- 22 Temmuz 2014
- 30.138
- 26.872
- 798
amin canım hayırlısı olsun dua etHakkinda hayirlisi olsun canim..bekliyorum haberlerini..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım hayırlısı olsun dua etHakkinda hayirlisi olsun canim..bekliyorum haberlerini..
BİLMİYORUM CANIM BENIM İDRARIM DAHA ÇOK KÖPÜRMÜŞTÜ BUGÜN GEBELIK TESTİ YAPTIM NEGATF ÇIKTI KAN TESTİ YARIN BELLI OLACAJ ADETİME 3 GÜN VARHamile miyin sizcd
haklısın canım ama insan umutlanmak istiyor olumsuzluklardan da sıkıldığımız anlar oluyor ama her şeyin hayırlısıKızlar yapmayın yahu, çamaşır suyu karbonat nedir? bi gebelik testi hep topu 5 lira. bunlarla kafanızı bulandırmayın.
ayrıca hamileliği erken öğrenmek hiç iyi bişi değil, 4. haftada öğrendim, 7. haftada kaybettim, biraz oluruna bırakın bu işleri.
bebeğin için de senin için de çok üzüldüm Rabbim sevinçle yeni bir hayırlı sağıklı bir gebelikle yaralarını sarsın aminKızlar yapmayın yahu, çamaşır suyu karbonat nedir? bi gebelik testi hep topu 5 lira. bunlarla kafanızı bulandırmayın.
ayrıca hamileliği erken öğrenmek hiç iyi bişi değil, 4. haftada öğrendim, 7. haftada kaybettim, biraz oluruna bırakın bu işleri.
amin canım bunların hepsini yaşadım inan ovulasyon testinden tut yumurta takibine kadar herşeyi yaptırdım, ilişki bile saatliydi ama hiç birinde olmadı.bebeğin için de senin için de çok üzüldüm Rabbim sevinçle yeni bir hayırlı sağıklı bir gebelikle yaralarını sarsın amin
haklısın canım oluruna bırakmak lazım eskiler hemen hamile kalıyormış hamile kalamamak şimdi son döneme özgü gibi her şey teknik olduğundan diye düşünüyorum odun taşıyorlarmış bebeğe bir şey olmuyormuş ne bileyim düşünmedikçe oluyor snırım çok istemedikçe oluyoramin canım bunların hepsini yaşadım inan ovulasyon testinden tut yumurta takibine kadar herşeyi yaptırdım, ilişki bile saatliydi ama hiç birinde olmadı.
artık olmuyor tedaviye başlayalım dediğim ay hamile olduğumu öğrendim.
kürtaj oldum malesef, ve bütün umudum bitti, bundan sonra asla hesapla kitapla uğraşmam kafan nekadar rahatsa o kadar kolay oluyormuş meğer.
ben kürtaj olmayayım kendi düşsün diye hopladım zıpladım cam sildim falan ama damla kanama olmadı. olacağına varıyor herşeyhaklısın canım oluruna bırakmak lazım eskiler hemen hamile kalıyormış hamile kalamamak şimdi son döneme özgü gibi her şey teknik olduğundan diye düşünüyorum odun taşıyorlarmış bebeğe bir şey olmuyormuş ne bileyim düşünmedikçe oluyor snırım çok istemedikçe oluyor
evet canım inş güzel haberler alırız önümüzdeki günlerde ben canıgönülden inanıyorum bunaben kürtaj olmayayım kendi düşsün diye hopladım zıpladım cam sildim falan ama damla kanama olmadı. olacağına varıyor herşey
kan tahlili yaptırdım canım dün adetime 3 gün vardı sonuç nefatifSonuc ne cikti kizlar merak ettim :)
Hayirlisi olsun canim uzulme var demek ki daha zamani...kan tahlili yaptırdım canım dün adetime 3 gün vardı sonuç nefatif
öyle kuzum ya dua et emi artık nasipse diğer aya bakacağız umutlarımızı yeşerteceğzHayirlisi olsun canim uzulme var demek ki daha zamani...
Allah ım yardim etsin sana aratmadan nasip etsin hayirli saglikli evlatlar canimm..öyle kuzum ya dua et emi artık nasipse diğer aya bakacağız umutlarımızı yeşerteceğz
denemedim canım ama yapayım bu ay ben deAllah ım yardim etsin sana aratmadan nasip etsin hayirli saglikli evlatlar canimm..
Bal tarcin corek otunu denedin mi hic?bu ay da onunla dene bakalim.cok duydum ben onu.kendim yapamadim gec ogrendim sonrada tedaviye basladim zaten.bide onunla dene istersen canim
Adetin 2.gunu baslaniyo 12.gunu bitiyo unutma.olcusunu de yazayim mi istermisindenemedim canım ama yapayım bu ay ben de
yaz canım yaz beslenmede çok önemli bakma aldırış etmiyoruzAdetin 2.gunu baslaniyo 12.gunu bitiyo unutma.olcusunu de yazayim mi istermisin
12 silme tatli kasigi ogutulmus corek otu.10 cay kasigi tarcin.10 yemek kasigi bal.karistir hepsini.sabah ac gece yatarken 12.gune kadar 1 tatli kasigi ye..insallah vesile olur canimyaz canım yaz beslenmede çok önemli bakma aldırış etmiyoruz
ay inş canım benim adet olayım başlayacağım hemen12 silme tatli kasigi ogutulmus corek otu.10 cay kasigi tarcin.10 yemek kasigi bal.karistir hepsini.sabah ac gece yatarken 12.gune kadar 1 tatli kasigi ye..insallah vesile olur canim