• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonatla test yaptım

1451267849628-1264880931.jpg

Yani adet olmadım .3 gün gecikti
Neden 1 hafta.belli ki cok istiyosun.adetinde 3 gun birden gecmis.varsa cikar kanda yoksa cikmaz.boyle bekleyerek stres yapiyosun kendine.eger hamileysen stres bebege zararli.kanla besleniyo o.kan gitmez bebege stres yaparsan demisti doktorum bana.bence git oogren sonucu kendine eziyet etme

Iyiyim canim.sen nasilsin.dolaniyodum oyle konunu gorunce bakayim dedim belki test yaptirmissindir diye..hayirli haberlerini bekliyorum yarin..
Ben kafaya takmakla ilgisi oldugunu dusunmuyorum.banada cok takiyosun diyenleri bogasim geliyodu.hadi dedim takmaktan olmuyo baska seylerle ugrasayim dedim.aof ye yazildim.iki sene bitti okul bitti mezun oldum hala bebek yoktu.ee hani kafaya takmaktan olmuyodu.iki sene okula taktim kafayi olmadi gene bebek..Herseyin vakti zamani var Rabbim biliyo verecegi zamani.sabirla beklememiz gerekiyo sadece
Canım adetime 3 gün var malum kan verdim yarın çıkacak bakalım ne olacak bilmiyorum gebelik testi de aldım baktım fakat bir şey çıkmadı onda gerçi erken gebelik testi değildi ona çok da takılmak istemiyorum önemli olan kan testi yarın olumlu da olsa olumsuz da olsa yazacğım sonucu canım

Canım adetime 3 gün var malum kan verdim yarın çıkacak bakalım ne olacak bilmiyorum gebelik testi de aldım baktım fakat bir şey çıkmadı onda gerçi erken gebelik testi değildi ona çok da takılmak istemiyorum önemli olan kan testi yarın olumlu da olsa olumsuz da olsa yazacğım sonucu canım
insallah olumlu sonuç çıkar. ben de cuma yaptirmayi düşünüyorum o zamana adet olmazsam insallah.

Hakkinda hayirlisi olsun canim..bekliyorum haberlerini..

Back