karbonatli su ile zayiflama

Ben pazartesi günü basladim.daha doğrusu pazar aksami 65 kilo ile.bugün perşembe ve ben tartida 63.2 yi gördüm.gerçi sabah açtım.ama benim gibi doğum kiloları yapışıp kalmış biri için çok büyük motive oldu.e tabi bide aksam 6-6 bucuktan sonra sadece yeşil cay,yada gece çok acikirsam sadece 3-5 kasik yoğurt.bekle beni giyemediğim tüm kiyafetletim.zarifliği ruh uyum.hihoyyyyt inşallah siz de istediğiniz şekilde verirsiniz kilolarinizi.hatta 3-5 gün aralarla paylasmaya calisalım gidişati.birbirimizi motive etmiş oluruz.

Bugün pazar sabahi...veeee kilom 62.5
1 hafta önce pazar aksami baslamistim.hedef 56 kilo.gerçi bugün pazar kahvaltisi diye azicik ipin ucunu kacirdim ama hakettim bir hafta sonra yine yazicam.inşallah bu hizla devam eder.

Bugün pazar sabahi...veeee kilom 62.5
1 hafta önce pazar aksami baslamistim.hedef 56 kilo.gerçi bugün pazar kahvaltisi diye azicik ipin ucunu kacirdim ama hakettim bir hafta sonra yine yazicam.inşallah bu hizla devam eder.

tebrik ederim seni iyi bir başlangıç yapmışsın.detaylarını yazarmısın.neler yaptın.yediklerine dikkat ettin mi?

tebrik ederim seni iyi bir başlangıç yapmışsın.detaylarını yazarmısın.neler yaptın.yediklerine dikkat ettin mi?

Evet canim.sabah kalkar kalkmaz içtim karbonatlı suyu.ben bir su bardagina 1 cay kasigi yapip iciyorum.üstüne de normal bir bardak su iciyorum.kshvaltida 1 dilim ekmek yumurta peynir zeytin ve bir bardak cay.bir tatli kaşifi pekmez yada bal.domates salatalik sibirsiz ama.sonra öğlene kadar sadece su(yaklasik 500-750 ml) ve 5i bir yerde cay.
Sonra öğle yemeğinde her memekten yedim.sebzeyse sebze,etse et.ama 6-7 klasik yemek,varsa yaninda pilav ve olmazsa olmaz yarim kaseden biraz fazla yoğurt.sonra aksama kadar yine devam suya zaten calisiyorum.vaktim olmuyor bisey yemeye.akşamüstü canim isterse yarim porsiyon meyve( elma,portakal,muz,armut... Birinin yarisini yedim).aksam yemeğinden önce yine karbonatli su.yemeğini yedim azicik azicik.bol salata yedim ama.yemeği de en geç 6 yada 6 bucukta yedim.yemekten ssonra yatana kadar 3 lt suyu tamamlamaya calistim.yeşil cay yada 5i bi yerde cay ictim.normal siyah cayimi da tabi.yatmadan yine 1 bardak karbonstli su.hepsi buuuu bazen aksam yatmadan süt de içtim çokaciktigimda.yada 3-5 kasik yoğurt yedim.
İnşallah hepimiz veririz kilolari...

maşallah bir haftada 2.5 kg çok iyi , bende sizin kilolarınızdayım 64.6 yım , bende yarın eczaneden İngiliz karbonatı alıp başlayacağım ,günde bir sefer mi içiyorsunuz bu karışımı , ve sizinkide mi İngiliz karbonatı .

Normalde tüm gün ictigimiz su karbonstli olmaliymis.ama ben 3 litre suyu icemem öyle( 1 litre suyu 1 cay kasigi karbonatla karistirmsk ve günde 3 litre içmek grrekiyo) onun yerine günde 3 kere birer bardak içip geri kalan 2.5 litreyi normal su iciyorum.evet sodyum bikarbonat iciyorum.ama bugün misafir var dedim zaten vetmissin dedim azicik yiyiverdim yarindan itibaren devam..

