
KK da bunun için baya övmeler var.
Ben de kilolu değilim ama fındık göbek denen sıkıntım var.
Spor yapıyorum akşam bunu spor sonrası kullanabilirim.
Teşekkürler...

kırmızı biberin yağ yakıcı özelligi var. yoğudunda ileride kemik erimesine karşı oldugunu biliyorum onun için mantıken düşününce bi zarar görmedim ben ki 2 kilo verdim

geceleri yatmadan önce bir kase yoğurdun içine bir çay kaşıgı pul biber koy karıştır ye göbek gidiyo

DENEYECEĞİM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM.. EKMEK SADECE SABAHLARI YİYORUM ABUR CUBURDAN OLABİLDİĞİMDE UZAK DURMAYA CALISIYORUM AKSAMLARI EGZERSZ YAPIYORUM ASLINDA EVDE KONDİSYON BİSİKLETİM VAR EGZERSİZ ÜZERİNE 10 DAKİKA KONDİSYONDA ÇALIŞIYORUM DA 20 DEN SONRA VUCUT ESKİ HIZINI KAYBEDİYOR SANIRIM.. :KK43: AMA YOGURDU DENİYECEĞİM ONU ARKADAŞIMDA SÖLEDİ GEÇENLERDE BANA TEŞEKKÜR EDERİM CANIMM

Karbonatli suyu bilmiyorum canim ama Limonlu su kesinlikle is yariyor. Her sabah ve aksam ac karnina icicksin. Yanindada saglikli beslendinmi cok guzel kilo verirsin.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM O ZAMAN LİMONLU SUYA DEVAM :):) AKSAM 6.30 DA EVE GİRİYORUM GİRER GİRMEZ SAAT GEÇMEDEN ÇORBA FALAN GEÇİŞTİRİYORUM GECE COK ACIKMAYAYIM DİYE BİRDE YOGURTLA İLGİLİ BİŞEY PAYLAŞILMIŞ ONU DENEYECEĞİM İNŞ. OLUR YA

evet aynı tarif ben de bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım , 2 hafta sonunda 2.1 kilo vermişim göbeğim yoktu zaten ama şişlik kalmadı ve bağırsaklarıma da iyi geldi, tek dezavantajı zaten düşük tansiyonum var yediğim zaman 9 , 5 e düşüyo tansiyonum, düşük tansiyonu olanlar yemesin.

Benim de düşük tansiyonum vardır..9-4 gibi..Ama gece yatmadan önce yenileceği için çok önemli değil diye düşünüyorum..Yiyip uyucaz sonuçta :KK64:

Deneyeyim bu tarifi ben..Yoğurtlu başka bir tarif denemiştim yazın, zencefil, tarçın v.s konuluyordu içine..öyle aman aman faydasını göremedim..

Bahsettiğiniz karbonat, ingiliz karbonatı yani tuz. Eğer yüksek tansiyonunuz varsa asla ama asla kullanmayın. Ölüme kadar gidebilir. Doktorum bana alkali (karbonat bazlı) diyetinin kanıtlanmış bir bilimsel dayanağı olmadığını söyledi. En güzeli temiz su, 3,5 lt iciyorum günde.

AYNEN CANIM BENİM YA zaten birisi yazmış hastanelik oldum kafanıza göre kullanmayın diye bir yerde korktum bayağı şimdi bende 2 lt falandı da yeni yeni 3 ltreye çıktım

Yıllardır eczanede çalışan biri olarak kesinlikle önermem karbonatlı su vs. Onlar hazmettirici olarak kullanılıyor,Zayıflamak için değil. Gıdadan aldıgın vitamin mineral vs hepsi gidiyor. Kesinlikle bol bol su iç ve porsiyonları azalt ve hareket et tatlım uğraşma böyle şeylerle. Sonrasında tansiyon mide sorunu falan Çıkabilir,hatta limonlu su Karaciğer Hastalığı'na yol acıyor

Karbonatlı suyun zararı var diye biliyorum mideye. Ph değerini düzenliyo onuda biliyorum ama alkali su oluyo onlar daha sağlıklı bildiğim kadarıyla.. Bi tanıdığım kullanmıştı alkali suyu onun tavsiyesi üzerine bende kullanıyorum şuan.

