- 22 Temmuz 2014
- 30.138
- 26.872
- 798
hayırlısıyla inş canım 1.5 yıldır olmuyor bebişimiz vakti gelmiştir umarımhadi inşallah pozitif çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısıyla inş canım 1.5 yıldır olmuyor bebişimiz vakti gelmiştir umarımhadi inşallah pozitif çıkar
benimde 20 ay olduhayırlısıyla inş canım 1.5 yıldır olmuyor bebişimiz vakti gelmiştir umarım
doktora falan gittin mi canım ben hemen hemen her tahlili yaptırdım 3 ay önce tüplerime de bakıttımbenimde 20 ay oldu
çoooook gittim hiç bişey bulamadılar rahim filmi de çekildim... aşılama bile yapıldı.doktora falan gittin mi canım ben hemen hemen her tahlili yaptırdım 3 ay önce tüplerime de bakıttım
çok kafaya takınca da olmuyor canım çok düşünmek ben bir ara sabah akşam bebek diyordum son 4-5 aydır kendimi bunu düşünmemeye zorladım oldu da hani belki bu dönemlerde hamile kalmak nasip olursa bunun çok etkisi var bir de annem bir tanıdık hocaya süpyan hamaylısı mı ne diyorlar tam yalan da olması dua yazdırdı hoca kızın hamileye kalıyor ama subyan olduğundan kesip atıyor demiş bu ay yazdırdı bir çok tanıdığımıza şifa oldu ve hamile kaldılarçoooook gittim hiç bişey bulamadılar rahim filmi de çekildim... aşılama bile yapıldı.
evet duymuştum öyle bişey. ben de istemeden bayaga takiyorum kafayaçok kafaya takınca da olmuyor canım çok düşünmek ben bir ara sabah akşam bebek diyordum son 4-5 aydır kendimi bunu düşünmemeye zorladım oldu da hani belki bu dönemlerde hamile kalmak nasip olursa bunun çok etkisi var bir de annem bir tanıdık hocaya süpyan hamaylısı mı ne diyorlar tam yalan da olması dua yazdırdı hoca kızın hamileye kalıyor ama subyan olduğundan kesip atıyor demiş bu ay yazdırdı bir çok tanıdığımıza şifa oldu ve hamile kaldılar
benim de göbek adım neredeyse bunalımevet duymuştum öyle bişey. ben de istemeden bayaga takiyorum kafaya
Iyiyim canim.sen nasilsin.dolaniyodum oyle konunu gorunce bakayim dedim belki test yaptirmissindir diye..hayirli haberlerini bekliyorum yarin..@sevilmedim ne yapıyorsun canım yarın kan tahlili yaptıracağım
Ne kadar camasir suyu döktün pekiBakin benimki boyleydi transferin 4yada 5.gunu falandi galiba net hatirlamiyorum.ama benimkiler ikiz ya belkide onunda etkisiyle cok kopurmustur.kimseyi umutlandirmak yada hayal kirikligi yasatmak istemem arkadaslar
Yarim cay bardagiNe kadar camasir suyu döktün peki
Ölçüsünü tam söyle ben yöne yapacamYarim cay bardagi
Ya yaziyoruz boyle resim paylasiyoruz korkuyorum eksi sozluge falan duscez diye:))
Yarim cay bardagi arkadasimÖlçüsünü tam söyle ben yöne yapacam
Idari diyorum :)) o ne kadarYarim cay bardagi arkadasim
Resimde gorunen kadar.bardagin yarisi kadar.domestos ayrica cam.suyu daIdari diyorum :)) o ne kadar