Bugün pazar sabahi...veeee kilom 62.5
1 hafta önce pazar aksami baslamistim.hedef 56 kilo.gerçi bugün pazar kahvaltisi diye azicik ipin ucunu kacirdim ama hakettimbir hafta sonra yine yazicam.inşallah bu hizla devam eder.
tebrik ederim seni iyi bir başlangıç yapmışsın.detaylarını yazarmısın.neler yaptın.yediklerine dikkat ettin mi?
maşallah bir haftada 2.5 kg çok iyi , bende sizin kilolarınızdayım 64.6 yım , bende yarın eczaneden İngiliz karbonatı alıp başlayacağım ,günde bir sefer mi içiyorsunuz bu karışımı , ve sizinkide mi İngiliz karbonatı .Ben pazartesi günü basladim.daha doğrusu pazar aksami 65 kilo ile.bugün perşembe ve ben tartida 63.2 yi gördüm.gerçi sabah açtım.ama benim gibi doğum kiloları yapışıp kalmış biri için çok büyük motive oldu.e tabi bide aksam 6-6 bucuktan sonra sadece yeşil cay,yada gece çok acikirsam sadece 3-5 kasik yoğurt.bekle beni giyemediğim tüm kiyafetletim.zarifliği ruh uyum.hihoyyyytinşallah siz de istediğiniz şekilde verirsiniz kilolarinizi.hatta 3-5 gün aralarla paylasmaya calisalım gidişati.birbirimizi motive etmiş oluruz.
BENDE araştırdım biraz , en makulü arkadaşım 1 litreye 1 çay kaşığı ,eğer gün içinde 2 lt içeceksek içine 2 çay kaşığı ,fazlası iyi değilmiş bende okudum . o yüzden alkalini arttırdığı için ph değeri önemliymiş ,4 lt su diyorlar bazı yerlerde, ve yemeklerden 2 saat önce ve yemeklerden yarım saat sonra içilmesi öneriliyor, şuan hala kk da araştırıyorum .bende eczaneden yarın alacağım İngiliz karbonatıymış ,ben normal karbonat koymuştum faydası olmaz sanırımBenide bekleyiiiiin bende geliyooooom
Evet karbonatli su iciyorum, ama bu iletiyi yazarken bile tikiniyorum. Yok boyle bir pisbogazlilik.
Dogumdan sonra 52 kiloydum. Ye ic ustunede kan ilaci b12 ignesi bide antidepresan caktik aldikmi 9 kilo
Teraziye cikamiyom korkudan. Cuma gunu rejime basladim ve karbonatli suya .
Ekmegi kestim
Corba salata yogurt sebze yemekleri haslanmis lahana ...vs... gun icin cay cesitleri
Karbonatli suyun fazlasi bobrekleri curutuyormus dogrumudur acep bilen vvarmi hem iciyorum hem korkuyorum
BENDE araştırdım biraz , en makulü arkadaşım 1 litreye 1 çay kaşığı ,eğer gün içinde 2 lt içeceksek içine 2 çay kaşığı ,fazlası iyi değilmiş bende okudum . o yüzden alkalini arttırdığı için ph değeri önemliymiş ,4 lt su diyorlar bazı yerlerde, ve yemeklerden 2 saat önce ve yemeklerden yarım saat sonra içilmesi öneriliyor, şuan hala kk da araştırıyorum .bende eczaneden yarın alacağım İngiliz karbonatıymış ,ben normal karbonat koymuştum faydası olmaz sanırım
evet maalesef İngiliz karbonatı diyorlar, bende dr eotkerinkini içmiştim az önceHaydaaa buyur burdan yak, kimi diyo ingiliz kimi diyo normal karbonat, ben normalini yapiyodum, ay svkim kirildi simdi ictiklerim bosami gitti
Ama idrarda da degisiklik olmustu bende hehh zayiflicam galiba dediydiiiiim
merhabalar ingiliz karbonatı içenler deneyimlerini paylaşabilir mi ben hem sirkeli suda içiyorum bugünde karbonatı aldım nasıl yapıcam ikisini bir arada
Bugün tam bir hafta oldu
67.5-65.1=2400 verdim :)
diyet olarak ayça kaya sayarak zayıflama yi uygulamaya başladım bugün 4.günüm
bol eksili günler herkese