Yıllardır eczanede çalışan biri olarak kesinlikle önermem karbonatlı su vs. Onlar hazmettirici olarak kullanılıyor,Zayıflamak için değil. Gıdadan aldıgın vitamin mineral vs hepsi gidiyor. Kesinlikle bol bol su iç ve porsiyonları azalt ve hareket et tatlım uğraşma böyle şeylerle. Sonrasında tansiyon mide sorunu falan Çıkabilir,hatta limonlu su Karaciğer Hastalığı'na yol acıyor

hadi yaa limonlu suda mı zararlı canım ya ? çok limon kanı kurutur derler gerçi hurafe diyodum da ciğerlere de mi zararı var ?

Karbonatlı suyun zararı var diye biliyorum mideye. Ph değerini düzenliyo onuda biliyorum ama alkali su oluyo onlar daha sağlıklı bildiğim kadarıyla.. Bi tanıdığım kullanmıştı alkali suyu onun tavsiyesi üzerine bende kullanıyorum şuan.

ne kadar sure kullanıyorsun canım faydası nedir ? kilo verdirdimi ? alkali su ne oluyor bu arada?

hadi yaa limonlu suda mı zararlı canım ya ? çok limon kanı kurutur derler gerçi hurafe diyodum da ciğerlere de mi zararı var ?
Bilinçsiz kesinlikle hiç bişey kullanma tatlım. Kuzenim çok içiyordu limonlu suyu,baya abartmıştı,sonrasında Karaciğer Rahatsızlığı çıktı,belkide önceden vardı bilinmiyor ama doktor limonlu su kesinlikle yasak karaciğerini mahvetmiş dedi. Sözün varmış,senin sapasağlam sıhhatlı canlı kanlı olman lazım. Böyle ani kilo vermeler hiç iy değil,7 kilo vereceğine 3-4 kilo ver ama sağlıklı olsun :KK66:

her gün yarım limonun zararı olacağını düşünmüyorum canım .abartıp 2-3 limonun suyunu içersen tabiki hasta eder.Yarım limon iyidir :KK53:

ne kadar sure kullanıyorsun canım faydası nedir ? kilo verdirdimi ? alkali su ne oluyor bu arada?

Daha yeni aldım aslında bir çok şeye faydası var diyorlar sadece zayıflama için değil. 1 bardak suyun içerisine 3-4 damla damlatıyorum. sonra içiyorum günde 5 bardak olacak şekilde. Şuan ne faydasını gördün dersen yanlış yönlendirmek istemem dediğim gibi daha çok yeniyim.

Daha yeni aldım aslında bir çok şeye faydası var diyorlar sadece zayıflama için değil. 1 bardak suyun içerisine 3-4 damla damlatıyorum. sonra içiyorum günde 5 bardak olacak şekilde. Şuan ne faydasını gördün dersen yanlış yönlendirmek istemem dediğim gibi daha çok yeniyim.
inşallah faydası olur bizide bilgilendirirsin cnm : ))

bence en sağlıklı yoldan gidin. ne yiyorsanız yarısını yiyin ,un şeker tuzdan uzak durun ve 6 dan sonra ağzınıza birşey atmayın. bol su için. hareket etmeden kesinlikle olmaz yani spor yapmıyosanız bile açın 1 saat dans edin hızlıca. sonra sonuçta siz mutlu olursunuz ve müzikle ,dansla kendinizi de mutlu edersiniz. dans olmazsa da yürüyün hafif nemlencek şekilde 1 saat. bitki çayı içerseniz kardır ben şahsen kiraz sapı içiyorum zaıflatmıyo ama sindirimde çok faydalı ,denemiştir tüm yazdıklarım :) kolay gelsin

daha sonra deneyimini mutlaka bekliyorum o zaman inşallah işe yarar :)

bence en sağlıklı yoldan gidin. ne yiyorsanız yarısını yiyin ,un şeker tuzdan uzak durun ve 6 dan sonra ağzınıza birşey atmayın. bol su için. hareket etmeden kesinlikle olmaz yani spor yapmıyosanız bile açın 1 saat dans edin hızlıca. sonra sonuçta siz mutlu olursunuz ve müzikle ,dansla kendinizi de mutlu edersiniz. dans olmazsa da yürüyün hafif nemlencek şekilde 1 saat. bitki çayı içerseniz kardır ben şahsen kiraz sapı içiyorum zaıflatmıyo ama sindirimde çok faydalı ,denemiştir tüm yazdıklarım :) kolay gelsin

sağol canım benimm çoğunu yapıyorum aslında :)) eksikleri tamamlayayım 6dan sonra deilde 7den sonra mecbur kilitliyorum ağzımı işten donduğum için anca çorba falan atıştırıp kapatıyorum obur durlu oglen erken yiyoruz bide burda hpten tansiyonum oynuyor akşam :) teşekkürler canım

X