karbonatlı su/ limonlu su

sağol canım benimm çoğunu yapıyorum aslında :)) eksikleri tamamlayayım 6dan sonra deilde 7den sonra mecbur kilitliyorum ağzımı işten donduğum için anca çorba falan atıştırıp kapatıyorum obur durlu oglen erken yiyoruz bide burda hpten tansiyonum oynuyor akşam :) teşekkürler canım
ya hele tansiyonun var ise tabi sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir ama karbonat zararlıdır bence kesinlikle kullanmayın. zaten bunlar kısa dönemli zayıflatıyo ama uzun dönemde acıları çıkıyor. kolay gelsin

Yaklaşık 1 yıldır her sabah bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat atarak içiyorum. Tüm aile yüksek tansiyondan muzdarip. Şu anda onlarda kullanıyor. Kilo verdirmez. Vücudu alkali tutar. Hiç zararını görmedim bilakis saçlarımın dökülmesi durdu, çok sık uçuk çıkardı artık çıkmıyor, ayağımdaki mantar içmeye başladığım ilk hafta kayboldu vs...Zayıflama konusuna katılmıyorum. Bilimsel bir dayanağı yok diyenlere de katılmıyorum. İlaç sektörünün ayakta durması için gizlenen çok önemli bilgiler var. Bu nedenle doktorların veya diyetisyenlerin zararlıdır demeleri çok normal. Yapay gıdalarla asidik besleniyoruz maalesef. Her insan vücudunda bulunan kanser hücrelerinin istemsiz çoğalmasının tek sebebi vücudumuzda biriken asit. Araştırmanızı tavsiye derim.

Sekeri komple hayatindan cikar, unlu gidalara dokunma, karbonhidrattan uzak dur, protein agirlikli beslen, su ic, gunde 1 saat yuruyus yap ayda 3 4 kilo verirsin saglikli sekilde

Limon suyu vs cok duydum ve bu yontemlere fazlasıyla inanıyorum.
Annem bir araa (sporla berabeer) surekli cayin suyun herseyin icine tarcin ve limon koyuyordu faydasini gördü. Fakat sak diye 1 haftada degil.
Ve benden bi tavsiye, ac yuksek sesli boyle oynak bi muzik otur oyna :KK70: gercekten boyle 1 haftada 3 kilo verdim. :KK70:

Ayran diyeti oneriyorum kizlar gunde 2 litre icerdim yazin bi de bol yuruyus,porsiyonu da azalttinizmi tamamdir
Cibik gibi olmustum ya:KK49:
Simdi gebelikten dolayi 6 kilo aldim
Saglikla bi dogurayimda yine ayrana yapiscam

Ayran diyeti oneriyorum kizlar gunde 2 litre icerdim yazin bi de bol yuruyus,porsiyonu da azalttinizmi tamamdir
Cibik gibi olmustum ya:KK49:
Simdi gebelikten dolayi 6 kilo aldim
Saglikla bi dogurayimda yine ayrana yapiscam

nasıl canım ayran içerek mi zayıfladın peki neler yiyordun ? bu arada allah sağlıklı bir evlat nasip etsin :) :anneadayı:

ya hele tansiyonun var ise tabi sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir ama karbonat zararlıdır bence kesinlikle kullanmayın. zaten bunlar kısa dönemli zayıflatıyo ama uzun dönemde acıları çıkıyor. kolay gelsin

canım tansiyon problemi çok şükür yoktu ama son 1.5 senedir böle yolda giderken yada biyerde otururken birden gözüme kararma geliyor sonra kulak uğuldaması derken orda benim kafa gidiyor :KK70: kendime gelmem 5 10 dk buluyor bi kaç kere oldu ama tansiyon böle bişeyse sanırım arada bana da uğruyor zaten yapmaktan vazgeçtim ya bu karbonatlı suyu bi ara vakit bulursam doktora danışıp öle içmeyi düşünüyorum..

Sekeri komple hayatindan cikar, unlu gidalara dokunma, karbonhidrattan uzak dur, protein agirlikli beslen, su ic, gunde 1 saat yuruyus yap ayda 3 4 kilo verirsin saglikli sekilde

canım şekerli içeceklerden tamamen uzağım çayı şekersz içerim kahve gerçek sütle eğer yoksa sade şekersiz türk kahvesi de dahil şekersiz onun dışında ayran başkada öle kola meyvasuyu içmem sabahları aç karnına ister istemez şeker isteği duyuyorum gündüz bazen bir iki kare bitter atıyorum ağzıma spora başladım öncden de yapardım da 2 haftadır çok savsakladım dün gece gene bi sıkı egzersize girdim :)bakalım kalanları yapacağım çok teşekkür ederim..

Canim göbek nasil gidiyor biraz acarmisin anlamadım?

ben çalıştıgım için fazla spora vaktim olmuyo masa başı devamlı otur otur kiloda aldım akşamları bi kase yogurt bir kaşık pul biber yarım limon suyu bunları karıştırıp yedim yedikten sonra bolca su sana kalmış. bide 10 yada 15 mekik kasları uyarmak için super oldu valla kiloda fark etmiyo ama göbeğin sıkılaşıyor ben memnunun

Limon suyu vs cok duydum ve bu yontemlere fazlasıyla inanıyorum.
Annem bir araa (sporla berabeer) surekli cayin suyun herseyin icine tarcin ve limon koyuyordu faydasini gördü. Fakat sak diye 1 haftada degil.
Ve benden bi tavsiye, ac yuksek sesli boyle oynak bi muzik otur oyna :KK70: gercekten boyle 1 haftada 3 kilo verdim. :KK70:

:) her gün mü yaptın canım ablamın yöntemi o oda böle yapardı ama okadar çok verdini görmemiştim ne güzel yaa

nasıl canım ayran içerek mi zayıfladın peki neler yiyordun ? bu arada allah sağlıklı bir evlat nasip etsin :) :anneadayı:
Cok sag ol canim amin
Evet baya baya ayran ictim dedigim gibi porsiyonlari azalttim, bol yuruyus yaptim bazen ac karnina da iciyordum,barsaklari calistirtigi icin gobus basen hic bisi kalmadi pantolonlarim ustumden dusuyordu ki oyle cok fazlam yoktu 3 4 kilo boyum da uzun oldugu icin hepsi de gitti sonrasinda duzenli beslendim geri falan da gelmedi o kilo

Cok sag ol canim amin
Evet baya baya ayran ictim dedigim gibi porsiyonlari azalttim, bol yuruyus yaptim bazen ac karnina da iciyordum,barsaklari calistirtigi icin gobus basen hic bisi kalmadi pantolonlarim ustumden dusuyordu ki oyle cok fazlam yoktu 3 4 kilo boyum da uzun oldugu icin hepsi de gitti sonrasinda duzenli beslendim geri falan da gelmedi o kilo

oo super genel olarak bakılınca hep yoğurtlu seyler yazılmış zaten deneyeceğim yaa ayranıda çok severim :KK70: teşekkür ederim canımm

oo super genel olarak bakılınca hep yoğurtlu seyler yazılmış zaten deneyeceğim yaa ayranıda çok severim :KK70: teşekkür ederim canımm
Bi sey degil canim
Ama yemegi azalt bi de ben azeriyim sizin yemekleri, tatlilari da bilirim oh oyle yagli serbetli :kk77:falan hepsinden uzak dur :KK62:
Bol yuruyus,bol ayran
Cibik gibi olucaksin:KK49::KK76:

X