• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonatla test yaptım

çoooook gittim hiç bişey bulamadılar rahim filmi de çekildim... aşılama bile yapıldı.
çok kafaya takınca da olmuyor canım çok düşünmek ben bir ara sabah akşam bebek diyordum son 4-5 aydır kendimi bunu düşünmemeye zorladım oldu da hani belki bu dönemlerde hamile kalmak nasip olursa bunun çok etkisi var bir de annem bir tanıdık hocaya süpyan hamaylısı mı ne diyorlar tam yalan da olması dua yazdırdı hoca kızın hamileye kalıyor ama subyan olduğundan kesip atıyor demiş bu ay yazdırdı bir çok tanıdığımıza şifa oldu ve hamile kaldılar

çok kafaya takınca da olmuyor canım çok düşünmek ben bir ara sabah akşam bebek diyordum son 4-5 aydır kendimi bunu düşünmemeye zorladım oldu da hani belki bu dönemlerde hamile kalmak nasip olursa bunun çok etkisi var bir de annem bir tanıdık hocaya süpyan hamaylısı mı ne diyorlar tam yalan da olması dua yazdırdı hoca kızın hamileye kalıyor ama subyan olduğundan kesip atıyor demiş bu ay yazdırdı bir çok tanıdığımıza şifa oldu ve hamile kaldılar
evet duymuştum öyle bişey. ben de istemeden bayaga takiyorum kafaya :(

evet duymuştum öyle bişey. ben de istemeden bayaga takiyorum kafaya :KK43:
benim de göbek adım neredeyse bunalım :D
her şeyi kafya takarım üzülürüm ama tek kendim aslında en büyük hata oluruna bırakmak lazım annem de dedi kızım takma amma da taktın dedi ondan sonra törpüledim düşüncelerimi

çamaşır suyunu başka deneyen var mı????????????????????

@sevilmedim ne yapıyorsun canım yarın kan tahlili yaptıracağım
Iyiyim canim.sen nasilsin.dolaniyodum oyle konunu gorunce bakayim dedim belki test yaptirmissindir diye..hayirli haberlerini bekliyorum yarin..
Ben kafaya takmakla ilgisi oldugunu dusunmuyorum.banada cok takiyosun diyenleri bogasim geliyodu.hadi dedim takmaktan olmuyo baska seylerle ugrasayim dedim.aof ye yazildim.iki sene bitti okul bitti mezun oldum hala bebek yoktu.ee hani kafaya takmaktan olmuyodu.iki sene okula taktim kafayi olmadi gene bebek..Herseyin vakti zamani var Rabbim biliyo verecegi zamani.sabirla beklememiz gerekiyo sadece

20151227_195713.jpg
benimkini yorumlar misiniz

Bakin benimki boyleydi transferin 4yada 5.gunu falandi galiba net hatirlamiyorum.ama benimkiler ikiz ya belkide onunda etkisiyle cok kopurmustur.kimseyi umutlandirmak yada hayal kirikligi yasatmak istemem arkadaslar

Eklentiler

• 20151108_123059.jpg
    20151108_123059.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 552
Bakin benimki boyleydi transferin 4yada 5.gunu falandi galiba net hatirlamiyorum.ama benimkiler ikiz ya belkide onunda etkisiyle cok kopurmustur.kimseyi umutlandirmak yada hayal kirikligi yasatmak istemem arkadaslar
Ne kadar camasir suyu döktün peki

Back