- 18 Mart 2015
- 246
- 252
- 40
İnsaallah vermissindir diyetisyen mi bi şekilde önerdi ne kadar karbonat koyuyorsun 1.5 lt ye normal su icmiyorum ben zararı olurmu kibende diyetisyene gidiyorum günde 1.5 lt karbonatlı su 1 lt normal su içiyorum benimde bugün 10. günüm ama hiç tartılmadım çarşamba günü belli olacak
canım senin içtiğin bana fazla geldi bana diyetisyen önerdi 1.5 lt suya 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı koyuyorum
Diyette 4.günüm o zaman ben de 1 çay kasigini gecirmeyeyim toplamda bir de bu şekilde deneyeyim çok tsk ederim :)tamam ama 3 ltden bahsediyorsun bilemedim ama zararı olurmu ayrıca diet yapıyormusun
Ayça kayanın sayarak zayıfla sistemini uyguluyorum her şeyden yemiş oluyorum aklım kalmıyor yiyeceklerde bir de ben 3 ogün yiyorum ve arada mutlaka 4-5 Saat geçiyor leptin zayıflama hormonu çalışması için buna dikkat ederim yeşil çay yerine günde 2 fincan beşi bi yerde çayı iciyorumrica ederim nasıl bi diyet uyguluyorsun
Canım diyetisyene gittin mi nasıl geçtiBENİM DAHA ÇOOOOKKKK İŞİM VAR
Vermissindir umarım ben 1 yıl önce 85 tim çok şükür 20 gitti 5-10 daha gitsin benim için büyük bi değişim olacak boyun kaçtıideal kilom 61 zate ama daha çok var
Canım kilo verebildin mi diyetisyen ne dediboyum 170 kilom 98 canım ben hamilelikte inanılmaz kilo aldım