Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar bi cok yerde suya karbonat karisinca zayiflanir diyolar sizce dogrumu deneyen varmi yeni dogum yaptim bir turlu kilo veremiyorum ne yapsam fayda yok
canını sıkma bol su içip az yemeye bak. sen üstüne koymadıkça o kilolar 1 yıl içinde gidiyor. ayrıca ben de 1 haftadır karbonatlı su içiyorum. ingiliz karbonatı. tartım bozuk ekstra bi etkisi oldu mu hiç bilmiyorum
canını sıkma bol su içip az yemeye bak. sen üstüne koymadıkça o kilolar 1 yıl içinde gidiyor. ayrıca ben de 1 haftadır karbonatlı su içiyorum. ingiliz karbonatı. tartım bozuk ekstra bi etkisi oldu mu hiç bilmiyorum
Evet haklisin az yemek lazim dikkat ediyorum zaten ekmegi tamamen kestim.kezke bi hafta onceki kilona baksaydin arada fark varmi.peki kendini hic hafiflemistemi hissetmiyorsun.
Evet haklisin az yemek lazim dikkat ediyorum zaten ekmegi tamamen kestim.kezke bi hafta onceki kilona baksaydin arada fark varmi.peki kendini hic hafiflemistemi hissetmiyorsun.