Benide bekleyiiiiin bende geliyooooom

Evet karbonatli su iciyorum, ama bu iletiyi yazarken bile tikiniyorum. Yok boyle bir pisbogazlilik.
Dogumdan sonra 52 kiloydum. Ye ic ustunede kan ilaci b12 ignesi bide antidepresan caktik aldikmi 9 kilo
Teraziye cikamiyom korkudan. Cuma gunu rejime basladim ve karbonatli suya .
Ekmegi kestim
Corba salata yogurt sebze yemekleri haslanmis lahana ...vs... gun icin cay cesitleri

Karbonatli suyun fazlasi bobrekleri curutuyormus dogrumudur acep bilen vvarmi hem iciyorum hem korkuyorum

BENDE araştırdım biraz , en makulü arkadaşım 1 litreye 1 çay kaşığı ,eğer gün içinde 2 lt içeceksek içine 2 çay kaşığı ,fazlası iyi değilmiş bende okudum . o yüzden alkalini arttırdığı için ph değeri önemliymiş ,4 lt su diyorlar bazı yerlerde, ve yemeklerden 2 saat önce ve yemeklerden yarım saat sonra içilmesi öneriliyor, şuan hala kk da araştırıyorum .bende eczaneden yarın alacağım İngiliz karbonatıymış ,ben normal karbonat koymuştum faydası olmaz sanırım

Haydaaa buyur burdan yak, kimi diyo ingiliz kimi diyo normal karbonat, ben normalini yapiyodum, ay svkim kirildi simdi ictiklerim bosami gitti
Ama idrarda da degisiklik olmustu bende hehh zayiflicam galiba dediydiiiiim

Haydaaa buyur burdan yak, kimi diyo ingiliz kimi diyo normal karbonat, ben normalini yapiyodum, ay svkim kirildi simdi ictiklerim bosami gitti
Ama idrarda da degisiklik olmustu bende hehh zayiflicam galiba dediydiiiiim
evet maalesef İngiliz karbonatı diyorlar, bende dr eotkerinkini içmiştim az önce

merhabalar ingiliz karbonatı içenler deneyimlerini paylaşabilir mi ben hem sirkeli suda içiyorum bugünde karbonatı aldım nasıl yapıcam ikisini bir arada

merhabalar ingiliz karbonatı içenler deneyimlerini paylaşabilir mi ben hem sirkeli suda içiyorum bugünde karbonatı aldım nasıl yapıcam ikisini bir arada

bende yarın başlamayı düşünüyorumda senin gibi bende sirkeli su içiyorum ikisi bir nasıl olacakki...

Ben de karbonatli ve limonlu su içiyorum akşam da 6 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum beşi bi yerde çayı içiyorum bir de öğünler arasında mutlaka en az 4 saat geçiriyorum 2.günüm ve 900 gr gitti siskinlik için süper sabah kalktigimda 1 lt karbonatli limonlu su içiyorum yarim saat sonra kahvaltim kahvaltidan 1 saat sonra tekrar içmeye başlıyorum gun içinde 3 lt karbonatli ve limonlu su içiyorum gelişmeleri yazacam

kızlar bende 4 nisanda diyetisyenle birlike başladım çarşamba diyetisyene gidicem bu sürede hiç tartılöadım bakalım sonu ne olacak

Bugün tam bir hafta oldu
67.5-65.1=2400 verdim :)
diyet olarak ayça kaya sayarak zayıflama yi uygulamaya başladım bugün 4.günüm
bol eksili günler herkese

Hayır 3 gunde 800 gr verdim 1 haftadir içiyorum toplamda 2400 verdim 2 akşam yatmadan leslie 2 mil yaptım bir gün yuzdum dun spor yapamadım ama günde 3.5 lt karbonatli su az da limon sikip içiyorum ben normal karbonat kullanıyorum

bende diyetisyene gidiyorum günde 1.5 lt karbonatlı su 1 lt normal su içiyorum benimde bugün 10. günüm ama hiç tartılmadım çarşamba günü belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…